Witam tak jak w tytule mam do zaproponowania sprzedaż kont Steam i Origin;
W tym [Steam] posiadający:
= | Arma 2 |
= | Arma 2: Opperation Arrowhead |
= | Call of Duty: Advanced Warfare + Multiplayer |
= | Call of Duty: Black Ops II + Multiplayer + Zombies |
= | Call of Duty: Modern Warfare 3 + Multiplayer |
= | Call of Duty: Modern Warfare 2 + Multiplayer |
= | Counter-Strike 1.6 + Condition Zero + Source + Global Offensive |
= | Half-Life 2 + Episode One + Episode Two + Lost Coast |
= | Just Cause 2 |
= | Left 4 Dead + Left 4 Dead 2 |
= | Torchlight + Torchlight II |
= | Wasteland 1 - The Original Classic + Wasteland 2 |
= | Bastion |
= | The Binding of Issac |
= | Dark Souls: Prepare to Die Edition |
= | Defiance (Kupione) |
= | Dust: An Elysian Tail |
= | Evolve |
= | Far Cry 2 |
= | Full Mojo Rampage |
= | Halo: Spartan Assault |
= | Killing Floor |
= | Krater |
= | Meltdown |
= | Metal Gear Rising: Revengeance |
= | Metro 2033 |
= | Nether |
= | Nuclear Dawn |
= | The Witcher: Enhanced Edition |
= | XCOM: Enemy Unknown |
= | Infestation: Survivor Stories |
= | Electronic: Super Joy |
= I wiele innych;
Co do [Origin] to:
= | Battlefield 3 |
= | Battlefield: Bad Company 2 Digital Deluxe Edition |
= | Crysis 2 |
= | Darkspore |
= | Deadspace |
= | Deadspace 2 |
= | Dragon Age: Origins |
= | Titanfall |
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy lub komórkowy. Cena wywoławcza to łącznie: 350 zł, do negocjacji. Co do ScreenShotów na potwierdzenie, owszem mogę podrzucić osobom zainteresowanym :).
Pozdrawiam, gracz, który stracił pasję ;)
Nie mogę już niestety edytować, chciałem dodać więcej screenów oraz dane kontaktowe;
E-mail: [email protected]
Nr. Tel: 0 793 188 134
Cena wywoławcza to łącznie: 350 zł
Następny oderwany od rzeczywistości, który myśli, że gry w większości darmowe i dostępne za grosze w bundlach, sprzeda za dużą kasę. No chyba, że te zero przez pomyłkę napisałeś, to zwracam honor.
Po pierwsze koleżko, wszystkie przedstawione powyżej gierki, nie były kupywane w bundlach tylko każda z osobna. Po drugie w większości żadna nie jest darmowa. Po trzecie to gdybym miał określić realną wartość tych dwóch kont mógłbym powiedzieć śmiało, że w okolicach 1000 zł. Po czwarte nie wypowiadaj się o honorze, gdzie wcześniej piszesz takie śmieci. Pozdrawiam :)
W wyniku frustracji wyżej napisanym przed bananowego delikwenta postem, skłoniłem moją osobę do poszukiwań i porównania cen bym nie rzucał ich na wiatr. Także przedstawię wam ceny detaliczne za klucze do gier, na chwilę obecną (Tych, które udało mi się znaleźć):
- Evolve 159
- Call of Duty: AW 130
- Call of Duty: BO II 45
- Call of Duty: MW2 35
- Call of Duty: MW3 50
- Counter-Strike: GO 50
- L4D 65
- L4D II 30
- Torchlight II 22
- Just Cause 2 30
- Wasteland 2 60
- Darksouls 30
- Defiance (Wersja podstawowa, tak jak w mojej ofercie) 40
- Metal Gear Rising 65
- Nether 20
- Xcom 40
- Battlefield 2 30
- Battlefield 3 30
- Crysis 2 25
- Dead Space 15
- Dead Space 2 50
- Titanfall 70
Reansumując łączna cena wyżej wymienionych gier (A to nie są oczywiście wszystkie tytuły które znalazłem), na chwilę obecną to koszt: 1091 zł. Pozdrawiam serdecznie :)
nie wypowiadaj się o honorze, gdzie wcześniej piszesz takie śmieci
Powiedział gościu wyzywający nickiem innych graczy "od pedałów", ho ho ho-nor
http://steamcommunity.com/id/rzolw
btw -ty chyba nie rozumiesz co tak tu ludzi rozbawia, powodzenia w sprzedaży tego konta za taką cenę
Tym bardziej nie ma sensu sprzedaż wiązana -bo jak ktoś będzie chciał (powiedzmy) konto Origin -to na grzyba mu konto Steam, i odwrotnie
No ale nie wątpię że wszyscy tu życzą ci powodzenia :)
Słucham ? Ludzie nudzi wam się ? Chcesz rzucać obelgi na moją osobę, podaj konkrety bo tak rzucać słowami również mogę. "Wyzywający nickiem od pedałów" -> WTF o.O ? Z resztą napisałem, że do negocjacji, więc osoba kupujący nie musi koniecznie kupywać 2 kont jednocześnie. Myślenie nie boli.
@davis Właśnie na tym polega wielka okazja, generalnie nie zależy mi tak bardzo na sumie ale szybkim przychodzie, bo jestem w takiej sytuacji gdzie niestety ale jest mi bardzo potrzebna. Wiem, że jestem szalony, bo znalazłym kupca po dłuższym czasie nawet za 500-600 zł ale nie w tym sęk :P.
