Witam wszystkich,
Zanim wystawię gry na Allegro chciałem się dowiedzieć czy ktoś jest zainteresowany kupnem na GOLu :)
F1 2010 (stan: dobry) - 80 zł (jestem w stanie zejść do 75 zł)
L.A. Noire (stan: idealny) - 90 zł
Top Spin 4 (stan: dobry) - 80 zł (jestem w stanie zejść do 75 zł)
Wysyłka kosztuje 7 zł. Grę wysyłam listem poleconym priorytetowym (gra zapakowana w kopertę bąbelkową).
Nie jestem zainteresowany, ale patrząc na te ceny, a na ceny na allegro - to jest to cholernie dobra oferta. Ceny są naprawdę niske.
Sethlan ---> Oczywiście mówimy o grach używanych. Jeżeli nikt nie będzie zainteresowany to pewnie wystawię je właśnie na Allegro na aukcje.
Jestem zainteresowany Red Dead Redemption. Można prosić o email w celu uzgodnienia płatnosci?
Łyczek-->wysłałem maila, sprawdź skrzynkę
Game Over ---> Odpisałem :) Myślę, że maila powinieneś już dostać.
Ktoś jeszcze zainteresowany ?
Łyczek--->tak maila już dostałem i pieniądze zostały przelane
Łyczek jakbyś mógł (i jeżeli masz :P) to podaj numer gg, bo chętnie bym się dogadał co do L.A. Noire a przez gg po prostu jest mi wygodniej :)
Backside ---> Użytkownik z wątku https://www.gry-online.pl/forum/xbox-360-czesc-221/z2b05bcf?N=1
również interesuje się Far Cry 2, zatem kto pierwszy ten lepszy.
Daj znać na maila [email protected] co i jak z tym Far Cry 2 i jak dam radę to może już dzisiaj prześlę kasę.
Nikos007 ---> Sprawdź @.
[Edit] Nie wiem czy czytasz ten wątek PatriciusG ale gra również została wysłana dzisiaj do Ciebie :)
Dałbyś radę wystawić grę na Allegro? Wiem, że mnie nie oszukasz, ale z doświadczenia wiem że lepiej nie ufać ludziom z przeróżnych forów :)
Nikos ---> Wiem, że mnie nie oszukasz, ale z doświadczenia wiem że lepiej nie ufać ludziom z przeróżnych forów :)
Chciałem uniknąć wystawiania gier na Allegro ze względu na prowizje itp. Wysyłałem już gry różnym forumowiczom i nikt się nie zawiódł. Gry docierały w szybkim tempie.
Dobra, to wyślij mi wszystkie dane na maila i jak dam radę to wieczorem wyślę kasę.
Tak :>
Edit.
Dane na które masz wysłać napiszę napiszę mailem, ale już wieczorem, jak przeleję kasę.
Dzięki Łyczku ;)
Interesy z Tobą to czysta przyjemność ;)
Nikos007 -> Ja już 2 raz kupuję coś od Łyczka, więc mogę szczerze i uczciwie go zareklamować - solidniej się nie da ;)
Oj fajnie by było :) Już w sumie się napaliłem na oczyszczanie Arkham ;)
Gra została dzisiaj dostarczona, dzięki za transakcję
Jestem zainteresowany La Noire jednak chciałbym się dowiedzieć czy jest to wersja PL i czy istnieje możliwość wystawienia na allegro?
Pozdrawiam
Game Over - za tak taniego RDR'a Cię znajdę ! Zwinąłeś mi to z przed nosa ! :] ..
Wysłałem maila z potwierdzeniem przelewu i danymi.
Jeszcze raz przepraszam za tą moją głupią pomyłkę...
CoD_FaN_PlaYer ---> Wersji PL tej gry nie ma i nie będzie. Jak wspominałem wcześniej, chcę uniknąć wystawiania gier na Allegro ze względu na prowizje itp. Moją uczciwość potwierdzili w tym wątku Game Over oraz PatriciusG., zatem bez obawy :) Jeżeli nadal jesteś zainteresowany to pod mailem: [email protected] jestem.
Nikos ---> Okej, ale następny razem uważniej :)
Nikos007 ---> Dzisiaj koło godziny 15:30 paczka trafiła na Pocztę Polską :) Jak dotrze prosiłbym o "wystawienie komentarza" - w przyszłości jako wiarygodność mogę podać ten wątek.
Okej :)
Następnym razem już będę uważał :>
Czyli zostały 4 gry, czy ktoś chętny ?
CoD_FaN_PlaYer ---> Wysłałem maila.
master53 ---> Za 1-1,5h wyślę grę.
Ktoś chętny czy mam zamknąć temat ?
master53 ---> Gra wysłana koło 14:40, zatem gra będzie prawdopodobnie w piątek :)
Do sprzedania są nadal trzy gry, w tym i L.A. Noire bo CoD_FaN_PlaYer wycofał się z kupna.
F1 2010 (stan: dobry) - 75 zł
L.A. Noire (stan: idealny) - 90 zł
Top Spin 4 (stan: dobry) - 75 zł
Przesyłka doszła. Transakcja szybka i sprawna. Dzięki Łyczek - interesy z Tobą to sama przyjemność :)
Gra doszła. Jest w bardzo dobrym stanie, tak jak Łyczek napisał. 100% zadowolenia.