Cześć.
Poszukuje jakiś dobrych słuchawek gamingowych do CS:GO.
Chodzi mi głównie o to żeby sprawdzały się dobrze w grach. Żeby wszystko było dobrze słychać i miały dobry mikrofon.
Myślałem nad siberia v2/v3, ale nie jestem pewien.
Miałem jakieś słuchawki z Allegro za 80 zł, były bardzo dobre.. Ale kabel tak się plątał że pewnego razu się urwał :)
Superlux HMC 631
allegro.pl/sluchawki-superlux-hmc-631-dla-graczy-trzy-kolory-i6013081329.html
Siberie nadają się do słuchania disco polo.
No panie napisane do 150-200 a nie 270.
to co? DO 200zł
Superlux HMD660 albo jakieś combo słuchawki + osobny mikrofon, np Superlux HD330 (lub HD-668B / 681EVO) + Trust Starzz.
W Google mało jest o tych słuchawkach, szukam jakiś słuchawek które są dobre i w miare znane, bo nie chce bulić np. 200 zł na słuchawki o których nic nie wiem
albo gamecom 377?
Oj sorki za czytanie po macoszemu. Ale Superluxy to świetne sprzęty.
"szukam jakiś słuchawek które są dobre i w miare znane" Tym tekstem rozśmieszyłeś mnie do bólu... :P Podałem ci jedną z najlepszych firm produkujących słuchawki a ty to olewasz?
Nie ma takiego czegoś jak słuchawki dobre i dobrze znane...
Każdy leci na krakeny i inne duperela, które są "dobre i znane".
Skoro jesteś taki upierdliwy to sobie kup razeny kraken 7.1
Każdy leci na taniochę, a jak coś droższego to lecą na Siberie.
Słuchawki w Pioneera też są zajebiste. Kupisz?
Wybacz za moje zachowanie, ale normalnie jak takie coś czytam to we mnie się burzy.
Co do firmy Superlux to jedna z najlepszych w produkcji słuchawek. Mało znane? A może mało się o nich mówi, bo drogie?
Na twoim miejscu dozbierałbym te góra 80 dych i kupiłbym te HMC 631. Chociażbyś był z nich zadowolony na lata. Lepiej coś kupić raz i porządnego niż dwa gówna na raty.
Mało znane? A może mało się o nich mówi, bo drogie?
Śmiechłem. Sorry za offtop :P
Dla niektórych wydać ponad 200 zł za słuchawki to za drogo. Więc nie zrozum mnie źle.
Bardziej chodziło mi o tą część "mało się o nich mówi" bo akurat na tym forum, w wątkach dotyczących słuchawek praktycznie w każdym pada nazwa "Superlux" :P
Ja tu jestem na tym forum od niedawna, więc wybacz mi to...
Ehh, nie wiem, nie znam sie na słuchawkach. Ale mój maximum to 200 zł, nie chce wiecej wydawac. Duzo patrzalem na superluxy, tylko te ktore sa polecane do tej kwoty zazwyczaj nie mają mikrofonu
Z tego co czytałem to większość poleca superlux, ale z dołączonym mikrofonem nie moge znaleźć
Bo chyba dopiero HMC 631 jest z mikrofonem.
Kupując słuchawki też patrz na jakość mikrofonu, bo też dużo wpływa to na rozgrywki online. :)
Skoro nie stać to poczekaj i dozbieraj.
Jak na daną grę cię nie stać to nie czekasz tylko piracisz?
Zresztą używkę powinieneś spokojnie znaleść do 200 zł jak już jesteś taki narwany :D
Sądzę że prawie na pewno nie masz portu XLR w kompie, więc nie podłączysz mikrofonu :)
Heh.. Pieniądze to ja mam, ale nie chce wydawać więcej niż 200 zł
O masz tu używki z gwarancją za 180 zł: allegro.pl/superlux-hmc631-swietne-sluchawki-dla-graczy-i6037052560.html
Nie zastanawiać się tylko brać.
