może i trochę za wcześnie ale zawsze lepiej później niż wcale więc życzę wam smacznego jajka i ogólnie wesołych Świąt Wielkanocnych
spoiler start
a ja niestety muszę jechać do pracy...
spoiler stop
Dziekuje i nawzajem.
Dziękuję, pomimo że nie obchodzę :)
Wszystkim którzy to czytają życzę powodzenia w nauce, wielu % na i po maturze, gimnazjalistom powodzenia na testach, dużo hajsów i wszystkiego co chcecie :3
Nawzajem. Szkoda ze Wielkanoc ma slabszy klimat od Bozego narodzenia.
trochę za wcześnie ale zawsze lepiej później niż wcale więc życzę wam smacznego jajka i ogólnie wesołych Świąt Wielkanocnych.
P.S. Bo jutro mnie nie mam a nie sobota niedziela i poniedziałek a za to będe w wtorek.
Nawzajem ale dla mnie to nie będą wesołe święta...bo zaraz po nich koszmar, matura z matematyki.
a właśnie pro po matury, też wam wszystkim którzyż teraz powinni się uczyć życzę powodzenia
może i trochę za wcześnie ale zawsze lepiej później niż wcale więc życzę wam smacznego jajka i ogólnie wesołych Świąt Wielkanocnych Nie rozumiem
[1] - Dzięki i wzajemnie.
Dziękówa.
[10] była to godzina 8:54 a ja za 6 min. miałem jechać do pracy a ty się czepiasz że ktoś gafę popełnił, zmęczony, na lekkim kacu o 9, każdy może popełnić błąd
przepraszam za to
THX ziomuś, nawzajem :D
nie widać wątku wiec coś napisze, na pewno wszyscy nie dostali życzeń ode mnie
pozdrawiam
jakieś pogańskie zwyczaje. dlaczego jajko, kurczak, zajączek ? Baranka jeszcze rozumiem.