Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Znacie webmastera Kamila?

17.04.2011 21:22
dzony600
1
dzony600
41
ru ru ru rurkowców
Wideo

Znacie webmastera Kamila?

jak ktoś nie ma wykopu: http://www.youtube.com/watch?v=sxwaOjK1b0w&

nie wierzę, to chyba jest na serio...

17.04.2011 21:24
2
odpowiedz
zanonimizowany282986
59
Senator

Pierwsze skojarzenie - Barney Stinson :P

17.04.2011 21:25
3
odpowiedz
zanonimizowany627706
66
Senator

Bardzo elegancka monobrew :D

Może mi ktoś objaśnić o co kaman, bo nie chcę mi się oglądać...

[5] - Na serio? Praca jego życia :D Epic Fail

17.04.2011 21:27
Raistand
4
odpowiedz
Raistand
181
Legend

Licealista postawił stronę.
(Tylko początek widziałem)

17.04.2011 21:28
dzony600
5
odpowiedz
dzony600
41
ru ru ru rurkowców

[3] koleś nagrał film z okazji końca zajmowania się szkolną stroną www

17.04.2011 21:32
😊
6
odpowiedz
Raziel
136
Legend

ale co w tym jest dziwnego? ten filmik przedstawia normalnego licealiste, który robi coś ponadprogramowo. Może i trochę śmiesznie mówi, ale żeby aż tak się z niego nabijać?

kefirek09 a Ty jakie masz osiągnięcia poza siedzeniem przed kompem?

17.04.2011 21:33
😁
7
odpowiedz
Lutz
173
Legend

ten filmik przedstawia normalnego licealiste

No wai, albo swiat sie konczy.

17.04.2011 21:35
👍
8
odpowiedz
zanonimizowany627706
66
Senator

[6] - Moim osiągnięciem jest to, że nie spuszczam się na myśl prowadzenia strony internetowej szkoły.

17.04.2011 21:47
😁
9
odpowiedz
bartek
9
Legend

Bycie webmasterem to przyjemność. Ale przede wszystkim zaszczyt.

Ja jako przewodniczący zespołu czuję się spełniony.

Sądzę, że spór o skórki będzie trwał jeszcze czas jakiś.

http://www.staszic.waw.pl/siec/ekipa/20092011 (WWW rzeczywiście w pytę)

Swoją drogą dobry CMS, skoro każdy news trzeba dostosowywać do skórki :D

17.04.2011 21:47
aope
10
odpowiedz
aope
203
Corporate Occult

I co w tym jest dziwnego/śmiesznego? Bo nie rozumiem. Chłopak zrobił coś ponad program, zostawił coś po sobie, a banda gimbusów, która nawet prostej strony w html'u nie potrafi zrobić się nabija.

17.04.2011 21:51
11
odpowiedz
zanonimizowany377077
45
Legend

I co w tym jest dziwnego/śmiesznego?
Strony szkół średnich przeważnie są tworzone przez uczniów danej szkoły ale wcześniej nie widziałem żeby ktoś filmik z tej okazji robił.

17.04.2011 21:51
aope
👍
12
odpowiedz
aope
203
Corporate Occult

Zawsze musi być ten pierwszy raz. Może trochę nazbyt patetycznie mu to wyszło, ale i tak nie jest to nic śmiesznego. Przynajmniej dla dorosłego człowieka. Gówniarstwo to i na lekcjach biologii o budowie człowieka potrafi zarechotać się do bólu brzucha.

17.04.2011 21:52
😁
13
odpowiedz
bartek
9
Legend

I co w tym jest dziwnego/śmiesznego? Bo nie rozumiem.

Sprzedajesz Cyfrę+?

17.04.2011 21:54
14
odpowiedz
Lutz
173
Legend

aope, co w tym jest smiesznego?

