Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: To nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy..

18.09.2013 20:44
Megera_
1
Megera_
148
Furia
Wideo

To nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy..

Tak, wiem, że zła kategoria, ale nie wiedziałam, czy to bardziej polityka i religia, uczucia, czy muzyka. :-)

Poczytałam sobie ostatnio różne wątki i to jest niebywałe, jakim jadem i nienawiścią ziejemy/ziejecie/zieją. Zadziwia mnie wciąż i nie przestaje, czemu internet nieodzownie łączy się z wszędobylskim hejtem. Za wszystko, po wszystkich.
Ludzie, w realu /bo zakładam, że macie jakiś real/ też jesteście tacy zajadli? Ojejujeju..

Jest środa wieczór, w tym napływie testosteronu czuję się zobowiązana do wprowadzenia odrobiny żeńskiego pierwiastka, i posłuchajcie sobie Łony, bo jest mądrzejszy od was wszystkich. :P /fanka ciężkiego metalu rzekła/
http://www.youtube.com/watch?v=_6HCOgTc5r4

18.09.2013 20:47
👍
2
odpowiedz
zanonimizowany279646
53
Legend
Wideo

Acha, chcesz mieć internet bez hate'u! No więc postanowiłem wprowadzić pierwiastek filozoficzny. Posłuchajcie sobie Rolling Stones, bo są mądrzejsi od Łony (hater hip hopu rzekł ;))

http://www.youtube.com/watch?v=PkGrkNu6mDg

18.09.2013 20:53
X@Vier455
3
odpowiedz
X@Vier455
118
Szynszyl

Magera --> Jak się zakończyła sprawa z upierdliwymi sąsiadami :D ?

18.09.2013 20:57
bisfhcrew
👍
4
odpowiedz
bisfhcrew
173
oversteer
18.09.2013 20:58
Megera_
5
odpowiedz
Megera_
148
Furia

alpha, Naczelny Adwersarzu Wszystkiego - dziękuję, to pocieszające. :P

Szynszylu - sprawa zakończyła się ciszą. Oraz tym, że w piątek sąsiedzi będą mieli nie jednego, a dwa psy. ;) /nie/stety tymczasowo.
I domyślam się, do czego pijesz - mój hejt i moja nienawiść, w czasie rzeczywistym, ogranicza się do niemówienia "dzień dobry". :)

18.09.2013 21:03
6
odpowiedz
Zenzibar
17
Generał
18.09.2013 21:05
<SEBEK>
7
odpowiedz
<SEBEK>
66
obserwatoR

ten temat miał być pewnie odkrywczy i skłaniający do refleksji ale niestety ci nie wyszło.

18.09.2013 21:07
deTorquemada
8
odpowiedz
deTorquemada
257
I Worship His Shadow
Wideo

Magera chodz na seksa, hejta nie bedzie.

http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo

18.09.2013 21:08
9
odpowiedz
zanonimizowany305250
161
Legend

Odpowiedź jest prosta, może i filozoficzna, ale i łopatologiczna - dlaczego się hejtuje na necie.
.
.
.
.
.
.
.
Bo można, często bez konsekwencji.

spoiler start

Nie lubię Łony, Łona czy jak mu tam, i ogólnie polskiego HH :)

spoiler stop

18.09.2013 21:16
EspenLund
10
odpowiedz
EspenLund
125
Legend

Haters gonna hate and heaters gonna heat

18.09.2013 21:17
Megera_
11
odpowiedz
Megera_
148
Furia

LOL, odkrywczy i skłaniający do refleksji? Jak to, że sensem życia jest śmierć? :D Gdyby istniała kategoria "głupoty i bzdury", to na pewno tam bym się opublikowała.

