Sprzedam konto steam! Gry zbierane do 2013 roku więc bez najnowszych tytułów. 1gra=1zł. Posiadam tez kilka pudełek które tez moge wysłac.
Możliwość wystawienia allegro
Konto od lat nieużytkowane. Brak czasu oraz chęci do grania
link - https://steamcommunity.com/id/plfreeq/
No dobra, dam 200zl, (dam wiecej w zależności od ilosci tytolow fizycznych)
Ale tak:
1. Jaka mam gwarancję że nie zostanę oszukany poprzez odzyskiwanie konta itp.
2. Steam może zablokowac konto przez sprzedaż
Już z skonczyłem z graniem od dobrych 3 lat więc nawet by mi sie nie chciało kogoś robić w uja za przeproszeniem poza tym nie ten typ człowieka... Mam tez pewne problemy ze wzrokiem które poniekąd zmusiły mnie do takich kroków a nie innych. Myś;ałem ze chociaz z 500 zł wyrwę ale tak mnie nastraszyliście banami wiec już chyba wole żeby gniło. 200zł to dla mnie praktycznie nic więc sorki. W sumie 500zł tez nic w porównaniu ile w to konto wpakowałem pieniedzy ;) ps : fizycznie mam tylko chyba 5-6 tytułow. Anyway, dzieki za propozycje.
Wiesz, wywalić prawie 600zl i narażać się na to ze Steam zablokuje konto albo na potencjalnego oszusta? W każdej chwili będziesz mógł odzyskac konto w 5 minut. 200zl jeszcze mogę zaryzykowac ale te 500zl to nie. Twoja decyzja, nie chcesz to nie. Konta steam są właśnie przez to prawie nic nie warte. Tez dzięki, na allegro od bez ceny minimalnej wystaw i zobaczysz ile dostaniesz :P max 250zl jak myślę.
Własnie zauwazyłem ze konta na allegro są za 5 zł z 200-300grami. Od lat nie śledze tego co sie na steamie dzieje wiec nie maiłem pojęcia. Rozumiem obawy aczkolwiek gdybym chciał oszukac to i na te 200zl bym sie połasił nie prawdaż?:P Trudno no. Zmieniłem profil na prywatny bo odpuszczam jednak taki "handel".
Co bylo nie tak z poprzednim wątkiem?
https://www.gry-online.pl/forum/sprzedam-konto-steam-bardzo-tanio-1gra1zl-1/zbe17356?N=1
Brak zainteresowania kupnem za wiecej niż 50zl tak mysle
mój błąd. przez pomylke zrobilem post w innym dziale który pozniej i tak został przeniesiony...
Dobra, przygotowałem wyczerpująca wypowiedź ale telefon się rozładowal i się usunelo meh. Ale w skrócie:
Np. Moje konto budowane od początku w 6 mies uzbieralo 250gier okolo, wydałem 50zl, a jakieś 240 gier z giveawayow wiec jeśli twoje konto istnieje przez tyle czasu to równie dobrze można mieć te wszystkie gry z giveawayow. Nie wiem z kąd masz te gry, z giveawayow czy kupione, ale 500zl nikt nie da (nieliczne przypadki)
No właśnie! A ja wydałem tak szczerze jakieś 3-4 tysie. Oczywiście były i gry z bundli ale mniejszosc i z tych bundli z 2012/2013 gdzie jednak też trzeba było dac te 1-3 dolary ;)
Super, prawie jak reklamy komputerów z supermarketów.
ENIGMATYCZNE KONTO STEAM
500 GIER
SAME DOBRE (trust me)
JEDYNE 500ZŁ
Bo po co dać listę gier. Lepiej tracić czyjś czas żeby na samym końcu wyskoczyć z samymi crapami, CS:GO i TF2. No i wiadomo że nikt o zdrowych zmysłach nie kupi jakiegokolwiek konta steam za więcej niż 200zł, co by tam nie było.