Tablet do 350zł
Witam,
Szukam jakiegoś tabletu do 350zł. Wiem, że niski budżet, ale mam nadzieję, że coś porządnego się znajdzie. Chciałbym, aby był w miarę solidny. Głównie służyłby mi do przeglądania internetu, zagrania w jakąś gierkę czy obejrzenia filmu. Mam nadzieję, że coś mi doradzicie. Z góry dziękuję.
Dzięki za stronkę, ale dużo tam tego. Widzę, że tablety Ainol Novo 7 Elf II i Ainol Novo 7 Tornados są dobre, ale dalej nie wiem, który mam kupić. Prosiłbym o doradzenie albo podanie jakiegoś innego modelu. Z góry thx.
Ten Ainol Novo 7 Tornados wydaje się być dobrym wyborem, do przeglądania internetu czy grania w proste gierki się nada. Jeżeli możesz dołożyć parę złoty to można rozważyć zakup Manty MID05S
Vido n70s. Całkiem niezły chińczyk, a parametrami biję na głowę tego Ainola (de facto, też chińczyka). Lub Ainol 7 Crystal.
Zastanowię się nad tą Mantą. W między czasie oglądałem:
Tablet PENTAGRAM TAB 7.3 LED DualCore 8GB Android4 oraz TABLET 7'' TRACER OVO 2.0 2x1.6GHZ 8GB ANDROID 4.1
Co o nich sądzicie ? Warte kupna?
kup sobie ainol novo 7 venus, podroba nexusa z 4-rdzeniowcem w swietnej cenie
Kurcze, nie wiem czy dołożyć stówkę i kupić tego novo 7 venus. Za taką cenę jest naprawdę świetny. Jeszcze poczekam na jakieś propozycje. Na razie mam 360zł, więc w tym zakresie proszę o podanie jakichś ciekawych tabletów. Dzięki.
najlepiej poczekaj uzbieraj więcej kasy i kup coś lepszego .......bo te manty i różne takie to nie są zbyt wydajne
Ok, dzięki wszystkim za odpowiedzi. Jeszcze ostatnie pytanie. Czy te tablety są dobre, jeśli tak, to który z nich byłby lepszy, z góry thx.
Sry, nie wiem jak wkleić linki, więc podam nazwy:
TABLET 7'' TRACER OVO 2.0 2x1.6GHZ 8GB ANDROID 4.1
TABLET OVERMAX BASECORE 7'' 2x1,5 GHz WIFI 3G
@refresh