Co myslicie o tym sluchawkach? W biedronce cena 60zl a na allegro w granicach 80. Maja nawet niezle opinie.
Jak za tę cenę to bardzo dobry wybór.
Edit: Nie robię reklamy firmie ani słuchawkom. Po r=prostu w tej cenie bardzo ciężko było by znaleźć lepsze słuchawki. Jakiś czas temu w takich mediamarktach ich cena oscylowała wokół 120 zł a i tak były sensownym wyborem w tym segmencie cenowym. Tutaj jest okazja kupić za połowę tej kwoty więc imho nie ma co się zastanawiać.
Akurat leci sobie na nich Telepopmusic z cedeka. Grają wyśmienicie i jak dla mnie grają lepiej niż Sennheisery HD 202 oraz AKG 404, a przede wszystkim są dużo wygodniejsze niż te, o których przed chwilą pisałem. Polecam, za taką cenę to najlepsze słuchawki!
Możesz napisać od kiedy dokładnie będą w Biedronce? Moje Sennki HD201 są już trochę zajechane, od jakiegoś czasu myślałem żeby kupić coś nowego.
Polecam, kupiłem osobie z bardzo poważną wadą słuchu, która żeby móc oglądać telewizję, musi mieć bardzo mocne słuchawki a te grają z potężną mocą. Osobiście ich dłużej nie testowałem, nie mogę powiedzieć nic o jakości dźwięku i basów, ale sama moc jest jak najbardziej w porządku.
Sa juz od 13.12 ale ja bylem 18.12 i bylo ich jeszcze pelno, widac lud nieuswiadomiony:) ciekawe czy jeszcze obniza cene jak nie beda isc.
Nie polecam markowych produktow z biedronki. Bardzo czesto sa to produkty o tej samej nazwie handlowej ale inne gorszej jakosci. Kilka razy dalem sie tak naciac. Na sprzet hi fi rowniez.