Tymczasem czerpię z radosnych linków wklejanych. :)
Zenzi, dzięks, wzbogaciłeś mą wiedzę, słaba jestem w takich rokendrolach ;)
Torq, pójdę, jak się nauczysz poprawnie pisać mojego nickname'a ;)
gnoll, tutaj powinnam wkleić szarą mordkę z gwiazdkami zamiast oczu i językiem. Co to jest w ogóle za odpowiedź, "bo można" :/ /znaczy ja wiem, że tak to działa, ale nosz kurczę, to jest żadne uzasadnienie/.I pootwieraj sobie czakry, naprawdę polecam, polski HH jest całkiem niezły, jak się dobrze trafi. :)

18.09.2013 21:19
Aen
👍
12
odpowiedz
Aen
244
Anesthetize

Ja tam, swiezo po robocie, jestem dzis mellow jak plynne zloto. Niniejszym oswiadczam iz od tej pory zamierzam siac wokol samo dobro i motylki. Zycze kazdemu tego samego. Pokoj.

18.09.2013 21:19
szymon_majewski
13
odpowiedz
szymon_majewski
114
Legend

Ja zieje nienawiscia ? Jestem niesamowicie spokojny i opanowany.

Chcesz to mozemy sie spotkac, to zobaczysz jaki jestem. Nie mam nic do ukrycia. Pod warunkiem, ze w stolicy, bo mi sie nie chce jezdzic gdzies daleko.

18.09.2013 21:23
14
odpowiedz
Zenzibar
17
Generał

Chcesz to mozemy sie spotkac, to zobaczysz jaki jestem. Nie mam nic do ukrycia. Pod warunkiem, ze w stolicy, bo mi sie nie chce jezdzic gdzies daleko.

Polecam gadu gadu.

18.09.2013 21:24
szymon_majewski
15
odpowiedz
szymon_majewski
114
Legend

Zenzibar, przez GG moge wszystko, a Megera chcialaby sprawdzic czy na codzien tez "zione hejtem"

Zreszta jak masz ochote pogadac to zapraszam, bede dzisiaj jeszcze jakas godzinke

18.09.2013 21:29
16
odpowiedz
Zenzibar
17
Generał

O niczym bardziej nie marzę, ale niestety GG wiesza mi komputer :).

Zenzi, dzięks, wzbogaciłeś mą wiedzę, słaba jestem w takich rokendrolach ;)

Poza Blood 4 Blood nie musisz znać nic.

18.09.2013 21:32
szymon_majewski
17
odpowiedz
szymon_majewski
114
Legend

No trudno, moze innym razem A od Megery czekam na odpowiedz

18.09.2013 21:44
😊
18
odpowiedz
zanonimizowany305250
161
Legend

gnoll, tutaj powinnam wkleić szarą mordkę z gwiazdkami zamiast oczu i językiem. Co to jest w ogóle za odpowiedź, "bo można" :/ /znaczy ja wiem, że tak to działa, ale nosz kurczę, to jest żadne uzasadnienie/.

Ale co mam ci powiedzieć? Banały pokroju - społeczeństwo jest głupie, niedojrzałe do komunikacji, na necie łatwo się wyżyć? Dałem w skrócie - bo mogą. Trollowanie i obrabianie dupy było od wieki wieków, i tak będzie. Praktycznie niczym się nie rózni od "życiowego" hejtowania, poza tym, że na necie trudniej znaleźć człowieka i w ostateczności dać mu w mordę. Traktuj to jak ja - humorystycznie. Ot, wszelkie internetowe podjazdy na mnie kwituje uśmiechem :)

I pootwieraj sobie czakry, naprawdę polecam, polski HH jest całkiem niezły, jak się dobrze trafi. :)

Nah, ciężko mi odzyskać zaufanie, a jak raz nie polubiłem Polskiego HH, to już raczej tego nie zrobię. Trudno, nie ufam jemu, rządowi i pewnej blondynce :)

