Hej,
Mam do opchnięcia konto GW2 z postacią na 37lvl (Thief) i paroma altami. Konto obecnie jest przypisane do specjalnie stworzonej w celu sprzedaży skrzynki gmail. Po zakupie bez problemu można podmienić mail i hasło. Gry chcę się po prostu pozbyć, więc i cena będzie stosunkowo niewysoka.
O kontakt proszę na mateuszab [małpa] wp.pl
kategoria --> ogłoszenia i ankiety
A nie interesowała by Cię wymiana? Wujek truje mi d..e że mu się BF3 (+b2k) i Fifa 12 znudziły, więc szukam kogoś kto wymieni mi to konto origin na cokolwiek;p.
Dam Ci za te konto Origin konot z Dota 2 - chesz ? To tak nieoficjalnie - bo wymiana i udostepnianie jest niezgodne z regulaminem.
[6] Chyba se jaja robisz z tym DOTA 2 i wymianą za origin z takimi grami.
Ja to mowie smiertelnie powaznie...
[9] Chodziło mi w sensie, że Origin twego wujka jest z co najmniej 5x więcej wart niż konto z DOTA2. Nawet gdyby chciał pograć w to, to jednak nie jest chyba na tyle głupi żeby oddać tyle kasy w błoto za coś co było za darmo.
Ja mam konto z MW2 i jakimiś pierdółkami na Steama, ale pewnie nie będzie zainteresowany. No i jednak to też trochę nisko cenowo. :)
[1] Zbierasz na ostatni miesiąc suba do SWTOR? :-D
[11]
No nie, bo MW2 ma...
Dlatego napisałem w wątku o GW2 bo w MMO spędza się sporo czasu. W Bf3 i Fifie 12 zegar zamknął się w okolicach 400h . Co jak na człowieka pochłoniętego pracą i rodziną... sporo.
A coś se z tym łapskiem zrobił? Dalej nie możesz grać/fapować?