To że jesteś starym koniem, jesteś tu pare lat dłużej, masz jakieś gwiazdeczki przy nicku które za grosze ci sie nie należą, to masz prawo obrażać, wyzywać ludzi, mnie, bo ci sie kogoś zdanie nie podoba, opinia, bo myślisz że jesteś najlepszy i to co ty powiesz to jest święte i tak ma być??
Chłopie ocknij sie... nie należy ci sie nawet kszta szacunku, naprawdę.
W każdym wątku sie dowalasz i ubliżasz ludziom wciskając komuś tylko swoje przekonania. Porażka chłopie. Kto ty jesteś?
A administracja forum powinna zdjąć te gwiazdeczki, tacy ludzie nie zasługują.
Zajmij sie sobą, naprawdę.
A to że niektóre tematy zdania nie umiesz rozumieć i ich kontekst to twój probem.
Proszę pójdź drogą Alexa .
Gdyby zapytać kogoś, czy lubi kłamstwa, obłudę i fałsz, to każdy odpowiada, że się tym brzydzi. Ale już nie brzydzi się oddać głosu na takiego Trzaskowskiego, który jest właśnie takim fałszywym, zakłamanym kandydatem. I nieumiejętnie się z tym kryje.
Inni kandydaci też są siebie warci, kłamią, zmieniają zdanie, są idiotami, ale przynajmniej głupek jest przewidywalny a kłamca nie.
Zresztą to będą chyba pierwsze wybory, na które nie pójdę, bo po prostu nie ma kandydata, który wart jest mojego głosu.
Trzaskowski wogle nic sobą nie reprezentuje, nie wygląda, nie umie sie wysłowić i strasznie sepleni i ktoś taki nie powinien i nie nadaje się na reprezentowanie naszego kraju, być przedstawicielem. I źle mu z oczu patrzy(taki złodziejaszek). Wielka obelga.
Mimo zastrzeżeń z obecnych kandydatów tylko i wyłącznie Trzaskowski się jakoś nadaje, może jeszcze Hołownia i Zandberg, to są kandydaci którzy mają w sobie jakieś minimum przyzwoitości, reszta to same szuje, alfonsy i gnidy (prócz pani Biejat ale ona się nie nadaje z innych powodów).
Przypominam, że Mentzen jest upośledzony psychicznie, sam się przyznał. Idealny kandydat na stanowisko prezydenta.
Po ewentualnej wygranej, po każdym niewygodnym/niespodziewanym pytaniu też odjedzie na hulajnodze?
Studiował na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu gdzie profesorem jest Mieczysław Mentzen, jego ojciec.
Przypadek i zbieg okoliczności.
Generalnie myślę, że forum to jest kijowe miejsce do głoszenia poglądów politycznych.
Wybory trochę biedne, ale w pierwszej turze chyba padnie na Hołownię, bo podobał mi się na stanowisku marszałka. Człowiek z jakimś kręgosłupem moralnym i ewidentnymi przejawami inteligencji.
W drugiej no niestety Trzaskowski. Dlaczego niestety? Bo w sumie nie znam za bardzo typa, ale całkiem się wydaje reprezentatywny, plus ma doświadczenie w Wawie, a nie jest jakimś przypadkowym gościem którego wystawili bo łatwo daje się kontrolować jak Andrzej czy Karol.
Macie tu na pocieszenie zmagań opozycyjnych edycję świąteczną. Może trochę przeterminowaną ale zabawną
https://www.youtube.com/watch?v=HAr-j-kMqaA
Pojawił się kolejny film z serii politycy w "1 z 10" a tym razem padło na przyszłych prezesów Polski.
Oglądajcie całość bo Memcen odwala jak zwykle akcje a końcówka to złoto https://www.youtube.com/watch?v=P9i0WWOhVRg
Żarty na bok. Nie idzie dobrze wybrać bo każdy kolejny głupszy od poprzedniego w wypowiedziach. Faworyta nie mam ale chyba trzeba kierować sięj partyjnie niż na konkretną osobę bo taki mamy klimat. Głosować na mniejsze zło, tyle!
Lepsi tęczowi, niż kibole od towarzysza Batyra. O uwielbieniu jego środowiska dla proruskich szkodników chyba nie trzeba przypominać. Jak autor wątku wspomniał, klimat mamy taki, a nie inny. Głosujemy na mniejsze zło. Może i Tusk nie naprawił w półtora roku całego kraju, na czele ze służbą zdrowia i edukacją. Nie będę się nawet sprzeczał, tylko zgodzę się z towa... kolegą B., że to kłamca, leń i nieudacznik. ;-P No tylko pisiory, przez 8 lat nieskrępowanych niczym rządów, również nic dobrego tutaj nie zrobiły, za to mogą narobić jeszcze więcej smrodu, jeśli dopuści się ich do czegokolwiek. Także wybór, jak dla mnie, jest dość prosty.
Nie zapraszam do dyskusji, bo większość osób ma już sprecyzowane, na kogo zagłosuje i nie zmienią tego jakieś śmieszne debaty, bardziej przypominające cyrk, niż poważne dyskusje kandydatów na prezydenta. Nawet ten element demokratycznego procesu został całkowicie ośmieszony, w dużej mierze dzięki pajacom pokroju Stanowskiego, który kandyduje sobie dla jaj.
Via Tenor
Wiecie co, tak jak słucham kandydatów to najwięcej oleju w głowie ma Seneszyn i wiem jak ona jest odbierana lecz nie każdy rozumie że babka ma ogromny dystans i lubi prowokować. Często też pojedzie cringem ale to już ten wiek że robi sobie trochę jaja z tematu. Drugim śmieszkiem, który w sumie już się chyba zmęczył jest Stanowski.
