Witam, wicie może ile mogę teraz dostać na PS3 z dyskiem 80GB okablowaniem, papierami i oryginalnym pudełkiem. Bez pada.
500 zł
Mysle, ze maksymalnie 250 zlotych. Kolega z ta propozycja 500 zl, to sobie jaja z Ciebie robi. Za 5 stowek, to mozna miec na allegro komplet z dwoma padami i 5-7 grami.
to mozna miec na allegro komplet z dwoma padami i 5-7 grami.
znajdz mi taki zestaw z konsola 80 gb mistrzu
Polony ----> Znajdz mi taką konsolę za 250 zł, chętnie kupię z ucałowaniem ręki.
Nie chce wchodzić w wasze dywagacje ale ile za konsole z padem i bez pada można dostać
Ok, wystawiona zapraszam do zakupu. Cena do negocjacji!!!
http://allegro.pl/konsola-playstation-3-80gb-cena-do-negocjacji-i2706481930.html
maniek1996----------> Próbuj za 500 zł ale raczej nie sprzedasz.Takie rzeczy bardzo szybko robią sie przestarzałe co za tym idzie bardzo tracą na wartośći;nowa konsola w wersji slim z dyskiem 160 GB kosztuje 850-899 zł na Allegro + gratis dodają jeszcze gre.Z kolei ostatnio patrzyłem w Media Markt i konsola z dyskiem 500 GB + Fifa 13 w zestawie kosztowała niecałe 1200 zł.Także wątpie czy ktoś da ci za nią więcej jak 350-400 zł.Na pierwszy raz ustal cene kup teraz 550 zł-może trafi się frajer co to kupi:) Jeśli nie kupi a prawdopodobnie nie wtedy dajesz cene z przedziału takiego jak ci proponowałem czyli między 350-400 zł.Myśle że to realna cena za produkt używany o stosunkowo małej jak na dzisiejsze standardy pojemnośći dysku...Niestety na elektronice tego typu (używanej) teraz nie zarobisz.Wszystko wychodzi tak szybko że trzeba wyprzedawać to za bezcen...ale lepszym jest odzyskać chociaż pare groszy niż tak jak kiedyś kiedy nie było jeszcze allegro żeby konsola poniewierała sie gdzieś po strychu i zarastała kurzem.
imho najlepiej zrób licytację od 1zł. Pójdzie dokładnie za tyle ile sprzęt jest wart. Nie mniej nie więcej.
Licytacji i to od 1 zł bym nie polecał;a jeśli już to ustaw cene minimalną tylko że ta opcja jest dodatkowo płatna i to nie mało.Dlatego bym nie polecał że licytują w ten sposób żeby kupić przedmiot który i tak jest już niewiele warty za pół darmo.Klikają w ostatnich sekundach i podbijają cene o dosłownie kilka złotych...Także jeśli wybierzesz tą opcje nie zdziw sie jak cena końcowa za którą będziesz musiał sprzedać wyniesie 23,50 pln:)
haha :)
Poszukaj sobie w zakończonych po ile NAPRAWDĘ schodzą takie zakończone aukcje wystawione od 1zł.
Cena obniżona do ostatecznej 350zł (bardziej nie zejdę)!!!
http://allegro.pl/konsola-playstation-3-80gb-najtaniej-na-allegro-i2706481930.html