Mianowicie mógłby mi ktoś polecić jakąś fajną grę? interesuję mnie coś typu RPG/Akcja/Fps/Tps/Przygodowe.
Wpisz sobie w google gry rpg albo akcji ewentualnie fps.fpt oraz przygodowe i ci wyszuka strony na których jest kilkaset gier z każdej z tych kategorii ^^
far cry, dead island, dying light, dark souls, saints row
Na czym ?
rpg: wiedzmin 3
akcja: wiedzmin 3
fps: wiedzmin 3 z modami
tps: wiedzmin 3
przygodowe: wiedzmin 3
No widzę zacna lista
"A wyścigi ?" - Wiedźmin 3? Zawsze można się ścigać koniem, to takie nowatorskie, ja nie grałem jeszcze w wyścigi konne.
To ja dodam swoją listę :D
rpg: Wiedźmin 3(z dodatkami)/2/1
Akcji: Shadow of Mordor
oooooo!!! Shadow Of Mordor Uwielbiam!! Szkoda że nie ma drugiej takiej podobnej gry ;//
A w Wiedźmina to grałem w drugą część i mi się bardzo nie spodobała strasznie sztywna gra w dodatku jest liniowym RPG.
Jak lubisz shadow of mordor to zagraj w batmana
Ja polecam z rpg akcji deus ex i two worlds2 oraz lords of xulima
z przygodówek serie deponia i syberia
z fps wolfenstein new order i serie bioshock
a ze skradanek dishonored,thief i hitman :)
Deus Ex`a Uwielbiam ;) niedługo wychodzi rozłam ludzkości i muszę po prostu kupić na premierę, w two worlds grałem pierwszą część całkiem w porządku ale druga część jest niby strasznym crapem, a tego Lords of xulima sobie obadam.
Deponia i sybiera jakoś do mnie nie trafiają ;/ zdecydowanie bardziej wolę gry Telltale.
Wolfensteina grałem jak dla mnie słaba i nudna gierka,Bioshocki ograłem wszystkie ale tylko Infinite mi się spodobał.
Dishonored był rewelacyjny w Thiefa tego nowego pograłem jakieś 15-20 min gra była jakaś taka no liniowa strasznie a nie lubię takich skradanek,Hitman mi jakoś średnio przypadł do gustu grałem w Absolution i fabuła oraz styl wydawały się spoko grafika też całkiem dobra, ale coś mnie od niej odrzucało ;/
no właśnie w two worlds 2 grało mi się o wiele lepiej niż w 1 także sobie zobacz ma ta produkcja swoje ułomności ale jako całość spokojnie daje radę
Chciałbym czegoś bardziej w stylu Bioshocka Infnite.
Niezapomniany świat,przygoda,postacie,rewelacyjna fabuła.
to może seria f3ar,,half life2,stalker, Call of Juarez czy Rage
lubisz klimaty grozy to może silent hill czy resident evil
F3AR grałem całkiem dobra produkcja ale fabuła była no krótka i słaba.Ale czasami korci mnie żeby zagrać w pierwszą część albo drugą ale boję się że mi się nie spodobają bo trochę już wiekowe produkcje.
Half Life 2 nigdy nie grałem, za to pierwsza część przynajmniej moim zdaniem strasznie słaba ale grałem rok temu a wiek robi swoje,może dla tego tak mi się nie spodobała.
Call Of Juarez Więzy Krwi i Gunslinger były rewelacyjne szczególnie druga część fabuła postacie klimat strzelanie wszystko na najwyższym poziomie.
Rage pograłem parę min i produkcja wydawała się w porządku ale fabuła tak słabo się rozkręcała że nie raz odczuwałem nudę.
Silent Hille ograne wszystkie
Residenty to ograłem części 2,3,4 ale nie wiem czy brać się za te nowe części na gameplayach fajnie wygląda lecz strasznie hejtowane są a nie chcę sobie zniszczyć dobrych wspomnień związanych z tą marką.
Mógłbyś mi coś o tej grze opowiedzieć ?? jakoś streścić jej najważniejsze cechy??
Niby dobra produkcja widziałem wiele recenzji większość na poziomie 9.
Cre‹A›ToR ---> Gry-Online wypisało plusy i minusy, zobacz:
PLUSY: świetnie napisana, ambitna historia; klimat z pogranicza Starego Świata i Planescape: Torment; kapitalny główny przeciwnik; ciekawe modyfikacje klasycznej mechaniki; spójny projekt – brak sztucznych wypełniaczy; piękna oprawa w starym stylu. MINUSY: rozbudowywanie twierdzy ma małe znaczenie; momentami chaotyczna i nieczytelna walka.
Źródło: https://www.gry-online.pl/recenzje/recenzja-gry-pillars-of-eternity-wybitnego-rpg-opus-magnum-obsidi/z4287c
Rpg: Wiedźmin (wszystkie), ale zwłaszcza 1, Skyrim
Akcja: GTA (wszystkie), Max Payne 3, Doom, Dying Light
Fps: Half Life, Call of Duty, Doom
Tps: Mafia 2, Mass Effect, Tomb Raider
Przygodowe: Tomb Raider, Heavy Rain, The Walking Dead
Uncharted 4, The Last of Us, Metro, S.T.A.L.K.E.R., Lords of the Fallen też jest całkiem fajne, no i Gothic. Gothic oraz mody do niego przede wszystkim :P
Z tych najlepsze Metro
Kurcze przepraszam ale wtopa ;D byłem na telefonie chciałem pokazać zdj gier i ich tytuły na PS4 wgrywanie było przy końcu ale zdj jak widać się nie wkleiło i dla tego napisałem o tym Bloodborne haha ;D
@Cre‹A›ToR - To wklej jeszcze raz. :P
@Cre‹A›ToR - The Last of Us zdecydowanie. Sam sobie właśnie zamówiłem na PS4. :) Ale wiem co piszę, bo obejrzałem Let's Play na YouTube. Fantastyczna opowieść i współgrający z klimatem gry gameplay. Teraz troszkę żałuję, że obejrzałem LP, ale akurat The Last of Us to jest gra do której można powracać wielokrotnie chociażby dla samego klimatu. Serię God of War też planuję kiedyś nadrobić, podobnie jak Bloodborne'a. To właśnie dla tych gier kupiłem PS4.