Pozdro ! :)
Ty zdajesz sobie sprawę że tego konta już raczej nie sprzedasz. Sprzedaż konta steam jest niezgodna z regulaminem i jest karana banem, a ty na steam chwalisz się że sprzedasz konto...
Poza tym poprawmy twoje ceny:
-CS:GO - co chwilę na promocji za 5euro
-L4D - nie ma co liczyć, cała jedynka jest zawarta w L4D2
-L4D2 - była za darmo, co chwilę przeceniana na nieco poniżej 3euro
-JC 2 - co chwilę poniżej 3euro
-XCOM - nawet w tej chwili z dodatkiem za 6euro
-BF 3 był kilka razy da darmo
-Dead space było w bundlu i co chwile ma duże zniżki to samo z DS II
Reszty nie napiszę bo czasu nie mam, jak za to konto dostaniesz 100-150zł to powinieneś być szczęśliwy.
Chętnie kupię, bo super okazja, ale chciałbym mieć jakąś gwarancję bezpieczeństwa, więc weź wystaw na allegro.
Poprawka sprzedaję gry, które są zawarte na moim koncie. Po drugie konto steam, owszem jest własnością Valve. Aczykolwiek gry, którę kupiłem i zaaplikowałem na owe konto są "wykupione" przeze mnie, także jeżeli mam ochotę sprzedać gry NA KONCIE Steam, to tak zrobię.
Poza tym kolego widzę, że Ci gul skaczę @Legion 13. Także odpuść sobie i idź ponabijać posty gdzie indziej, bo nic konkretnego nie wprowadzasz. Jeżeli chcesz się wymądrzać pod względem aktualnych cen, to proszę bardzo. Ja brałem porównania ze stron, które oferują klucze do gier w przeliczeniu na złotówki, nie sugeruję się steamem, bo ludzie nie zarabiają w Euro :) @BloodPrince zaraz wystawię wszystkie niezbędne rzeczy na allegro :)
@BloodPrince Ze względu na brak możliwości dodawania linków prosiłbym Cię o wysłanie mi danych kontaktowych, najlepiej E-mail :)
Nie sprzedajesz gier a jedynie konto steam na którym te gry się znajdują. Jest to nielegalne. Sprzedawać możesz nośniki fizyczne. Tak w ogóle nie masz żadnych praw do tych gier. Oprócz jednego, że możesz w nie grać jako Ty na tym koncie. Gdyby można było się odpiąć od konta, to miało by to sens w innym wypadku nie ma. Po prostu nie chwal się tym wszędzie. To bezsensu.
O kurde taka okazja! Weź mi zarezerwuj, płacę 500 od ręki!
spoiler start
Niektórzy nie zauważą ironii nawet jak ich kopnie w dupę...
spoiler stop
Nigdzie indziej nie publikowałem postów związanych z ową ofertą, wystawiłem to tylko i wyłącznie tutaj. Mianowicie dlatego, że jest to najbardziej odpowiedni portal przeznaczony graczom. Nie afiszuję się tym nigdzie indziej, chcę spokojnie przeznaczyć konta w odpowiednie ręce, a opłata za to, to nic innego jak 30% realnej ceny detalicznej sumy wszystkich gier. That's all.
@kali93 Prosiłbym o kontakt mailowy lub telefoniczny, jeżeli jesteś zainteresowany :)
Chcesz rzucać obelgi na moją osobę, podaj konkrety bo tak rzucać słowami również mogę. "Wyzywający nickiem od pedałów" -> WTF o.O
litości -wejdź sobie w swój profil, choćby z linka w [8]
Na profilu masz swój awatar (obrazek) obok nazwę konta. Kliknij na strzałkę obok tej nazwy.
Niespodzianka -Steam NIGDY nie zapomina, nawet jeśli ty nie pamiętasz
@WrednySierściuch Hah, dobre sobie. To to według Ciebie jest wyzywanie od pedałów ? Człowieku wiesz jak się ma prawdziwych znajomych/kolegów/przyjaciół, to tak się czasem praktykuje dla śmiechu. Jak się ktoś za bardzo interesuję to kociej mordy dostaje, ale po Twoim nicku mogę wydedukować, że przeszedłeś już ową transformację. Pozdro ;)
rzulfiqor wysłałem wczoraj wiadomość o 18 na podanego w drugim poście maila, do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi. Czy to jakiś przekręt?
Żaden przekręt kolego, nie otrzymałem żadnej wiadomości na maila. Sprawdzam codziennie uwierz :)
Także w związku z tą sytuacją, spróbuj ponownie wysłać lub wyślij mi swój numer to skontaktuje się z Tobą telefonicznie lub proszę o to link do allegro, także tam też możesz się ze mną kontaktować:
/show_item.php?item=5665056454
Pozdrawiam :)
Kupywać czy nie kupywać o to jest pytanie!
Za swoje konta bym może dostał taką sumę.
Nikogo zmuszać nie będę ale chciałbym tylko dodać, że oferta ważna do 18.09, jest rezerwacja na konto. Także ktoś kto był niezdecydowany niech przemyśli jeszcze raz tą ofertę bo ma czas do Piątku.
Miłego dnia życze :)
Tanie triki :)
A nie ma już podpisanej umowy przedwstępnej? Jakby była, to bym się i dwa razy zastanowił!
Żadne triki z Afryki. Dostałem maila od klienta, w którym widnieje prośba o rezerwację na Piątek, jeżeli do tego czasu nie znajdzie się inny klient. Dlatego zainformowałem portal by inni potencjalni klienci mieli to na uwadzę.
Pozdrawiam :)