Skoro Igrzyska w Sochi trwają w najlepsze, a co za tym idzie konkursy Skoków Narciarskich, można zorganizować na GOL'u zawody w DSJ.
Kilka takich wątków już było i zawszę byli chętni.
Dodatkowo, przewidziane są nagrody, zwycięzca będzie mógł wybrać:
Gra Fallout 3 (PC)
--> https://www.gry-online.pl/gry/fallout-3/zb71c#pc
40% ZNIŻKI NA GRY PC PRZEZ 30 DNI*
*Wymień swoje punkty na 40% zniżki przy zakupie dowolnej ilości gier pudełkowych na PC w sklepie internetowym muve.pl.
Kod nalicza zniżkę od ceny sugerowanej podanej w sklepie internetowym muve.pl
Kod działa na wszystkie tytuły dystrybuowane przez firmę Cenega z katalogu dostępnego na www.sklep.muve.pl/cenega z wyjątkiem gier firmy Ubisoft i Edycji Kolekcjonerskich.
Kod nie łączy się z innymi promocjami.
Kod jest przyznawany dla jednego użytkownika. Próby skorzystania z kodu przez inną osobę będą skutkowały zablokowaniem wysyłki towaru ze sklepu oraz usunięciem konta w Kompanii Graczy.
Kupon pochodzi z katalogu nagród Kompani Graczy Cenega. Regulamin zabrania oddawania punktów innym użytkownikom, ale o nagrodzie już nie wspomina tak więc wydaje mi się, że nie powinno być problemów...
Druga nagroda zostanie rozlosowana pośród uczestników (za wyjątkiem zwycięzcy)
JAK TO DZIAŁA?
Turniej przeprowadzimy na 5 losowych skoczniach. Zgłoszenia potrwają do jutra - 11 lutego do godziny 23:59.
12 lutego około godz. 12 podam skocznię oraz kod zawodnika który należy wpisać po swoim nicku w nazwie skoczka, np. kod to AA więc nazwa skoczka będzie wyglądała mannanAA
Termin nadsyłania powtórek to godzina 18:00, potem nastąpi ogłoszenie wyników.
Kolejne kody i skocznie będą pojawiać się w kolejnych dniach koło 12:00
Powtórki wysyłamy na adres: [email protected]
W temacie wpisujemy swój nick z GOl'a
Zapraszam.
edit:
Dla przypomnienia, zawody sprzed 3 lat - https://www.gry-online.pl/forum/zawody-w-dsj-2-nagrody/z8b4286b :)
To ja rozpoczynam trening.
Zgłoszenia potrwają do jutra - 11 lutego do godziny 23:59.
Znaczy się zgłoszenia do turnieju są do 11 lutego 23:59, a skocznie i kod podasz 12 lutego, dobrze zrozumiałem?
Bezi --> tak. Potwierdzić chęć wzięcia w zawodach można wyrazić do 11 lutego, do godz. 23:59 a następnego dnia około godz. 12:00 podam skocznię i kod.
edit:
Marcus --> w KŚ chyba było kiedyś.
DSJ 2.1 był dodawany do jakiejś gazety albo rozdawany za darmo? Pytam, bo nie chcę piracić, ale nie mam też zamiaru płacić 7 euro za grę na stronie twórcy. ;)
Ja mam wersję z KŚ aktualnie zainstalowaną na dysku.
Oto mój skok z około tygodnia temu ->
Tak niestety wygląda wersja pod Windowsa, że na dole jest czarny pasek, ale i tak dobrze się gra jak na tytuł odpalany pod dosboxa.
Fajny pomysł, szkoda że nie można jakoś online pyknąć ze wszystkimi naraz. Bo tak to każdy będzie skakać po kilka razy, żeby mieć optymalny wynik i wtedy wyśle screena. Dobrze łapię?
/ poza tym ktoś może ściągnąć edytor grawitacji i być niepokonany nie wywołując podejrzeń z za dużymi skokami :)
Bo tak to każdy będzie skakać po kilka razy, żeby mieć optymalny wynik i wtedy wyśle screena. Dobrze łapię?
Niestety, innej możliwości raczej nie widzę. Chyba że są jakieś pomysły :)
/ poza tym ktoś może ściągnąć edytor grawitacji i być niepokonany nie wywołując podejrzeń z za dużymi skokami :)
Tutaj też nie ma rady, trzeba wierzyć w uczciwość :)
Po prostu trzeba się spotkać w jednym miejscu! Proponuje sam środek Polski aby było sprawiedliwie :)
Fajny pomysł ale rzeczywiście za łatwo co niektórym niegodziwcom jest oszukiwać w tym przypadku.
:)
DSJ trochę za stara produkcja na multi, no chyba że ktoś zna jakiś myk.
Oszustów szukać nie trzeba, a niektórzy za nagrodę są gotowi posunąć się do hacków.
Niestety okazało się, że według regulaminu kodu rabatowego też nie można oddawać.
Trzeba będzie to jakoś ogarnąć.
I punktacja:
Miejsce / punkty
1 - 25
2 - 20
3 - 15
4 - 12
5 - 11
6 - 10
7 - 9
8 - 8
9 - 7
10 - 6
Zobaczymy czy się tyle osób uzbiera.
Lista:
1. mannan
2. Bezi2598
3. marcus alex fenix (?)
4. Sherman (?)
5. X@Vier455 (?)
Potwierdźcie.
edit:
thomas --> ok, szkoda.
mannan ja odpadam, nie mam sił na katowanie każdej skoczni, żeby uzyskać jak najlepszy wynik :p
Przypominają się lata 2003-2004 kiedy na forum szalała federacja deluxe ski jump, wtedy to się małyszowało dla przyjemności a nie dla nagród :P
DSJ 2.1 coś słabo mi działa na Windowsie 7 64-bitowym. Zainstalowałem dosbox, ale gra uruchamia się w malutkim oknie i działa w jakichś 5 klatkach na sekundę.
[16] U mnie gra tak działała na dosboxie od zawsze, stąd takie moje rewelacyjne wyniki w federacji :D
[14] fakt, to był czasy :) troche mało czasu na to skakanie i jeszcze nie wiadomo gdzie, żeby chociaż było pare dni do potrenowania :) spróbuje z ciekawości zainstalować na swoim 7, ciekawe czy działa jeszcze w dboxie
marcus mi też na 64 bitowym nie działało, ale ściągnąłem stąd i działa.
http://chomikuj.pl/arczi_kutno/DSJ+2.1+(Win+7+64bit)*2bdodatki
marcus nie masz osobno ściągać dosboxa. Pobierz DSJ 2.1 wersja zarejestrowana przez KŚ dla nowszych Windowsów i tam już będziesz miał wszystko gotowe. Tylko klikasz w DSJ_SE i enjoy :)
Mutant ---> pod koniec sierpnia miałem 10 lat na forum a za tydzień swój ślub i na razie nigdzie się nie wybieram :) kope lat :)
Muszę przełożyć konkurs z przyczyn niezależnych, strasznie wszystkich przepraszam...