18.09.2013 21:51
Megera_
19
odpowiedz
Megera_
148
Furia

Aen
Patrz, to chyba ten zawód tak działa. ;) Uratowałeś jakieś zwierzęce życie dziś? Albo sprowadziłeś na świat nowe? :)

szymon
No niestety, do stolicy mam jakieś.. 500km. Więc mi się nie chce. ;)
No i właśnie o tym mówię, wątek o gitarach też czytałam. A propos hejtu. :)

A Zenzi chyba nie jest taki zły, jak się z nim wypije 0,7 whisky /na głowę/. Co nie, Zenzi? ;)

EDIT
gnoll
No i właśnie o to mi chodzi, w życiu nie spotkałam człowieka, który hejtowałby mnie "na żywo". Za to w internecie łapię to na każdym kroku. :-)
Anyway. Dobrze robisz, blondynki są słabe. :)

18.09.2013 22:10
Aen
20
odpowiedz
Aen
244
Anesthetize

Meg, dzis akurat nie. Szczepnienia, cukrzyca, sterylka, no biggie. Na szczescie, bo dzien dotychczas cosik irytujacy. Ale juz jest spoko, jest piwko, jest meczyk, jest Devin Townsend, dobrze jest ogolnie. Niech ludzie spuszcza troche z tonu i porzadnie sie zrelaksuja.

18.09.2013 22:15
21
odpowiedz
Zenzibar
17
Generał

Nadmiar obowiązków sprawia, że od niemal miesiąca nie miałem w ustach alkoholu prawie. Proszę nie poruszać więc tego tematu.

18.09.2013 22:18
Kanon
👍
22
odpowiedz
Kanon
259
Befsztyk nie istnieje
Wideo

Poczytałam sobie ostatnio różne wątki i to jest niebywałe, jakim jadem i nienawiścią ziejemy/ziejecie/zieją.

Ludzie w realu się zabijają, torturują, gnębią, terroryzują, prześladują, wyzyskują na tej planecie 60 sekund na minutę, bywa że zupełnie bez powodu. A Ciebie dziwi hejt w internecie ?

Musisz być z tego świata ---> http://www.youtube.com/watch?v=8g2ye3DIzA4

18.09.2013 22:25
Megera_
23
odpowiedz
Megera_
148
Furia

Aen
zdecydowanie wyczuwam zawodową tendencję. ;) Może jesteśmy tym jakoś skażeni. Dobrego dnia zazdroszczę, ja miałam dziś śródoperacyjną eutanazję, pewnie stąd mój dzisiejszy popęd do miłości braci większych i mniejszych.

Zenzi
Bucu, jak tylko zdarzy się okazja, że będziemy w dystansie 10km, to opijamy litra /na głowę/. :)))

Kanonku
ostatnie 24 spędziłam w radosnym klimacie świadczenia usług i czerpania za to stosownych korzyści. Dodatkowo wszyscy byli dla mnie mili - nikt nie chciał mnie zabić, torturować, gnębić, ani terroryzować.
Właściwie to przez ostatni tydzień było identycznie. Albo nawet miesiąc!
I wiem, z czego to wynika - "ja nie jestem wszyscy". ;)

18.09.2013 22:27
szymon_majewski
24
odpowiedz
szymon_majewski
114
Legend

No i właśnie o tym mówię, wątek o gitarach też czytałam. A propos hejtu. :)

No wlasnie. Jest hejt na gitary z PL. Ciesze sie, ze ktos to widzi.

500 km mowisz ? Faktycznie kiepsko. Przynajmniej nie bede musial udawac spokojnego czlowieka na zywo :P

18.09.2013 22:30
kong123
😊
25
odpowiedz
kong123
120
Legend
Wideo

Hejt jest od kiedy jest Internet, był i będzie.