To wszystko jest smieszne. Dzieciaki robia takie rzeczy w domu, sami, prowadza fora, tworza aplikacje, gry, maja czesto po 14 lat. I zaden z nich nie robi filmu z tego jak "kierowal zespolem".
to jest jakis pierdolniety hold obecnym czasom kiedy to zarzadzajacy zaczynaja byc jedynym (juz nawet nie najwazniejszym) elementem przedsiewziecia. Przestaje liczyc sie efekt a duzo wazniejsze jest, aby o tym efekcie opowiadac, zapowiadac i wogole nadymac balon, ktory przewaznie jest po prostu pusty.

Ale cale szczescie ze sa tacy kretyni, dzieki nim i kontrastowi wobec normalnych ludzi, mozna stwierdzic kto cos robi, potrafi zrobic, a kto jest tylko tepym baranem, ktory za duzo poczytal o "zasobach ludzkich" i calej tej smiesznej reszcie.

17.04.2011 21:55
Paudyn
15
odpowiedz
Paudyn
241
Kwisatz Haderach

Grzegorz Pietrzak

Człowiek głęboko wierzący, lektor. Spokojny, a jednocześnie o wielkim potencjale.

W pytę notka.

17.04.2011 21:55
j.a.c.k
16
odpowiedz
j.a.c.k
56
u wot m8

I co w tym jest dziwnego/śmiesznego?

To, że koleś zachowuje się jakby wynalazł lekarstwo na raka? Bez przesady, prowadzenie strony www nie jest AŻ tak wielkim osiągnięciem :D

17.04.2011 21:56
aope
17
odpowiedz
aope
203
Corporate Occult

@Lutz: ewolucja. Szkoda, że od co najmniej nastu lat młodzi zamiast mądrzeć - głupieją :)

17.04.2011 21:56
18
odpowiedz
zanonimizowany740676
69
Legend

Parodia kamila scheitch KamilSzajsVlog na YT

17.04.2011 21:58
19
odpowiedz
Raziel
136
Legend

sęk w tym, że mimo wszystko koleś coś robi i jak widać jest tym bardzo podekscytowany. Jakieś 95% licealistów w liceach po prostu "przechodzi" przez swoje lata nauki raczej biorąc wszystko na "eee ale nuda" itp itd. Jakby koleś faktycznie gadał jakieś niesamowite bzdury albo świrował to byłoby z czego się pośmiać, a tymczasem to po prostu podekscytowany swoją pracą licealista.

Jeśli będzie tak podchodził do każdej pracy to sukces ma gwarantowany i nie żadną cyfrę+ a ogólnie. Energiczna osoba potrafiąca się wysłowić + posiadająca kwalifikacje zawsze będzie milej widziana niż oczytany kujon "outsider" mający problemy z porozumiewaniem się z innymi ludźmi.

Oczywiście faktycznie - chłopak przedstawił coś normalnego jako niesamowity wyczyn, ale ja nie wiem czy to jest powód do aż takich śmiechów. Tym bardziej, że nie jest to chyba jakiś jego filmik prywatny tylko ogólnie ta szkoła kręci takie filmiki co widzę po youtubie z innymi osobami równiez.

17.04.2011 21:58
20
odpowiedz
bartek
9
Legend

Szkoda, że od co najmniej nastu lat młodzi zamiast mądrzeć - głupieją :)

A od tysięcy lat "starzy" mówią to samo a każde kolejne pokolenie prześciga poprzednie o pieprzone lata świetlne.

Raziel, żeby była praca, najpierw musi przetrwać rozmowę kwalifikacyjną (nie Kamil a jego rozmówca) :D

Jakby to było po angielsku to chłopak miałby pracę jako naczelny pajac 4Chana. Miałem IDENTYCZNEGO sąsiada. Kilka razy widziałem jak wychodził ze śmietnika (nie wszedł sam).

