Poszukuje telefonu z bateria ktora dlugo trzyma niekoniecznie musi to byc nowoczesny telefon z ekranem dotykowym w zupelnosci starczy jakis starszy model. Moze ktos cos polecic.
Nokia 6310i. Bateria potrafi trzymać tydzień.
Ja mam Nokię C3, nie jest to żaden nowy telefon, klawiatura QWERTY. Telefon mam już prawie dwa lata, a bateria trzyma ciągle około tygodnia, czasami nawet dłużej (często słucham muzyki na nim, sms piszę i dzwonie co dziennie)
Mile wspominam Nokie6303 Classic. Metalowa, solidna obudowa i bateria trzymająca ponad tydzień. Telefony BlackBerry też parę dni wytrzymują.
Nokia e52
osobiscie nie mialem ale 2 osoby ode mnie mialy i wymianiajac plusy tego tel, zawsze podkreslaly długa zywotnosc baterii
Polecam Samsungi z serii Solid, sam takiego posiadam jako telefon "rezerwowy". Mało go używam, ale trzyma niesamowicie długo - więc przy zwyczajnym korzystaniu myślę, że ma tak samo. ;)
ja od siebie również polecam 6303 telefon bardzo solidy i z długo trzymającą baterią
Nokie z reguły mają bardzo dobre baterie
Nokia e52 może. A jak coś z klasyki to 6310i, ojciec ma, bateria trzyma ponad 8 dni... :)
Samsung Avila, potrafi grubo ponad tydzień
amsungi maja mocne baterie ja mam J700 i trzyma kolo tygodnia , ale juz samsung galaxy SII zony.... szkoda gadac
Nokia E72
Również polecę Nokie 6303 Classic. Twarda i długowieczna.
Potrafię z nim pojechać pociągiem ze szczecina do warszawy w piątek używając jako mp3, i niedzielę wrócić - uzywając przez prawie cała podróż jako mp3 i w poniedziałek dalej działa.
Nokia E52. Ojciec ma 2 rok ja, przy intensywnym uzytkowaniu (dzwonienie i sms) trzyma 7-8 dni.
maciejkami-A jeśli w ich modelu jest dobra bateria to czemu mają nie podawać,gdyby mój model miał dobrą baterie to sam bym podał
telefony z długo trzymającą baterią (wartości maksymalne):
EVOLVEO Gladiator RG300: czas rozmów około: 2700 min. (45,0 h), czas czuwania około 3600 godzin! (150,0 dni); (ponoć słaba jakość głośniczka do rozmów :( )
Nokia Asha 206: czas rozmów: 1200 min. (20,0 h), czas czuwania: 1128 h. (47,0 dni);
Samsung GT-E2370: czas rozmów 1200 min. (20,0 h), czas czuwania: 1040 h. (43,3 dni); (polecam)
Samsung GT-C3350: czas rozmów: 1140 min. (19,0 h), czas czuwania: 1000 h. (41,7 dni);
LG GS155: czas rozmów: 600 min. (10,0 h), czas czuwania: 800 h. (33,3 dni);
Samsung E1280: czas rozmów: 360 min. (6 godzin); czas czuwania do 500 godzin (20,8 dni); (zaletą jest cena)
Trudno/nie dostępne/ unikalne:
Airo A25; Airo A25is; Philips Xenium X500; Datalogic Pegaso; iKon; Nautiz X5;
U mnie stara Nokia 6020 działa na jednym ładowaniu nawet dwa tygodnie. Stare ale jare.
U mnie długo wytrzymuje Nokijka 206, 210 zł nowiutka i masz wiele kolorów do wyboru niebieski,biały,żółty,standardowy czarny.A z dotykowca to zdecydowanie Sony Xperia J Lub E.