wybiera się ktoś z was na woodstock ?? bo ja jade pierwszy raz.. i powiedzcie mi czy chodzą tam fajne łatwe panny ? ;P
wiem, że to szczeniackie pytanie ale gówno mnie to obchodzi :) nikt mnie tu nie zna, nikt nie widzi mojej twarzy to sobie moge pytać o co mi się zamarzy :) wiem że co najmniej 70 % odpowiedzi to będą takie, że będziecie jechali po mnie z góry na dół ale mnie to waliii!!!! jak chcecie jechać po mnie to mi to w twarz powiedzcie!! hahaha < teraz ja się śmieję!! :D i... wiem że będzie ktoś to mi normalnie odpowie, a nie będzie dogryzał i zaśmiecał swoimi zbędnymi komentarzami mój temat! ;)
Siema Taikun
Siema Tomek, czemu nie chciałeś wyjść dzisiaj na miasto? Powiem chłopakom, że takie kaki walisz na forach i beke z ciebie ukręcimy.
Oddaj Pawłowi dyche co żeś od niego na miche u chińczyka zachachmęcił bo chłopak grozi wjazdem na chate...
najlepiej popytaj się potencjalnych dawczyń na miejscu
Jeżeli jesteś sympatycznym gościem i potrafisz zakręcić odpowiednio do dziewczyny, to możesz się nastawiać na pukanie. Tylko pamiętaj o ogumieniu, bo cholera wie co w tym błocie możesz złapać :D
Tak czy inaczej - fajnych, łatwych ale i głupich i za młodych panien tam pełno.
Tylko pamiętaj wylać na siebie wiadro feromonów i zostawić wiadro na głowie ;)
0/10 :P
tylko pamiętaj aby najpierw wytarzać się w gównie i wymiocinach, bez tego może być problem jak "panny" zatrybią żeś nie z ich obory to jeszcze i ci z glana zapierdolą, a poza tym jaka przyjemność jest z bzykania brudnego śledzia?
a poza tym jaka przyjemność jest z bzykania brudnego śledzia?
Zapytaj ok. 75% dzisiejszych nastolatek lecących na brudnych dresów bez mózgu. Powiedzą, że żadna.
a kto Ci powiedział, że każda panna będzie tam brudna ?.. z Twojej odpowiedzi wnioskuję, że nie byłeś na woodstocku, bo masz bardzo jednoznaczne poglądy na ten temat..
[11]Proszę cię, tylko nie brudnych... codziennie z rana jak wstaję to intensywnie psikam moje 3 paski perdumami
tak btw. skąd wiesz że żadna? zostałeś zrobiony przez jakiegoś drecha?
Żadna było o brudnym śledziu. Co ciekawe, z brudnym drechem można się ruchać bez ustanku. Oni są taaacy zajebiści... <3
Tak to czytam i zastanawiam się czy my w ogóle wiemy o co nam chodzi :D
ciekawa sprawa nadajaca sie do trudnych spraw
[15] Co? Woodstock i nastolatki oddające się za pasztetową deluxe czy brudne śledzie?
Jeden taki już był co się konikami zajmowal...
Panie tam same kurwiszony i narkomany. Weź górę kondominiów i pake skrętów. Zarobisz, porobisz i dawaj! Co ty nie oglądasz radia co ma ryja i nie słuchasz telewizji Plwam?
z Twojej odpowiedzi wnioskuję, że nie byłeś na woodstocku
Przecież to ciebie tam nie było :D
Na każdej imprezie są dobre szmaty, to czemu tam miałoby nie być? Niektórym wystarczy puścić muzę, żeby wyluzowały swoje standardy i czuły się usprawiedliwione do rozkładania nóg.
Po ile te śledzie, bo jeśli drożej niż na pomorzu to ja dziękuje ?!
Da się bez problemu, jak na każdym festiwalu. Ale nie możesz przynieść wstydu, pamiętaj, obowiązuje specyficzny savoir-vivre----->
Tiaaa... uważaj tylko żebyś syfa nie zlapał czy co nawet bardziej mozliwe prokuratora...
Zaruchasz na bank, tam musi byc tego pelno, pewnie sie ruchaja nawet w blocie :)
niektórzy to mają ambicje :)
Fuj brudaski są zazwyczaj grube i brzydkie
Na Kulturaliach w tym roku było grubo, a co dopiero woodstock D:
Ale powodzenia ;) Złapiesz jakiegoś trypla albo syfa i się nauczysz ;)
[23] +1
I wcześniej musisz się wychylić z pociągu ;)
tomasZx0x -
jak na 24 latka to kiepsciutko z Toba ze aż na Woodstock musisz jechac po to by bzyknac laske.
A ze tak zapytam (patrzac na historie Twoich postów i wątków) - feromony jednak nie działają a i teksty do panieniek tez nie dały rezultatu ?
:)
A może w tamtych wątkach zbierałeś siły, materiały i techniki żeby wyruszyć na skuteczną seksturystykę do Woodstock ? :)
Złapiesz jakiegoś trypla albo syfa i się nauczysz ;)
Trypra, nie trypla.
Pewnie że można pobzykać.
Pytanie tylko co to za przyjemność - ty nawalony, ona nawalona, w namiocie, i zapewne jeszcze żadne z was prysznica od 2 dni nie widziało.
Nie ma się co czarować - pryszniców jest niewiele i są płatne, wiec szanse że trafisz na umytą są niewielkie ...
Kiedy słyszę "Przystanek Woodstock", wyobrażam sobie zjazd czarownic i magicznych stworzeń z "Narrenturmu" A. Sapkowskiego. Tyle, że w XXI wieku.