17.04.2011 22:07
czekers
😁
21
odpowiedz
czekers
28
Legend
Wideo

Kamil jak Kamil, ale to co się dzieje na filmiku od 2:00 jest tak żenująca nie śmieszne, że toczę bekę już drugi kwadrans

ED: TEGO JEST WIĘCEJ!!! http://www.youtube.com/watch?v=ha3xmYtwwOE&feature=related

17.04.2011 22:22
😁
22
odpowiedz
zanonimizowany641653
43
Generał

Każdy w życiu ma jakieś aspiracje - jedni większe, drudzy mniejsze, jeszcze inni nie mają ich wcale. Ale nie sądziłem, że są ludzie aspirujący do stanowiska akwizytora Cyfry+.

17.04.2011 22:24
😊
23
odpowiedz
bartek
9
Legend

czekers, mnie to trochę przeraża. MIT, Harvard, Cambridge, Oxfrod. Ich studenci przy ludziach ze Sztaszica to frajerzy.

17.04.2011 22:28
👍
24
odpowiedz
zanonimizowany282986
59
Senator

Taa :) Z takimi umiejętnościami tylko na olimpiadę....

Koment na Youtubie - gadają jakby wprowadzili kadrę do MŚ mnie rozwalił :))

17.04.2011 22:33
k42a_
25
odpowiedz
k42a_
91
so it goes

Ja pierdziele, co za szkoła. :D
Czy tylko ja mam wrażenie, że oni to wszystko robili dla żartu? A jeśli nie to wracam do tego co najpierw napisałem.

Ten drugi link kradnie świat. Jak tam wszyscy uczący się trzymają taki poziom to nie chciałbym tam uczęszczać. A w momencie kiedy pokazywany jest webmaster Kamil (gdzieś 5 minuta) prawie oplułem ekran.

17.04.2011 22:37
HUtH
26
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

Ja bym go widział jako wazeliniarza w jakiejś partii(SLD najbardziej), wykształcony, społecznik, taktowny, z jednobrwią wskazującą na wysoką inteligencję... marnuje się w tej szkole

17.04.2011 22:40
27
odpowiedz
zanonimizowany773549
45
Senator
17.04.2011 22:41
28
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

Również nie rozumiem, co w tym śmiesznego. Szkoła zabrała się za reklamę w nowoczesnym medium, jakim jest internet. To źle? W filmikach nie występują profesjonalni aktorzy, więc nie widzę w tym nic śmiesznego, że od czasu do czasu ktoś się pomyli, lub dana kwestia wychodzi odrobinę sztucznie.
Strona też nie jest zła. Widywałem lepsze, ale one były stworzone przez profesjonalistów, a nie uczniów liceum. Nie mogę sobie w tej chwili przypomnieć żadnej strony szkoły (tworzonej przez uczniów), która wyglądała by lepiej.

17.04.2011 22:42
Paudyn
29
odpowiedz
Paudyn
241
Kwisatz Haderach

[27]
Mnie zmiażdżył koleś z 1:38.

17.04.2011 23:36
30
odpowiedz
Raziel
136
Legend

ja widzę, że to jest jak z tym całym justinem bieberem czyli po prostu typowa zawiść. Macie racje, lepiej nie robić nic bo jeszcze się wyjdzie na pajaca. Jak rozumiem większość osób tutaj w wątku wyszła z takiego założenia i jestem pewien, że czeka was wspaniała kariera. W końcu to właśnie Ci skromni, przekonani o głupocie takich wystąpień, stabilni i nie podejmujący żadnego ryzyka robią największą kasę w życiu:D

17.04.2011 23:42
Devilyn
👍
31
odpowiedz
Devilyn
212
Organised Chaos

Wow, Raziel. Nadszedł ten dzień i w 100% się zgadzam z Tobą.

18.04.2011 00:29
dave_mgs
32
odpowiedz
dave_mgs
85
Senator

Że Wy wszystko zaraz pod zawiść musicie podciągać. Często to wygląda śmiesznie i tyle, bo i ludzie osobliwi. I nie chodzi o to, że zazdroszczę im wysokich miejsc w olimpiadach czy coś, po prostu bawi mnie to i tyle.

18.04.2011 00:59
33
odpowiedz
Lutz
173
Legend

Jaka zawisc??? Przeciez to jest komedia.

