Chwolimy się!
Ja mam roczny zapas skarpet i kosmetyków, co mi bardzo pasuje :)
Kasa + dwie droższe czekolady.
nic
Pearl Jam Live At The Gorge 05/06
Kasa, nowy płaszcz, 0,7 whiskey, książki, kasę na Grę o tron.
Niestety bez skarpet i kaleson, będę musiał marznać tej zimy ...
Steelseries Siberia V2 + czekolada
Od mamuśki zestaw z Avonu, od tatusia zestaw Bonda, od brata licznik na rower.
fajne rękawiczki, spodenki, Gillett Fusion proglide i w przyszłym tygodniu zawoże gitare do lutnika w ramach prezentu, no i jeszcze jutro może coś wpadnie.
PSP, PS3, Xboxa360, zestaw 30 gier (w tym guitar hero z gitara/prekusja), nowy telefon, słuchawki, kolumny, markowe ciuchy... Do dupy z takimi prezentami
Arcania Gothic 4. Dobre to w ogole jest?
- jeansy Lee
- plecak Samsonite
- perfumy Davidoff Champion Black
26.12 urodziny więc pewnie coś jeszcze się znajdzie za 2 dni pod choinką...
spoiler start
n
spoiler stop
spoiler start
i
spoiler stop
spoiler start
c
spoiler stop
Jak co roku zresztą.
Perfect Symfonicznie, ładny kalendarz na 2012 rok, skarpetki, słodycze i whisky.
kaska, dysk zewnętrzny 750 Gb, deseczkę pod kadzidełka i kadzidełka kokosowe i Kamasutra, czekolada
Dostałem to co chciałem, czyli bardzo ważną dla mnie książkę, dobry perfum i kasęęę :)
Sluchawki Creative Fatal1ity, troche pieniedzy, slodycze... Reszta jutro, zreszta ja zawsze prezenty dostaje z rana na drugi dzien - fajnie tak, w nocy przysnac z mysla, ze cos (moze :P) bedzie pod choinka.
Od ojca ipad'a 2 i LED'a 50" do pokoju, od matki Subaru a dziadkowie właśnie lądują.
perfumę
machine do golenia
Tabliczkę czekolady. Dobra na osłodę wieczorów.
Ból brzucha. I w odwodzie ostre sranie.
zestaw kluczy nasadowych STANLEY'a 92 szt.
pendrive cube 8GB
rękawiczki narciarskie
w sumie spodziewałem niczego, więc spore zaskoczenie ;)
Nic poniewaz starzy mnie bija i mnie nie kochaja :(((
Nic poniewaz starzy mnie bija i mnie nie kochaja :(((
To zapytaj ich kiedy się w końcu zlitują i Ci zatłuką na amen.
Skyrim
No i kupioną 3 miechy temu PS3 Slim, postanowiłem zostawić sobie na święta, przy okazji robiąc post od gier.
Kurtkę na motor, kozaki i to co najwięcej mi zawsze radości sprawia... DUUUUŻĄ czekoladę :P
Mysz cyborg RAT 5,podkładkę razer goliathus,150 zł,książkę (ważną dla mnie), piłkę do gry w nogę.
Standardowo - wpierdol :D
A na serio to kasę na buty, trochę słodyczy, kubek (kurde chyba już 100..), wiązane skarpetki..jeszcze jutro jadę do innych dziadków gdzie kilka książek i jeszcze coś tam.
Płytkę Piha - Dowód Rzeczowy nr 2
Cyfrowy Polsat (dekoder + Pakiety)
i trochę kasy za którą kupię sobie buty
Standardowo, co dostaliście?
Kłótnie i żal. A tak to nic.
spoiler start
nienawidzę świąt
spoiler stop
Kasa+Płyta ,,Republiki"+Wędka+słuchawki+3 bluzki+Komiksy+Pewnie znowu ciuchy bo jeszcze jadę do 2 rodziny. Mam dużą rodzinę.
Ja się Pochwalę co dostałem.Nic.
Słodycze, dwie płyty Massive Attack (100th Window i Heligoland), pasek do spodni i kasę
jakby gwiazdka byla co miesiac to nie musialbym nowych ostrzy do maszynki kupowac :f
pięknie oprawiłem sobie mapę SKYRIM :-)
a tak to rozdałem kupę prezentów małych i dużych
Im więcej prezentów tym młodszy wiek ;)
U mnie skarpetki i dezodorant ;) Od dawna niczego więcej nie oczekuje.
Ból brzucha, pół godziny spędzone w toalecie.
