Witam :)
Nadszedł ten dzień, w którym przyszło mi rozstać się z konsolą, która dostarczyła mi ogromne przeżycia związane z grami. Spędziła u mnie 2.5 roku, teraz szuka nowego właściciela.
http://tablica.pl/oferta/xbox-360-slim-250gb-idealna-konsola-dla-kazdego-ID2USKP.html
Polecam.
Czemu sprzedajesz?
Nie długo wychodzi xbox nowej generacji więc pewnie trzeba odkładać.
damians idol - potrzebuję pieniędzy na budowę lepszego kompa - w pierwszej kolejności sprzedawany jest Xbox, potem część starego kompa, natomiast na koniec kupuję podzespoły.
[3] - akurat do kupna konsoli nowej generacji się nie przymierzam
[5] - Xbox 360 jest na poziomie mojego obecnego komputera (2007 rocznik), natomiast ja chcę już kupić coś porządnego, bardziej podobnego sprzętowo do konsol nowej generacji.
[3] Nie śpieszyłbym się tak z tą zmianą konsoli na nowszą generację, bo i tak obecne konsole będą wspierane jeszcze z 6 lat.
[4] Ok, rozumiem :)
[6] To, że nie mam pieniędzy na mocny PC oznacza, że jestem gimbusem? OK.
damians idol taki gimbus jak ty może niema pieniędzy i musi się cieszyć głupią konsolą.
Nie oznacza to, że Mr. JaQb nie może pozwolić sobie na prawdziwą maszynę do gier jaką jest PC.
Mam potencjalnego kupca (mowil ze synowi chce na komunie kupic konsole i szukał jakiegos w dobrej cene) zlinkowałem mu juz na gg twoja oferte. Mysle ze sie odezwie :)
MavericKK - wielkie dzięki. Nie spodziewałem się takiej pomocy ze strony forumowiczów, a jednak!
[11] - proszę bardzo :)
MavericKK - jeśli przed chwilą sprzedałem xboxa twoim znajomym, to masz moją dozgonną wdzięczność :)