Link nie działa, wolałbym raczej nówki :) Bo nie wiem co ktos z uzywkami robił
Nie działa? Dziwne???
To wpisz w allegro to: Superlux HMC631 - świetne słuchawki dla graczy!
"Bo nie wiem co ktos z uzywkami robił" - Skoro są na gwarancji to po pierwsze na pewno ktoś sprzedaje nie uszkodzony produkt a po dwa gwarancja jest nie?
juz dziala, a jeszcze cos innego niz te superlux mozesz mi polecic? Do 200, moge byc tez za 100 tylko zeby nie byly najgorsze, ale wiem za np to nie beda te samo co te co mi polecasz
a te co podałem link wyzej?
Już dostałeś na to odpowiedź...
widze widze.
refresh
Mam Siberię V2 już jakieś 2 lata i jedyne co dobrego mogę o nich powiedzieć to, że nadal działają, a gąbki (te na uszy) nie zaczęły się rwać.
Natomiast sam system mocowania nauszników + pałąk to jest jedna wielka tandeta. Musiałem je sztukować, bo się praktycznie rozpadały.
Miałem też któreś Superluxy, nie pamiętam modelu, ale to był któryś z tych tańszych i gąbki nie wytrzymały dwóch lat, na dodatek dla mnie nie leżały na uszach aż tak komfortowo jak Siberia.
Co do dźwięku to się nie wypowiadam, bo mi wszystko jedno, słoń mi na ucho nadepnął.
Nie wiem natomiast na jaką firmę się zdecyduję przy następnym zakupie.
W tej cenie mogę polecić combo SuperLux HD681 EVO MK2 + mikrofon Zalman ZM-MIC1. Mikrofon ma bardzo elastyczny kabel z uchwytami, więc łatwo i estetycznie można go owinąć wokół kabla słuchawek (sam mikrofon także ma zaczep na kabel, więc nic nie wisi i się nie plącze). W dodatku jak na swoją cenę jakość transmisji mikrofonu jest zaskakująco dobra.
O właśnie miałem SuperLux HD681 tylko w tej wersji podstawowej i mi nie przypadły do gustu.
Poszukuje z wbudowanym mikrofonem
ref
Od tej biedy weź te SIBERIE V3: allegro.pl/steelseries-siberia-v3-black-white-totalna-wyprz-i6013604025.html
Albo też kup te: allegro.pl/akg-k518-dj-czarne-oryginal-pl-sluchawki-nauszne-i5920639379.html a mikrofon oddzielnie.
Kupowałem takie:
http://allegro.pl/sluchawki-tracer-sphere-7-1-usb-dla-graczy-24h-i5633715889.html
Tylko kabel był na tyle biedny że tak się poplątał że się urwał.
Możecie mi dać coś podobnego? Też coś koło tej ceny, mogą być tańsze.
Do cs:go były bardzo dobre, nie zmieniał bym ich nigdy, ale kabel jakości nie wiadomo z czego..
Możecie mi polecić jakieś takie jak podałem wyżej, tylko kabel żeby był w miare nie taki sam, i mikrofon w miarę dobry. Nie znam sie dlatego pisze tutaj, a tamte kupowałem w ciemno
...
Zrozum za jakość trzeba zapłacić :P
Albo kupisz kolejnego tracera z równie beznadziejnym kablem i mikrofonem (ale uber pro masta wygląd) albo coś lepszego
http://allegro.pl/gamecom-plantronics-788-guncraft-rubicon-eve-i5401492294.html
http://allegro.pl/sluchawki-plantronics-gamecom-788-7-1-gra-gratis-i5946769519.html
np. Firma znana ale nie płacisz tyle ile np za creativa ..
Opinie zbiera bardzo dobre - sam posiadam starszy model tej firmy.. między innymi spadały z parapetu (metr)
Chyba największą wadą jest że welur łatwo zbiera kurz .. :)