Z tym, że może kiedyś to się ludzie hejtowali pod przykrywką, pod nickiem gdzie nikt nikogo nie znał. Dzisiaj to przechodzi już na FB gdzie większość nie dość, że ma swoje zdjęcie to podpisuje się jeszcze z imienia i nazwiska. I hejtują się dalej :)

A gnollowi to za nieufność do polskiego HH należy się solidny browar :)

http://www.youtube.com/watch?v=sxdmw4tJJ1Y

18.09.2013 22:50
Megera_
26
odpowiedz
Megera_
148
Furia

Dziady jedne, posłuchajcie tego HH twarde hełmy, a nie tylko eksponujecie swoją pogardę :P Łona to jest całkiem fajny gość. Razem z Fiszem.
I nie, obiecuję, że nie zwiędną wam wacusie, jak pod wpływem Tedego czy kogo_tam_ordynarnego. :P

18.09.2013 23:17
DiabloManiak
😈
27
odpowiedz
DiabloManiak
242
Karczemny Dymek
Wideo

http://youtu.be/2L6Q0pv7kSg to dla odmiany piosenka o roli kobiety ! :>

18.09.2013 23:29
Megera_
28
odpowiedz
Megera_
148
Furia

Diabluś, już może spuść z tonu.. :P

18.09.2013 23:31
DiabloManiak
😜
29
odpowiedz
DiabloManiak
242
Karczemny Dymek

a co już nie wskakujesz (na bar) ? :DDD

18.09.2013 23:32
30
odpowiedz
Zenzibar
17
Generał
Wideo

http://www.youtube.com/watch?v=BptQHAW2T5M
Z hip hopu tylko to. I proszę zaprzestać z pisaniem o alkoholu.

19.09.2013 08:35
Kanon
👍
31
odpowiedz
Kanon
259
Befsztyk nie istnieje

Megarko
serce moje się raduje, że nic złego Cię nie spotyka i że wszyscy są dla Ciebie mili.

19.09.2013 09:12
😜
32
odpowiedz
zanonimizowany858571
9
Generał

Ciebie juz nikt nie hejci bo pokazalas cycki na forum :p

19.09.2013 09:17
Jedziemy do Gęstochowy
33
odpowiedz
Jedziemy do Gęstochowy
183
KENDO DROGA MIECZA

Hejt to cecha internetu.

ALe wg. mnie hejtem od anonimowych ludzi, przejmują sie tylko najwięksi wrażliwcy... żeby nie powiedzieć dosadniej.... bo po co się przejmowac że ktoś obraza moją ksywkę a nie mnie, tak naprawdę?

z hejtem spotkałem się tu, w WoT, na YT, i na wielu innych.

Hejt w realu to jest coś strasznego, w necie to nawet śmieszne jest.

19.09.2013 09:23
34
odpowiedz
zanonimizowany809
160
Legend

Megera -->

Internet to nie jest jakiś "inny świat". To Ci sami ludzie, ale w miejscu, gdzie jest znacznie mniej reguł, większa anonimowość, większa swoboda działania i wypowiedzi. A ta nienawiść, złość i agresja siedzi w ludziach, stłumiona, a tutaj często dają jej upust. I tak oto, w życiu ujrzałabyś jakiegoś dobrze ubranego pana, z rodziną, dziećmi - a na forum gotów jest w pałować gejów, Żydów, ateistów, sąsiada, szefa w pracy. Tutaj po prostu trochę lepiej widać, co w ludziach siedzi.

19.09.2013 09:32
kapciu
35
odpowiedz
kapciu
195
kapciem

Czy tylko ja mam wątpliwości co do płci Megery?

19.09.2013 16:28
Megera_
36
odpowiedz
Megera_
148
Furia

Diablo
nigdy nie wskakiwałam! ;P

Qverty
a widzisz, to jednak nie wystarczy, niektórzy nadal mają wątpliwości! ;)

20.09.2013 01:43
Maziomir
37
odpowiedz
Maziomir
39
Senator

Widocznie trzeba powtarzac te akcje, az je rozwiejesz. ;)

Forum: To nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy..