W jakich sklepach zastanę skórzane kurtki, w miare dobrych cenach 200-400 max, a droższych nie potrzebuję. poszukuję skóry w fajnym kroju. Zna ktoś jakiś fajny?
w tamtym roku za niecałe 400 zł zakupiłem skórę w piękny kroju. Nie obchodzą mnie za 800 zł i z krojami dla starych dziadków...
C&A - 399zł - jeszcze są, przynajmniej w Warszawie na Górczewskiej w Wola Parku :)
skóra z knura :)
coś typy i kroju... http://allegro.pl/kurtka-skorzana-cipo-baxx-skora-camel-jesien-xl-i2772270152.html ale przez internet nie zamawiał bym, z rozmiarami to różnie i lepiej jest coś ubrać przed kupnem.
Cena wyjeana w kosmos a krój dziadowski!!! http://allegro.pl/kurtka-skorzana-dorjan-m905olf-kurtki-skorzane-l-i2765653254.html blee!!!
W tej cenie ciężko będzie kupić prawdziwą skórę, w większości będą to wyroby skóropodobne typu: skóra syntetyczna, bądź też ekologiczna, albo inna cholera.
Najlepszym rozwiązaniem będzie poszukać na wyprzedażach w dużych centrach handlowych.
W TK MAX widziałem chyba dość tanie kurtki skórzane, choć że to prawdziwa skóra była, nie dam sobie głowy uciąć.
tylko w jakich sklepach znajdę skórę w kroju co dałem pierwszy link, bo w większości jak byłem w centrach to skóra była na wzór tego z drugiego linku...
te są fajne, sklepy są w Polsce
edit. sorry nie zauważyłem twojego przedziału cen
Może jakieś wyprzedaże w Ochniku?
W ubiegłym sezonie kurtałki stały akurat po 400PLN.
Soul -> jak kupowałem swoją to mnie wąż w rękę gryzł, bój się Boga on chce kupić całą za cenę rękawa od camela.
Soul no kurteczki fajnie wyglądają ale ceny... może kiedyś takie coś bym sobie sprawił, ale na pewno nie teraz... coś do 400 pln z fajnym krojem bym poszukał...
[10] dzięki że mi o ochniku przypomniałeś... zapomniałem o tym sklepie dawno...
Ishimura -> błagam, połączenie słów skóra/tania to takie samo zestawiene jak ciepły/śnieg. Autor za tą cenę dostanie co najwyżej coś o kroju końskiej derki z eko-podobnego plastiku.Sam planuje sobie kupić nieziemsko śliczną kurtkę jak będę miał wolne fundusze ale kosztuje ona 1400zł
Ingen -> skóra a dobra skóra to dwa różne pojęcia
Autor za tą cenę dostanie co najwyżej coś o kroju końskiej derki z eko-podobnego plastiku.
bullshit :)
Tak jak pisałem - C&A i ich własna marka - CANDA - od 399zł świńskie skóry (w sumie dwoina) w ładnych krojach, często z podszewkami, odpowiednio śmierdzą :)
Jak się chce licową to płacić trzeba 1000zł+
W Makro poszukaj. Maja czasem fajne wyprzedaze, Sam pare lat temu kupilem za 200 zl naprawde fajna kurtke z dobrej jakosci miekkiej skory i oczywiscie prawdziwej, nie ekologicznej. W innych sklepach przeplacasz po prostu za marke.
Infectious Drakon --> A co w tym dziwnego? Niedawno w Zlotych Tarsach widzialem kurtke Ralpha Laurena za okolo 500 zl.
Ja ostatnio natrafiłam na sklepie Takemore na dosyć innowacyjne kurtki skórzanez Adidasa.
Tutaj wymieniony sklep: [ [link] ]