Cala rzecz tyczy bezmyslnego kopiowanie trendow marketingowych, koles stworzyl w tym filmie nastoletnia karykature klasycznego przebojowego prodzekt menedzera z cala ta tymochowiczowska mowa ciala i bredzeniem o niczym, najdobitniej widac to wlasnie w drugim filmie, gdzie wypowiadaja sie (prawie) normalni licealisci i w piatej minucie wskakuje niz z gruchy ni z pietruchy kretyn lansujacy sie na nie wiadomo kogo.

To jest liceum a nie plan serialu The office.

18.04.2011 03:17
34
odpowiedz
zanonimizowany62567
53
Konsul

Mam podobnego kolege na studiach. Tez jest troche specyficzny, na poczatku wydawal mi sie mega kujonem.
Nie ma lepszego kolegi, bardziej slownego, pomocnego, ktory zawsze podniesie na duchu i pomoze nawet obcej osobie. Jestem pewien, ze taki jest tez czlowiek na filmiku, a jego pasja i specyficzny sposob bycia, bo taki po prostu jest, a nie sie wywyzsza, sa powodem do bycia wysmiewanym przez internetowych gnojkow. Kurwa, Polska....

18.04.2011 03:39
Coy2K
👍
35
odpowiedz
Coy2K
112
Veteran

e tam, filmik niecodzienny i stąd takie reakcje, bo jaka szkoła, albo raczej jej uczniowie w ogóle biorą się za takie rzeczy a co więcej - zamieszczają to na YT ?

powód do śmiechu żaden, mają ambicje by robić cos więcej, może wybiją się spośród szarej masy anonimowych uczniów, którzy chcą tylko odpękać te 8h od poniedziałku do piątku.

Choć cała "abdykacja" wygląda raczej jak sprzedawanie pakietu większościowego od facebooka, co nie zmienia faktu, zespodziewałem się czegoś zabawnego, ale się nie doczekałem :)

18.04.2011 04:05
😁
36
odpowiedz
zanonimizowany767769
4
Generał

Nie wiem czy zabawniejszy jest filmik, bo tacy Janusze to niestety chleb powszedni na wszystkich szczeblach edukacji, czy wypowiedzi obrońców głównego bohatera.

Ja cały czas mam nadzieję, że to jakiś pastisz, bo przecież ci kolesie już nie tyle wyglądają, co zachowują się jak wyjęci z jakiejś kompletnie innej bajki, kosmici :D

18.04.2011 09:30
Bullzeye_NEO
37
odpowiedz
Bullzeye_NEO
235
1977

internetowy sausage fest :D

oczywiscie nie obylo sie bez goscia z imitacja wasika d'artagnana =]

18.04.2011 09:37
Raistand
38
odpowiedz
Raistand
181
Legend

Tak sobie poczytałem jeszcze raz wątek i mam dziwne przeczucie, że najbardziej nabijające się z webmastera osoby są w zbliżonym do niego wieku.

18.04.2011 10:07
39
odpowiedz
Nathandrel
52
MOLON LABE!

@30 Nie idzie o wyszydzenie robienia czegoś w "czynie społecznym" (chodź jak już ktoś słusznie zauważył dziś to norma, że uczniowie prowadzą stronę szkoły, więc z tym społecznikostwem też bym nie przesadzał), ale o nadęty ton wypowiedzi "webmastera Kamila". Niejeden profesor/doktor, z często naprawdę imponującym dorobkiem naukowym, jest mniej nadęty.

18.04.2011 10:25
ksips
👍
40
odpowiedz
ksips
138
Legend

[39] Zostaw Bronka - nie może chłop jeździć na polowania to marudzi i się kłóci z gimbusami w tym temacie

18.04.2011 10:33
😁
41
odpowiedz
bartek
9
Legend

7 lat temu SAM ogarniałem WWW GIMNAZJUM (a nie "najlepszego elo w Polsce"), wyszła dużo lepsza, niż to ich gówno.

