Takie cos... :)
Ten kartridż nie jest scamem.
.
Iboholmen ;)
Zapraszamy do dzielenia się swoimi zrzutami z gier. Uchwyciłeś coś ciekawego? Tematycznego? A może po prostu lubisz pstrykać screeny? Koniecznie podziel się nimi z nami :)
W wątku obowiązuje tylko jedna zasada - zakaz spamowania zdjęciami z jednej gry w nadmiernej ilości! No chyba że masz do zaprezentowania coś co się wyróżnia. Wtedy przymkniemy oko :) Trollingu również nie tolerujemy...
Tak czy siak - zachęcamy do zabawy!
Ok, można w końcu wrócić do Wieśka. Nowa gra, najwyższy poziom trudności i wyłączone 90% ui. Jedyne co widzę to zdrowie i podręczne przedmioty. Poziom, zdrowie przeciwników i naturalnie znaki zapytania na dużej mapie również wyłączone.
Co do buildu, to poszukamy netflixowej zbroi i będziemy bawić się Aardem i Yrdenem, a walka mieczem jako support.
Vrooooom!
Ładny ten Hogwart nocą.
Qurcze, gra z opisem sexual content, po 8 godzinach nie trafiłem na nic, co - w moim odczuciu - w ogóle mogłoby pasować do tego opisu, chyba, że zjawa odsłaniająca 25% piersi w ciemnościach kryjących Ziemię to już jest sexual content... Muszę zainstalować mody zmieniające odzienie Hisoki, inaczej nie ukończę tej arcy-bzdury.
If in doubt, flat out!
P-47D Thunderbolt "Big Ass Bird II" pilotowany przez majora Howarda Parka, 513 Dywizjon Myśliwski, 406 Grupa Myśliwska, 1945 rok. W realu.
Skradzione z fejsbunia.
Dokopałem Zwieraczom, przeprowadziłem czystkę etniczną kolonii batarian, wszyscy kompani przetrwali misję samobójczą, a ja stałem się terminatorem.
Czuję się usatysfakcjonowany.
Każdy prawilny erpeg musi mieć jakiś epizod z zabijaniem szczurów w jakiejś zapyziałej chałupie.
A tutaj prezentuję Wam Wielką Salę w Halfwarcie, która niebawem przeniesie mnie do innego świata. Nie wiem co dodają nam do tego jedzenie w Black Mesa, ale dilerów mają dobrych.
Na planie najnowszego filmu z Jasonem Stathamem. Tym razem nie będzie polował na ludzi tylko na antylopy i inne jeleniowate.
SDALGER Cień Czarnego Byla
mod - Lurk 1.1 czyli stare ale klawe
Następne podejście do Skyrima - mam wrażenie że jak Bethesda nie pospieszy się z premierą TES 6 to na premierę będzie miała grę wyglądającą dużo gorzej niż Skyrim. Tylko muszę jeszcze rozgryźć jak robić screenshoty które wyglądają w 100% jak gra, w tej chwili przy jednocześnie włączonym ENB, Reshade i DLSS ciemne kolory na screenshotach są trochę bardziej brązowe niż w rzeczywistości :D
Natomiast po zabawie z dzidziusiem pewien krawaciarz z teczką postanowił mi pokazać co nie co...
Wrak w środku pola kukurydzy a wokół porozrzucane ciuchy. W oddali opuszczony kościół a obok niego pewien dom. Cóż, nasz partner raczej tam nie poszedł ze swojej nieprzymuszonej woli...
...zaproponować mi pracę zabierając mnie do kosmicznej kolejki, normalnie poczułem się jak w Gwiezdnych Wojnach...
Tak wiem... przynudzam z Assetto Corsa i SUBARU, ale udalo mi sie uchwycic taki oto fajny DIRTowy vibe :D
Obiecuje, ze nastepny zrzut bedzie z innej gry.
...ale jednak odmówiłem współpracy. Na szczęście pracodawca okazał się w porządku i poznał mnie z wieloma osobistościami z branży piiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
Wiecie, dlaczego w ME 3 Cerberus jest wrogiem nr. 1? Bo przywrócili do życia tego potwora!
Mustang się nie cackał. Walka z nim trwała prawie do ostatniego zakrętu.
Cześć, jestem Bartek i właśnie wróciłem do pracy po urlopie. Pewnie jak zwykle będę robił więcej niż należy do moich obowiązków...
Książę Pomorza Świętopełk II naprzeciwko Wielkiego Marszałka Zakonu Krzyżackiego Gerharda von Malberg - 1242 AD zachodnie Prusy.