Obstawiam rok 2016 :D
Raczej tak, ale trochę poczekamy pewnie...
haha co za głupie pytanie, czy wyjdzie? Oczywiście że wyjdzie, Skyrim odniósł tak duży sukces i tyle wysokich ocen graczy, że nawet jakby VI była o smerfach to i tak większość graczy by kupiła nawet ze względu że to następca Skyrima. Zapewne minie jeszcze pare lat do wyjścia TES VI
Ja licze ze wyjdzie za rok albo 2 jezeli zrobia podobna do skyrima bardzo to zrobia szybciej kontynuacje tylko bardziej rozbudować jeszcze i miodzio :) Ale skyrim koxi smoki i wogule :) 4 sie kryje .
Według mnie przed 2015/16 nie ma co się spodziewać. Pierwsze wyjdą nowe konsole to może w 2014/15 wyjdzie nowy Fallout(może na nowym silniku) a dopiero później TES.
niedługo skończą się prowincje może zrobią coś znów o morrowind
Ja chcę morrowind 2 !!!!!!!!!!!111111
Król fresz lama -------> posadź sobie drzewka w morrowind no chyba że chcesz grać na spaczonej pustyni i wypełniać questy u popielnych
Się nie zdziwię jeżeli Elders Scrolls Online będzie jako TES VI, VII itd....
Coś jak SWTOR to "kolejne" KotORy, a WoW to kontynuacja Warcraftów.
Ja mam pewne informacje dotyczące TES VI.Bo zebralem je w chwilke,co za tym idzie już wam mówie.
The Elder Scrools VI:(Nazwa krainy jeszcze nie jest podana)Ale ja przypuszczam ze bedzie podzielona na lokacje.
Z tego co oglądałem widać całkiem nowy silnik, w kyórym grafike natury (otoczenia)można by porównać do Wiedzmina 3.Z tego co wiem bedziemy podróżować po pustynnych oazach a przejście do innej lokacji np Jungle
Znajdziemy po przejsciu tunelu Np: w klifie :D Drugie co, to nowa technologia ktorą spece kamerują np: Promienie słońca Poruszanie sie chmur jak z naszego świata.Do skyrima wprowadzane sa już mody o prawie identycznych poprawach.Bedziemy brać udziały w otwartych walkach na nawet kilkadziesiąt NPC.Nie jest pewne jeszcze to czy bedzie mozliwosc posiadania np: Ogara bojowego tak jak w Dragon Age 1.Bo te psy ze skyrim to jakby z pralki wyciągniete.Nie spodziewajmy sie tez Dużych ilości smoków bo to nie bedzie Skyrim.Zostaną wprowadzone interakcje np z kobietami :DPoruszanie sie rzekami na łodziach.Wybudowanie domu i Uwaga nie adopcja lecz swoje dziecko.No i uważam że dziesiatki modów do Skyrima bedą przesuniede do TES 6 tyle ze lepsza grafa.Ostatnie co usłyszałem podsłuchujac to to ze Wprowadzone moze zostac dbanie o zdrowie
NP:Głodowanie co wpłynie na naszą siłę kondycję,co za tym idzie polowanie i smażenie na ognisku:D
To Były tylko dodatkowe plany bo silnik juz prawie ukończyli.
Na Razie są wykańczane poprawki.Gra ruszy 2x szybciej kiedy ekipa od modów do skyrima skończy sie bawić i co do jednego bedą pomagać grupie głównej
Aha no i Ostatnie The Elder Scrools VI:Dominion???Wątpie
Posłaniec skąd niby o tym wiesz?
Nie wyjdzie. Bioware zrobiło SWOTR zamiast kolejnych części KOTOR to Bethesda robi Elder Scrolls online.
posłaniec skąd niby wziąłeś te informacje
wątpię żeby coś nowego wyszło bo wydali tes antylogie
Z tego co pisze Posłaniec o pustyni, oazach i dżungli podejrzewam, że 6 będzie w Elsweyr.
Poszukałem w internecie i 6 ma kontynuować wątek dragonborna (będą smocze krzyki), głównym wątkiem będzie walka z Talmorem (powstanie w Aldmerskim Dominium???), ma się odbywać w Elsweyr, Valenwood oraz na wyspach Summerset (teren Aldmerskiego Dominium).
A gdzie to czytałes?
Czytając od postu [19] w dół naprawdę tracę wiarę w ludzi... Czy wy naiwniacy nie widzicie że on was wkręca? Niby skąd miałby posiadać takie z d*py informacje?
TES VI wyjdzie na pewno, ale moim zdaniem nie wcześniej niż 2016/2017. Patrząc na popularność Skyrima po prostu nie opłaca im się na razie robić szóstki, lepiej inwestować w TESO.