Gadanie o robieniu ponad program wsadźcie sobie w buty, bo w każdej szkole jest spora grupa uczniów, która działa ponadprogramowo.

Ci ludzie po prostu gadają jak banda skończonych idiotów przestawiających się jako "geniusze komputerowi". Takie kretyństwo czystej wody się piętnuje i jak widać nawet dla Loona użerającego się na co dzień z "garniturami na prawie" jest to wyższy poziom pierdolnięcia.

Nikt nie zna powiedzenia "srają wyżej, niż dupy mają"? Również mam nadzieję, że to jakieś jaja, bo i na UW i na UJ ciężko znaleźć takie "brygady"...

18.04.2011 10:57
😁
42
odpowiedz
Dycu
65
zbanowany QQuel
Wideo

Znaczy się o wszystkim co robiłem ponadprogramowo powinienem robić filmy, gdzie występuję w garniturze i mówię tak "ął, ęł"?

Nikt nie zna powiedzenia "srają wyżej, niż dupy mają"? Lepiej bym tego nie ujął.

O Ja Cię pierdolę: http://www.youtube.com/watch?v=DI5ah1uFUzM&feature=related

this is so fuckin' awesome! ^^

18.04.2011 11:39
graf_0
43
odpowiedz
graf_0
117
Nożownik

Wspaniałe zdjęcie zespołu webmasterów :D

18.04.2011 11:46
Coy2K
😁
44
odpowiedz
Coy2K
112
Veteran

najbardziej mnie bawią ci wszyscy pieniacze w tym wątku :)

że zapytam - zmusza ktos was do oglądania tego ? jęczycie jakby wasze kieszonkowe szło na ich utrzymanie :)

Znaczy się o wszystkim co robiłem ponadprogramowo powinienem robić filmy, gdzie występuję w garniturze i mówię tak "ął, ęł"?

powodzenia, większy przypal będzie jak wyświetleń będziesz miał mniej niż 100,a nie fakt że się wystroiłeś :)

18.04.2011 12:15
fisherfighter
45
odpowiedz
fisherfighter
53
Szalony drajwer

Kupcie mi kamerę. Zrobię filma jak wyjdę z domu. Co to będzie za wydarzenie!!

18.04.2011 12:19
Megera_
46
odpowiedz
Megera_
148
Furia

Niech tam sobie działa w czynie społecznym, ale dammit, ten koleś jest totalnym dziwolągiem. Jest zwyczajnie sztuczny i nachalny, sili się na elokwencję, klasę i luz... i zupełnie mu to nie wychodzi.
Sama idea byłaby ok, ale wykonanie.. naprawdę ciężko się nie uśmiechnąć.

18.04.2011 13:03
47
odpowiedz
ElvesBrew
69
Konsul

nie wiem, może to kwestia kulturowa ale np. w Stanach robienie halo z najmniejszego gówna to norma. Tłumaczę sporo tzw. literatury z zakresu psychologii i jakieś 90% to chłam nie nadający się do podtarcia tyłka. Tyle ze autorzy w co drugim zdaniu podkreślają jacy to są wspaniali i jak wielkie mają osiągnięcia. Tak to działa wszędzie i na każdym szczeblu.

W Polsce natomiast nadal obowiązuje jedenaste przykazanie: nie wychylaj się. Chłopaki coś zrobili, chcą się tak promować, okej. Nie ma w tym nic zdrożnego a na pewno to już nie jest powód, żeby po nich jechać. Naprawdę widać w tym typowy u nas brak szacunku dla czyichś osiągnięć i pracy.

18.04.2011 13:08
Trael
48
odpowiedz
Trael
229
Ja Bez Żadnego Trybu

ElvesBrew --> Też uważam, że ludzie powinni się chwalić sukcesami, ale bez przeginania w drugą stronę. Jak ktoś słusznie zauważył chwalą się jakby kadrę do ME wprowadzili. Ja rozumiem jakby osiągnęli naprawdę jakieś sukcesy np. na olimpiadach czy innych konkursach, ale na boga oni zrobili stronę internetową (bardzo przeciętną) a halo robią takie jakby była to pierwsza strona WWW w Polsce. Co będzie następne? Filmiki o tym, że ktoś potrafi buty sobie zawiązać?

18.04.2011 15:58
master53
😜
49
odpowiedz
master53
100
Legend
Wideo

http://www.youtube.com/watch?v=eNar5oza4cE&t=2m11s

Może po prostu swoim życiem zawodowym nadrabia niepowodzenia w życiu prywatnym :P

18.04.2011 16:36
50
odpowiedz
Raziel
136
Legend

ten koleś to jest ewidentnie taki "jajcarz", którego każdy wziął na poważnie. Zresztą zwróćcie uwagę na inne osoby w tym pierwszym filmiku, jeden koleś to widać, że na siłę i z drobnym uśmieszkiem wypowiada poważne słowa:)

18.04.2011 18:09
51
odpowiedz
ElvesBrew
69
Konsul

Raziel --> być może. Ale zobacz ile jadu sie juz wysączyło na tym forum:)

Trael --> dla ciebie to nic a dla kogoś kto nie odróżnia IE od FF to mistrzostwo świata.

18.04.2011 19:28
52
odpowiedz
zanonimizowany314907
49
Pretorianin

Tak się składa, że jestem wymieniony w napisach końcowych jako autor tego filmu, mimo że akurat w nagrywaniu Pożegnania zespołu... udziału nie brałem, bo kręci i montuje drugi kolega a ten filmik nie był w formie wywiadów.

Jeśli chodzi o ten film, to raczej nie jest to "forma promocji szkoły" jak ktoś napisał. Po prostu Kamil ma parcie na szkło i taki właśnie sposób bycia. Słyszałem dziś rozmowę z nim i z popularności jest zadowolony, z komentarzy na jego temat mniej.

Nasza nauczycielka od informatyki, której znajomy z zagranicy wczoraj podesłał ten filmik (jak widać Kamil robi karierę międzynarodową:)) zastanawiała się nad tym, czy internetowi napinacze powiedzieli by mu to samo w rzeczywistości.

No cóż, jeżeli chodzi o szkołę i filmik "Dlaczego przyszliście do staszica" to byłem przepytywaczem i poziom odmów jest wyższy niż w sondażah partyjnych, więc grupa nie jest reprezentatywna dla całej szkoły. Rażą komentarze ludzi, którzy nic nie osiągneli, a u nas cóż... ludzie są specyficzni, ale chyba trudno znaleźć szkołę, w której średnio 2 osoby z klasy idą na Oxford...

18.04.2011 19:33
ksips
53
odpowiedz
ksips
138
Legend

zastanawiała się nad tym, czy internetowi napinacze powiedzieli by mu to samo w rzeczywistości.

Oczywiście - dlaczego nie? Gość nie sprawia wrażenie jakiegoś dużego, więc tu się absolutnie nie obawiam :>

18.04.2011 19:38
54
odpowiedz
zanonimizowany314907
49
Pretorianin

. (nieważne)

18.04.2011 19:45
Bullzeye_NEO
📄
55
odpowiedz
Bullzeye_NEO
235
1977

Nasza nauczycielka od informatyki, której znajomy z zagranicy wczoraj podesłał ten filmik (jak widać Kamil robi karierę międzynarodową:)) zastanawiała się nad tym, czy internetowi napinacze powiedzieli by mu to samo w rzeczywistości.

bron boze, mam jakis instynkt samozachowawczy . . .

19.04.2011 00:07
HUtH
56
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

Filmik z [42] jest już akurat normalny, tak samo ten z [49], takie niby-TV szkolne to jest fajna sprawa. Sama szkoła wygląda zarąbiście i chyba trzyma poziom, tylko że niestety ten "informatyk" pojechał mocno po wizerunku szkoły i uczniów i dlatego taki flame.

predix <- "sondażah" - to mam nadzieję było specjalnie?

19.04.2011 23:05
57
odpowiedz
zanonimizowany62567
53
Konsul

prefix ->
Przestan pierdolic drogi kolego. Do Staszica mam duzy szacunek, ale wcale jacys nadzwyczajni nie jestescie. A tekst o Oxfordzie - LOL, latwiej sie dostac na Oxford, gdy ma sie pieniadze, niz na topowe kierunki w Polsce. Szkola niby taka scisla, a srednie wyniki z matmy rozszerzonej czesto mielismy wyzsze niz wy, chociaz bylismy stricte humanistyczna.

19.04.2011 23:21
Api15
😊
58
odpowiedz
Api15
90
dziwny człowiek...

ale chyba trudno znaleźć szkołę, w której średnio 2 osoby z klasy idą na Oxfor

Padłem. Boże, jak ja się ciesze, że nie jestem taki "ynteligenty" i nie chodziłem do takiej szkoły :)

19.04.2011 23:45
59
odpowiedz
Runnersan
218
Senator

Jak dla mnie mam wrażenie, że ów kierownik trochę przesadza. Może to ta maniera wypowiedzi, ale mam wrażenie jakbym słuchał człowieka o przerośniętym ego, któremu wydaje się, że to co robił, jest jak zarządzanie oddziałem korporacji. Wypowiadając się o swoich współpracownikach mam wrażenie jakbym słuchał prezesa oceniającego swych podwładnych, a nie kolegów pracujących razem nad stronką szkoły (czyżby chodziło o wpisanie sobie do CV 3 letniego doświadczenia na stanowisku kierowniczym??)

Dodatkowo irytujące elementy tzw. wazeliniarskie, hasła "obejmowaliśmy urząd" (???!!!), największy sukces, to nowa strona, która podoba się nauczycielom i dyrektorowi, jak i kolejne teksty cytowane już wcześniej (jestem spełniony??!!!).

Jeśli rzeczywiście, ktoś chce brać udział w wyścigu szczurów, lub zaraz po maturze biegać z teczką za posłem, zapewne nie widzi w tej wypowiedzi niczego niezwykłego. Mi wydawało się jakoś takie to niezdrowe i jeśli nie była to zgrywa, to raczej nie polubiłbym Pana Kamila.

20.04.2011 00:42
👎
60
odpowiedz
zanonimizowany431424
74
Konsul

ja pier... szkoda słów,powiem krótko i na temat:gimbusy.

20.04.2011 02:36
61
odpowiedz
Lutz
173
Legend
Wideo

http://www.youtube.com/watch?v=oYoQzLVgN84&feature=related

Czy kamil bylby tak samo inspirujacy dla swoich ludzi ???
Michael Scott jest krynica madrosci i swiatlem dla kazdego szanujacego sie managera.

20.04.2011 05:56
62
odpowiedz
zanonimizowany607826
25
Konsul

prefix <--- Zaraz zaraz. Chcesz powiedzieć, że to jest jedno z najlepszych liceum ogólnokształcących w Polsce, a szkolny informatyk tak zaprojektował stronę, że uzależnił kod odpowiedzialny za wyświetlanie od treści merytorycznej i się jeszcze tym pochwalił argumentując wyrzucenie dodatkowych skórek ?? Bez jaj.

20.04.2011 06:27
Mutant z Krainy OZ
63
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
261
Farben

Ja odnoszę wrażenie (i mam też taką nadzieję) po obejrzeniu filmiku z postu pierwszego, że oni mają z tego ubaw i raczej ironiczne podejście do tematu, stąd te słowa pełne patosu etc., które wypowiadają niemal się śmiejąc.

20.04.2011 07:21
64
odpowiedz
zanonimizowany369854
46
Senator
20.04.2011 10:00
😁
65
odpowiedz
Grzesiek
78
Legend

W dniu, w którym wybiorą nowy zespół, z komina staszicowego wyleci biały dym.

Forum: Znacie webmastera Kamila?