We wrześniu trwają nowe zagadki literowe w sieci Orange. Więcej informacji można uzyskać na Facebooku.
Ci którzy korzystają z Orangę mogą posyłać kody na bezpłatny numer 80101.
Cytuję słowa naszej sieci komórkowej Orange.
Orange Polska
Następną zagadkę opublikujemy, gdy uda się Wam 2x pobić rekord aktywacji. Przekazujcie kod RODZICE oraz informację o bezpłatnym numerze 80101 znajomym :) Kod kryje 40 minut do Orange. Do dzieła!
Brakuje nam jeszcze kilku setek tysięcy :( Przekazujcie kod kolegom w szkole, rodzicom, kuzynom, chłopakom, dziewczynom, młodszemu rodzeństwu, koleżankom z wakacji - wszystkim, którzy mają Orange. Kod wciąż działa. Znajomi, którzy mają abonament lub mix dla firm, też mogą z niego korzystać, po aktywowaniu usługi Orange Ekstra Numer.
KAŻDY Z KODÓW WYSYŁAMY NA NUMER 80101
Darmowe kody Orange - WRZESIEŃ 2011
1.09.2011 - TROSKLIWY na 80101 (30 minut do Orange, działa do 5.09.2011)
2.09.2011 - RADOSNA (15zł na konto)
3.09.2011 - wczorajszy kod jest na cały weekend. Tuż po północy MOŻE zadziałać kod z 2.09.2011 - ale nie musi.
4.09.2011 - przed wczorajszy kod jest na cały weekend. Tuż po północy MOŻE zadziałać kod z 2.09.2011 - ale nie musi.
5.09.2011 - MASKOTKA na 80101, 80 SMS-ów wymiennych na MMS-y do wszystkich na 3 dni
6.09.2011 - RODZICE (40 MINUT DO ORANGE)
7.09.2011 - będzie nowy kod - jeśli rekord zostanie pobity.
Jeśli komuś załapie kod z 6 września - niech napisze - mi załapało.
Dostałem 40 minut do Orange.
co do doladowania z dnia 01.09 odnosnie TROSKLIWEGO,
ja dstałem doładowanie bonusu 50zł Data (na transmisje internetowa).
Nowy komunikat z Orange Polska.
Cytuję.
Już niewiele Wam zostało do pobicia rekordu :) Wszyscy, którzy mają Orange na abonament lub mix dla firm, też mogą korzystać z kodów, po aktywowaniu usługi Orange Ekstra Numer.
Wolałbym podawać linki , ale nie wiem czy Administracja na to zezwala , więc wolę cytować.
Uruchomiłem sobie usługę Orange Extra Numer , przerzuciłem się na drugi numer i działa jeszcze ten kod RODZICE - sprawdzałem , dostałem kolejne 40 minut Orange za free :)
Te kody to dla biednych gimbusów, bo po huk mi 100 smsow na 7 dni, 40 minut na 3 dni, kiedy kupuje 1000 minut i 1000 smsow za smieszne pieniadze?
I tak pobieraja najpierw z pakietów, pozniej z promocji.
Jeśli ktoś chce , to na dzisiaj kod Orange brzmi:
GRATULACJE - na bezpłatny numer 80101
Mi zadziałało.
Zadziałał jeszcze komuś kod gratulacje?
Aktualnie jeszcze ważny prawdopodobnie jest kod GRATULACJE - na bezpłatny numer 80101
GRATULACJE - daje 200 sms-ów do Orange / wymienne na MMS.
Nie wiem czy jeszcze kod działa , jeśli już nie działa - to będzie nowy.
Następne kody wkrótce ...
O 10:00 zaczyna się restart i kod GRATULACJE wygasa , i będzie coś nowego. Nowy kod i nowy bonus.
Dziś już jest nowy i ostatni kod . Jak widać na screenie - kod daje 60 minut rozmów do wszystkich sieci.