Starcie królów Martina, jakąś metaxe, 100 zł, skarpety, szalik, słodycze i to chyba by było na tyle :).
Netbooka Dell Inspiron Mini, LA Noire na PC, kase, słodycze, koszulke Nike Jordan, bluze i zdrową, świąteczną atmosfere! Jeszcze raz życzę wszystkim zdrowych, ciepłych i wesołych świąt!
Nowe (wreszcie jakieś porządne)słuchawki do komputera, kasa, Homefront, jakiś droższy dezodorant i coś co wygląda jak skrzyżowanie zeszytu z notatnikiem.
$
G36CV Ares/Umarex, z komorą HU do wymiany, co nieco oporządzenia bundeswehry, no i oczywiscie pienionszki i słodycze
SwiXen->Kłótnie i żal.
+1 więc się nie przejmuj. U mnie taka patola od lat. W tym roku tradycyjnie poszło już o rachunki i kasę a dodatkowo o zniszczoną podłogę. Co prawda mnie to nie dotyczyło ale po pierwsze nici z wigilii a po drugie koniec imprezy. Nawet pieroga nie zdążyłem zjeść...
Edit. Przynajmniej aczika z RoI zaliczyłem i dostałem no, no zgadnijcie!
spoiler start
WĘGIEL TWOJA MAĆ!
spoiler stop
Nic. U mnie w domu nie ma tradycji dawania sobie prezentów na święta/pod choinkę, a 6 grudnia na Mikołaja.
Jedynie najmłodsi zawsze dostają jakiś słodycz-set, a i to niekoniecznie znajdują pod choinką ;)
SwiXen, Dym14 --> Współczuję. Nie potrafię sobie wyobrazić jak to jest tak się zawieźć na jedynych świętach na które, przynajmniej ja, czekam cały rok... :(
Zastanawiam się co ma na celu pisanie słowa droższy, droższa, droższe ?
[3] dwie droższe czekolady.
[63] jakiś droższy dezodorant
peterkarel=> mnie zastanawia skąd wiedzą że droższy? Rodzice im cen nie zdrapują? A jeśli kwestia marki (tak jakby mieli porównanie :D) to z chęcią usłyszę kto produkuje droższe dezodoranty. Na pewno wychodzimy z segmentu "Bondów" ;)
Może kwestia samopocieszenia:)
Call of Duty: Modern Warfare 3, Battlefield 3 ( co ciekawe prosiłem żeby siostry aby mi wybrały jedną z nich, żeby jakiś dreszczyk niepewności był a tu ku mojemu zaskoczeniu wpadły w moje łapska obie części xd. + do tego jeszcze od rodziców butelkę jacka danielsa. ehh jak ja bym chciał mieć gwiazdkę na co dzień hehe ;-)
dwie droższe czekolady.
Ja tam nic nie dostałem, co to w ogóle za zwyczaj, żeby coś dostawać na święta.
świetną rodzinną atmosferę. Przegadane godziny na tematy zabawne i te poważniejsze o życiu. Dodatkowo suto zastawiony stół, który aż pękał w szwach od przysmaków - w tym roku objadłem się jak nigdy i pierwszy raz spróbowałem klusek z makiem - mniam :)
takich świąt nie przebije żaden prezent kupiony w sklepie
Montera --> Chłopaczku, nie życzę sobie byś, nie mając jakiegokolwiek pojęcia o kimkolwiek z mojej rodziny, wyrażał na jej temat swoje zdanie,zwłaszcza o tyle głupie, że przypisujące ludziom poglądy polityczne na podstawie przyjętego zwyczaju.
O ile jednak twój post jest jedynie wynikiem braku ogłady, o tyle ja na jego podstawie mogę już całkiem sensownie określić jakim typem człowieka jesteś, a przyjmując że w twoim wieku nie posiada się jeszcze samodzielnie wypracowanej postawy i dominuje ją wychowanie, mógł bym z tego miejsca wypisać kilka epitetów na temat TWOJEJ "rodzinki".
Tak więc, pomyśl następnym razem zanim coś nabazgrzesz, a teraz do spania, bo już późna godzina.
Przecież montera to gej który żyje w własny wirtualnym świecie już sam jego awatar mówi, że pod choinkę dostał a raczej nie dostał kolejnej nocy z tatusiem.
Skuter, krawat, komórkę, adidasy + 800 zł w gotówce.