Takie mamy czasy, że widzimy tych ludzi w każdej możliwej sytuacji życia politycznego. Kiedyś było 15min dziennie wybranych spraw i tyle. Gdyby kierować sie klasycznym typem prezydenta to byłby Braun.
Jednak jak wspominałem, musi to być mniejsze zło, które partyjnie i poglądami dogada się z nowym rządem lewicowym. Nie potrzeba nam kolejnej kukiełki ala Dudu. Prezydent ma prezentować nas na tle europejskim i światowym, uja ma do gadania ostatecznie i tak. Za bardzo ludzie skupiają się na wadach tych ludzi niż na zaletach.
Nawet śmieszne, ale tego Hannibala Lectera to bym nie chciał spotkać w ciemnej uliczce.
Jak już wspominałem Seneszyn i Stanowski (grupa SS hah) to jedyne osoby które wiedza jak zachować twarz waląc ironiami bez pogrążania się.
Jednak głosowanie na nich i tak nie ma większego znaczenia.
https://www.youtube.com/watch?v=zbfIyZp2Bd8
Faworyta nie mam - bez względu na to wygra Tęczowy Rafał.
Via Tenor
Druga tura, bez bążura xD
Niby to taka odpowiedź do postu [13], ale to piszę tak bardziej ogólnikowo, o tych kandydatach.
Generalnie myślę, że forum to jest kijowe miejsce do głoszenia poglądów politycznych.
Pewnie, lepiej teraz, przy stole rodzinnym. :D Każde miejsce jest złe, gdy nie wjeżdżają argumenty, a wjeżdżają obelgi.
Wybory trochę biedne, ale w pierwszej turze chyba padnie na Hołownię, bo podobał mi się na stanowisku marszałka. Człowiek z jakimś kręgosłupem moralnym i ewidentnymi przejawami inteligencji.
Wybory strasznie biedne. Nie ma kandydata, kusiło mieć to w dupie i nie iść na wybory, albo oddać głos na Stanowskiego dla jaj, ale .. nie no, żartuję.
Hołownia, człowiek który chciałby wgniatać Putina w ziemię. Dajcie spokój z takim pajacem, masa kompromitujących wypowiedzi, których nawet szkoda przywoływać, teraz przepychanki z Memcenem, bo ma ze dwa razy większe poparcie w sondażach. Dobrze wygląda na stanowisku marszałka? Bo w sejmie jest jak w sądzie, to jest teatr, a Hołownia to jest człowiek z telewizji, dlatego po prostu się tam dobrze czuje i dobrze mu idzie. Ale według mnie nie grozi mu pójście wyżej. :)
W drugiej no niestety Trzaskowski. Dlaczego niestety?
Jak to było, w mapkach głosowania PiS/PełO im bliżej Niemiec, bliżej zachodu, tym większe poparcie PO. Ja mam taką swoją prywatną murzyńską teorię, moze po prostu głosującym na Rafałka nie przeszkadza i wręcz chcą tego, żeby za kilkadziesiąt lat moje dzieci, albo Wasze wnuki mówiły po niemiecku. Gościu jest chorągiewą, mam wrażenie, że jest po prostu idiotą, nie przygotuje się dobrze, albo nie słucha swoich doradców. Gada coś, potem innym razem sam sobie zaprzecza, a juz absolutne kuriozum, ze teraz mówi kropka w kropkę słowami, postulatami Mentzena. :D Znaleźć Wam filmik, czy dacie sobie radę? 'To się w pale nie mieści.' To brzmi niewyobrażalnie kuriozalnie, jakby to była kreskówka Walaszka, a to się dzieje naprawdę.
ale całkiem się wydaje reprezentatywny
No otwiera mi się coś w kieszeni jak oglądam jakieś uliczne sondy i jakieś głupie baby mówią, ze głosują na Trzaska, bo zna języki, fajny jest xD, przystojny. xD To jest najgorsze, że masz jeden głos i musisz go przemyśleć, a nie pójście na wybory oznacza, że właśnie taka baba pójdzie i Cię przegłosuje.
a nie jest jakimś przypadkowym gościem którego wystawili bo łatwo daje się kontrolować jak Andrzej czy Karol
No nie, no bo wcale Rafałek nie będzie robił tego, co chce Pan Donald. Łykacie wszystko jak młode pelikany.
Także tego, kolejne wybory mniejszego zła przed nami. Mam tylko nadzieję, ze Stanowskiemu może się udało komuś oczy otworzyć, żeby nie głosować ciągle na te same mordy od 30 lat, bo nawet jak przewijam instagrama, to pojawia mi się sponsorowany Trzasku i Nawrocki w sumie chyba też, tiktoków nie mam, tam też?
Co trzeba mieć we łbie aby głosować na Biejat to ja nie wiem... ta baba jest tak skandalicznie głupie, i każdy, absolutnie każdy jej postulat jest wymierzony przeciw mężczyznom
Tak naprawdę tylko jeden kandydat jest sensowny, ma odpowiednie kompetencje i wiedzę. Wybór jest prosty. Największy kontrkandydat to straszne drewno bez charyzmy i jakichkolwiek kompetencji. Duda przy nim to charyzmatyczny lider. A ten trzeci to mem z poglądami rodem ze średniowiecza.
Oczywiście że idzie dobrze wybrać, Trzaskowski! I nie jest to żadna opinia subiektywna więc nie ma co dyskutować