Tak zerkam w otchłań i przypominam o głosowaniu jak również dzieleniu się nowymi grafikami. Do końca konkursu pozostał jeszcze tydzień czasu.
Z pozdrowieniami dla J. Camerona ;)
BTW, kapitalna gra. Piekielnie trudna już od samego początku, nawet na normalnym stopniu trudności. Ale jakie emocje... gra, powiedzmy, w rzucie izometrycznym, a napięcie i stres jakby to był FPS. Wyszło to naprawdę rewelacyjnie.
Co to takiego? Jakiś klon Xcoma? A czekaj, pewnie Jagged Alliance 3?
Nic z tych rzeczy, ale odpowiem prostą zagadką. Helena zaciągnęła Leona do katedry na randkę.
Mam taki hate-love wobec tej kobiety. Jest bardzo atrakcyjna, zaradna itd ale tak denerwująca zachowaniem, że znowu trzeba się męczyć i baby ratować ;)
W końcu się wziąłem za GoW i ukończony został w weekend, piękna to była przygoda, nie zapomnę jej nigdy, dorosły chłop a można beczeć i łezka się kręci :D
The Legend of Zelda
Niestety na NESie nie da się robić screenów, więc zrobiłem zdjęcie i wykadrowałem.
Przypominam że pozostało już bardzo mało czasu do końca konkursu, jeśli ktoś jeszcze nie oddał głosów na zrzuty które mu się podobają to ma szansę jeszcze to uczynić lub być może rozbić bank jakimś świeżym własnym wrzutem?
Sen z Marin niestety dobiega końca...
NOWA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-51-wynik-konkursu-mikolajkowego/zafdd72c?N=1
Zwycięzcą #50 części jest