Lipa w tym roku. :(
niektorym sie w dupach poprzewracalo
Z prezentów nic. Mnie tam wystarczą pyszności jakie matka przygotowuje na święta. ;)
5 dych, skarpetki i kalendarz - kryzys to kryzys ;)
Zastanawiam się co ma na celu pisanie słowa droższy, droższa, droższe ?
Bo nikomu w internecie nie zaimponujesz pisząc, że dostałeś Old Spice'a na święta
Jakieś skarpetki puma/reebok, trochę kasy, dużo słodyczy iii jedna rzecz, która mnie nzjbardziej zastanawia.. co to do cholery jest: puma jam 75ml deo atomizer czy jakoś tak. Tu linka do tego "czegoś": http://bananza.pl/produkt/9079/Puma/Jam-Man-perfumowany-dezodorant-spray-szklo-75ml/
perfumowany dezodorant .. wtf? To jest jak jakaś perfuma, czy jak adidas po pache xd? Bo nie wiem co kierowało moją mamą, żeby mi takie coś kupować(co zresztą jest zapachem na lato raczej) skoro wcześniej mi hugo bossa 6 kupiła. Powie mi ktoś "jak" się tego używa? xd
Wpierdol(co prawdy sportowy, ale zawsze pozostaje ten niesmak i zły humor na następny dzień;/), nowy fotel do pokoju(!!!), trochę słodyczy, 300zł.
Jestem zadowolony, jak co roku zresztą.
2 koszulki i slodycze. Jest super :) Od paru lat jakos juz nie oczekuje prezentow :)
Zestaw Munchkinów, Piękne Zabytkowe Szachy, Worek słodyczy i Piżamę :)
kosmetyki + wszystkie trzy książki Beara Gryllsa. plus cos od kobiety, ale to sie dowiem jak wroci od swojej rodziny :)
a i pol litra finlandii cytrynowej i cygaro od kumpla
12-letnia whisky single malt (Glenffiddich) i dobrego tokaja, bardzo okragla kwote pieniazkow "bo sam wiesz czego potrzebujesz" (co fakt...), zbior opowiadam Jacka Ketchuma i sporo roznych sympatycznych pierdolek ubraniowo-slodyczowych, zwykle utrafionych.
Ale zadnej PERFUMY. (Pomine fakt, ze perfumy [TE perfumy, jak te spodnie, nie ma "spodzienia"] sa dla kobiet, faceci dostaja wode kolonska czy plyn po goleniu etc. a nie "perfume".
A do tego sam sobie zrobilem wczesniej SWIETNY prezent, kupujac Kindle'a 4 i bookujac wycieczke na letnie wakacje w ramach "first minute".
Not bad.
- snapback mitchell & ness Bulls
- koszulę
- perfum Calvin Klein Free
Widzę, że whisky (whiskey ? ) trenduje. Burżuazja jednym slowem ; )
Jak wyglądają te Star Warsowe koszulki z Cropa?
Ja dostałem monitor 24" iyama, ten co w cda chwalili.
Płytowo :)
Big 4 - Live From Sonisphere Festival, Sofia, Bułgaria
Black Sabbath - Master of Reality
Motorhead - Steal Your Face(the early years live)
Dirt 2
Metallica - Master of Puppets
Niepłytowo:
Długopis Parkera
słodycze
Drukarka(Mikołaj wiedział że akurat chciałem ją kupić :))
[97] https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150403787983863.374866.49490583862&type=3
Trochę ubrań
Brutala woda toaletowa ,
promarkery ze 3 sztuki w końcu mogę rysować w skali szarości ^^
a sam sobie zrobiłem prezent w postaci Skyrima ;]
Ja pierdole
DJ Nowik - propsuje mocno mitchell & nessa, też akurat mam z Byków :D
[102] Kogo?!
Od rodziców telefon (który jednak powędruje do ojca bo mi nijak nie odpowiada), od ukochanej bilet na Nędzników do Romy, od brata Skyward Sworda, a od bratanków laurkę. :-)
Sam sobie kupiłem Zeldę: Twilight Princess i Metroid Prime 3, Zappera do Wii i odkupiłem od rodziców telewizor (czyt. dofinansowałem im zakup nowszego).
Podarowałem natomiast - ojcu Kindle 4, mamie dorzuciłem do torebki i kupiłem zbiór felietonów ks. Bonieckiego, ukochanej bilet na Opeth i ładny mini-kalendarzyk, brat z żoną dostali współfinansowanego z ojcem Kindle'a, a bratanki pluszowego Mario i Yoshiego. :-)
(tak, święta sponsorowały Amazon i Nintendo ;-) )