Na Woodstocku byłem i mogę potwierdzić - niewątpliwie chętne dziewczęta są, ale jedyne co mogą dla ciebie rozłożyć to talia kart. Z podejściem "tam są łatwe, to je zaliczę" niewiele zwojujesz.
Na brudne jest rada.
"Siema, mała, może skoczymy pod prysznic (ja stawiam), a później do mojego namiotu?"
zmudix - wiesz jakie tam kolejki pod prysznic są? :D godzinka czekania jak nic.
Trzeba ze sobą coś takiego nosić - żel antybakteryjny bez wody. Tyle tylko że ona na bazie alkoholu jest zrobiony (w sumie to chyba JEST 70% alkohol), wiec nie wiem czy każdą część ciała da się umyć bez bólu :D
Słaba prowokacja, bardzo słaba bym rzekł - 2/10
Ja rozumiem, że można lubić seks, ale jechać specjalnie na woodstock, aby zaznać przyjemności przez jakieś 15 minut to jest dla mnie chore. I to jeszcze na takiej imprezie to robić <blee>
Kiedy słyszę "Przystanek Woodstock", wyobrażam sobie zjazd czarownic i magicznych stworzeń z "Narrenturmu" A. Sapkowskiego. Tyle, że w XXI wieku.
to chyba raczej Castle Party ;)
jak się spotkamy na woodstocku taikun, to lepiej pilnuj swojego śledzia mwhahaha
Jeśli się postarasz są panny, które chętnie to zrobią. Sam byłem rok temu, jadę ponownie we wtorek wiec z własnego doświadczenia idzie takie znaleźć :)
CFNM wrzuć w googla poczytaj co to jest i zrób to na tym przystanku nagraj i mi wyślij.
A i Łukaszowi oddaj Wieśka 2 bo chłopak się denerwuje czy płytki mu nie zarysowałeś.
[EDIT] wiem że to śmieszne nie było.
Przecież tam są same straszydła, jak mniemam.
Lukas172_Nomad_ => aby zaznać przyjemności przez jakieś 15 minut to jest dla mnie chore
Stary, że ty tylko 15 minut dajesz radę to szczerze Ci współczuję ;)
e no kurde ale prodydży bedzie to wisz... ode mnie z wiochy to juz cala pielgrzymka jedzie.
smek maj biczap i fajastarta i do przodu!
Tylko, żebyś tam czego nie załapał. Bo może i łatwe, ale jakościowo to już różnie bywa ...
Swoją drogą, byłem (bodaj) w 99 roku w żarach na woodstocku i pamiętam jak się nam jakaś parka nocą do namiotu wpakowała, rozpalona i trochę pijana. Już zaczynali się miętosić kiedy w konsternacji stwierdzili, że to nie ten namiot ... kulturalnie przeprosili i wyszli ;]
Przez takich ludzi jak autor wątku Woodstock jest uważany za festiwal dla wiśniaków, a szkoda.
^
Popieram.
Pozdrawiam ;-)
Tak notabene, wspominał ktoś jak głupim i ograniczonym jest mówienie o ogóle na podstawie jakichś tam wybranych przykładów? Idąc tym tropem można stwierdzić że wasze Energy 2000 czy manieczki to miejsce gdzie każda laska obciąga za drinka, wasz HipHop Kemp to zbiorowisko dzieci z biednych domów chodzącym w o 4 rozmiarów za wielkich ciuchach, nie wspominając już o pseudo alternatywnym Openairze na którym aż roi się od pedalstwa.
Impreza jest dla każdego...z resztą nawet gdyby woodstock rzeczywiście był siedliskiem ćupństwa, sodomy i gomory to... chuj was przepraszam to obchodzi? Możecie mieć swoje zdanie ale afiszowanie się nim na każdym kroku zalatuje kompleksami, odrzuceniem przez take społeczeństwo i prymitywnym.
Od TOP 2000 lepszy jest nasz lokalny budowlany Roszak 2000 http://katalog.pf.pl/Powidz/Roszak-2000-Tomasz-Roszak-F5651044G0B5835-m19.html
Energy 2000 to dno.
metal, rock, disco polo, house, trance to dno
Wy to dno
Może nie powinienem podnosić ale jak przeczytałem newsa z wp odrazu wybuchnąłem śmiechem bo przypomniałem sobie zdjęcie z tego wątku [23] :D
Jednak przesłanie było prawdziwe :D
Jednak gdyby nie udało ci się podupczyć nie zapomnij stworzyć nowego wątku " Nie seksiłem - To wina PIS ". Polityczni zboczeńcy będą mieli z tego uciechę
dżisas, kolejny przypadek, co roku to samo, ciągle walą w te słupy, nie ogarniam jak bardzo muszą być wychyleni. no szkoda chłopaka, ale text o pociągu specjalnym mnie rozbawił.
Aż z ciekawości podbijam, czy wielka misja życia autora wątku się powiodła, haha
disco polo na woodstocku>?< chyba* się coś komuś pomylilo albo ja "nie jestem na czasie" ;p a tak wql. to ten wątek naprawde jest orginalnie "orgyginalny" bo tego 1wyrazu na temacie jeszcze chyba* nie było na tym forum... XXIwiek:P
ten wątek jest nie na miejscu. dzisiejszy same zgarszanie i zero wartości..
ten wątek jest nie na miejscu. dzisiejszy same zgarszanie i zero wartości..
Seks z dziewczyną... FUJ!
spoiler start
So gay.
spoiler stop
I jak autorze, poruchałeś na woodstocku? Z tego co wiem napalonych dziuni tam mnóstwo.
idz na pielgrzymkę