Witam szukam tel. do 300zł z androidem lub WM ekran przydał by sie 4 cale ale nie wiem czy da rade w tej cenie zależy mi głównie żeby miał przynajmniej 512ram i procesor 800mhz służyć ma do codziennego użytkowania net proste gry muzyka itp
A co myślicie o lg l5 jest na allegro pare egzemplarzy w tej cenie warto czy można coś lepszego dorwać
Mini 2 odradzam. Mam, używałem przez 2 miesiące i tylko wkurzał, strasznie się muli bo ma tylko 512mb ramu, wyświetlacz też szału nie robi. Dorzuć do 400 i ściągnij z Chin ZTE V970, 2 rdzenie, giga ramu i 4,3 cala.
A ja Polecę iPhone 3G. Stary jak świat, ale mimo to wciąż system płynny. No i odpalisz najprostsze gry.
Starego Iphone'a się nie opłaca. Płacisz za znaczek a sprzęt stary jak świat. Ja Tobie polecę Sony Ericsson Live- wszystko ma co potrzeba+zaskakująco dobry aparat jak za tę cenę+procesor 1 ghz. LG L5- moja mama miała póki nie wpadł jej do klopa i był bardzo dobry- szybki i dosyć duży ekran. W sumie nawet dużo lepszy niż Sony Ericsson
Ja również używam Mini 2 i nie zauważyłem żadnego mulenia, wręcz przeciwnie. Śmiga aż miło.