Tak jak w temacie podaje linka http://allegro.pl/show_item.php?item=3077753533
Bump
UP
UP
UP
UP
UP
To konto nie jest tyle warte wg mnie.
Diablo II + dodatek warte ok 30zł
Diablo III ok 100-120
WoW Cata max 80
Postacie nie są dużo warte, jak ktoś chce zagrać to myślę że chce grać od nowa.
Więc cena maxymalna to ok 250zł, ale myślę że przez to że gry są na 1 koncie to warte są w sumie 200-220.
Licytacja zaczyna się od 150zł. Według mnie to przystępna cena i konto jest warte co najmniej te 150zł.
Legion 13@
Cata 80zł, ale do tego musiał mieć podstawke, tbc i wotlka ;P to juz troche więcej niz 80zł
UP
UP
UP
@ES_Lechu - Jakieś WoW + TBC + WotLK nowe można teraz za 40 zł kupić. W do datku przy premierze MoP upgrad'y do Cata za darmo rozdawali ostatnio.
Obniżyłem cene kup teraz z 300 na 200zł. Faktycznie przeceniłem wartość tego konta.
UP
Sembal powodzenia ja za 200zł próbowałem sprzedać SCII, wow z pandaria oraz diablo III nie udało się ...
Toś mnie pocieszył :P Jak się nie sprzeda to trudno, że tak powiem "zostanie dla potomnych" :D
UP
Sobie jaja robisz znowu? Nie dosc, ze cena spada bo to uzywane konto to jeszcze wszystko razem, naprawde co wy myliscie, ze to wszystko warte co cena detaliczna? W takim wypadku pewniej kupic same pudelka czy klucze i nie ryzykowac.
Jeżeli uważasz ,że konta sprzedają sami złodzieje co chcą kasy a później odzyskać konto to się grubo mylisz, jeżeli wkładasz wszystkich ludzi do jednej szufladki to ci współczuję. A co do ceny nowe diablo 3 kosztuje 140-150zl. Same przedmioty na mnichu + gold są warte około 50zł. Wow do cata to jakieś 60zł diablo 2 + lod to koszt okolo 35zl. Łacznie to koszt około 300zł. Licytacja zaczyna sie od 150zł więc jeżeli to cena dataliczna to przepraszam bardzo widocznie ceny nowych gier są zawyżone na allegro. A to, że gry są na jednym koncie to wynik tego, że konto to mam od wielu wielu lat.
UP
A kogo to obchodzi, ryzyko zawsze jest, zwlaszcza jak masz jedno konto plus cena. Jak mocno z oferta nie pojedziesz bedziesz mial akcje wywieszona i nikt nie kupi.
Trudno, to się nie sprzeda, konto będzie "leżeć" i czekać aż znajdę czas na granie.
Child of Pain --> Ale czym ryzykujesz? Lacznie dla siebie i znajomych kupilem chyba ponad 20 kont do WoWa i nigdy nie bylo zadnych problemow. Wiec nie ma zadnego ryzyka.
Haszon
Kilka razy przebiegałem przez przejście dla pieszych na czerwonym świetle. Więc jak widzisz, żadnego ryzyka!
[25]
Ty kpisz sobie? Kasa ryzykujesz, sprzedajacy moze podac Blizzowi, ze ktos wbil mu na konto, wysylajac skan cdkeya czy paragonu. I w druga strone, jezeli sprzedajacy jest naiwny i poda czy nick czy mail przed transakcja mozna podkablowac za lamanie licencji, tak jedna osoba chyba sobie na golu "nieuczciwych" ludzi karala za handel swoimi kontami. Niejaki pizdowas?
Ale przecież allegro chroni przed nieuczciwymi ludźmi. Jak coś się z kontem stanie to wystarczy zgłosić do allegro, allegro zwraca kase kupującemu a sprzedający dostaje sprawe do sądu itp (oczywiście trzeba przedstawić dowody oszustwa ). Rozumiem obawy poza serwisami aukcyjnymi, no chyba, że niektórzy ludzie odpuszczają takie sprawy i olewają to że się ich oszuka pozostawiając oszusta a on się cieszy że nic mu nie można zrobić
UP
Czy śmieci hmmmm zależy kto co uważa za śmieci :D Ale raczej eq na postaciach du*y nie urywa, na mnichu max mp5 na spokojnej farmie (mimo że eq warte te 120mln+), jak się nie sprzeda to spróbuje ze szczegółowym opisem i screenami jak i to nie pomoże to odpusze.
UP
[30]
Pff ten sprzedajacy pewnie nawet itemkow z starych heroic raidow nie ma co dopiero obecnych. A te 120mln golda w Diablo 3 to jakies grosze jak ktos chce sie bawic w wyzsze monster power zwlaszcza, ze to nigdy nie bedzie warte tyle kasy ile sie wydalo o ile ktos sie bawi w real money auction house.
UP
Nikt nie kupi ;)
Bo teraz to można sobie za 20 euro kupić od zaufanego chińczyka konto które miało przegrane 12 do 20 miesięcy, min.60k golda , aktywuje się na nie SoRa i jest za darmo postać na 80, i szansa że na koncie będą jakieś unikalne mounty, achievmenty czy tytuły sprzed lat :D
Up
Up
UP
up