Po prawie 3 latach posuchy i nudy w telewizji Polsat wziął sprawy w swoje ręce i wykupił prawa do Dancing with the Stars i zorganizuje 14 edycję Tańca z Gwiazdami! Pierwsze tańce już 7 marca.
Pary które wystąpią:
Aneta Zając (aktorka)
Joanna Moro (aktorka)
Karolina Szostak (dziennikarka)
Klaudia Halejcio (aktorka i studentka)
Natalia Siwiec (modelka)
Viola Arlak (aktorka)
Dawid Kwiatkowski (wokalista)
Jacek Lenartowicz (aktor)
Jacek Rozenek (aktor)
Piotr Gruszka (siatkarz)
Rafał Brzozowski (wokalista)
Antek Królikowski (aktor)
Jury:
Beata Tyszkiewicz
Iwona Pavlović
Michał Malitowski
Andrzej Grabowski
Prowadzący:
Krzysztof Ibisz
Joanna Liszowska
Agnieszka Popielewicz
Zapewne bardziej modnie byłoby, gdybym napisał, że nie znam żadnej gwiazdy, nie oglądam telewizji i w ogóle telewizora nie mam - ale znam... Nie jakieś powalające, ale bywało gorzej, Polsat dał radę nawet.
Trash Ty chyba za mocno się tej chemii nawdychałeś co z nią pracujesz - jak może Cię taki szajs jarać? Wybacz chłopie ale gdybym nie wiedział to pomyślałbym żeś dziewczyną w okresie dojrzewania :P
Klaudia Halejcio (aktorka i studentka) - a to to jakieś osiągniecie jest?
Trio prowadzących moim zdaniem żenujące, tak samo Ferdek w jury. No a nazywanie części uczestników "gwiazdami" to tak bardzo na wyrost.
Greggster
Natalii Siwiec nieznasz? EURO przespałeś?
Co do reszty to też nie kojarzę... Wielkie mi gwiazdy... I grabowski w jury..on się na tańcu zna? Przynajmniej śmiesznie będzie.. Choć oglądać tej szmiry i tak niezamierzam.
No i Ibisz, gwiazda polsatu. Co oni by bez niego zrobili! Ibisz zawsze skory do pomocy
Kojarzę z tej listy Szostak i Siwiec, ale nie wiem czym ta druga się zajmuje. Mniejsza o to. Programu też nie oglądam, a wpisuje się w tym wątku, bo chyba coś mnie ominęło w kwestii Ibisza, czy on czasem nie był związany z Polsatem? Kupili go w TVN?
Ano, nie przeczytałem pierwszego zdania. Zachwycił mnie blask tych gwiazd. Dzięki.
Grabowski w Jury? Ten sam Grabowski, który powiedział "Mniejszego debila odgrywam w Świecie Według Kiepskich niż ludzie w Tańcu z Gwiazdami" ?
Szyszkłak - tHrash kurde nie trash!!
Ej a Piotra Gruszki to wy nie znacie? Siatkarz z klasą, swoje zrobił, grał dobrze i w reprze i w klubie!
Co do Grabowskiego to taka Polsatowa odpowiedź na Wodeckiego. Czyli gówno się zna i same dziesiątki będzie rzucał :P
Hmmm... Sie przeglada polskie portale informacyje, to sie czesc z nich kojarzy...
Zajac znam, bo facet ja zostawil i poszedl w tango z Wlodarczyk, teraz kloca sie o alimenty :D
Halejcio - nawet dobra dupa
Siwiec - Euro, no i nic poza tym.
Kwiatkowski - znam, bo ostatnio powstal watek na golu, ha! To ten od kisielu w gaciach wsrod polskich nastolatek, tak?
Rozenek - chyba maz tej, co sie teraz lajdaczy z Radkiem Majdanem?
Gruszka - jedyna naprawde znana mi tutaj persona.
Ciekawe, ze tylko sportowiec kojarzy mi sie tu zarowno z gwiazda, jak i wykonywanym zawodem :D
Grabowski, czego się nie robi dla pieniędzy. Kiepscy od dawna nie są śmieszni i jego rola "mądrego głupka" jest kompletnie nie trafiona od odcinków >150, to może sprawdzi się jako ekspert od tańca.
Rozenek - chyba maz tej, co sie teraz lajdaczy z Radkiem Majdanem?
to on się łajdaczy z Majdanem :D
Tak znam tylko Gruszkę. No i ta Siwcowa się obiła o uszy.
Znając gusta telewidzów oczekiwałem raczej Trynkiewicza z matką Madzi
Kwiatkowski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie, dziękuję, nie będę oglądał, przez Kwiatkowskiego, polski Bieber, aby bym sobie nerwy popsuł.
a i jeszcze Siwiec i Ibisz- to już całkiem odciągnęło mnie od tego programu.
To będą niezłe jaja.
Słabe, i do tego Grabowski w jury, to coś na miarę ostatniego występu Staszewskiego w Opolu.
ciekawie, że format przeszedł z jednej stacji do drugiej... będzie niezły ubaw, pustak Siwiec, hejtowany Kwiatkowski, do tego stara obsada w jury w osobach Tyszkiewicz i Pavlovic, ehehe
Haha, Andrzej Ferdek Kiepski Grabowski w jury? On się w ogóle na tańcu zna?
Z tych "gwiazd" kilka kojarzę :P Szczególnie Rozenka bo podkłada głos Wiedźminowi w grach.
Jacek "Geralt" Rozenek i Rafał Brzozowski (fajny ma głos, ale trochę mi się przejadł) jeszcze ujdą, ale reszta... ? Takie z nich gwiazdy, jak z koziej dupy trąba - jakby to powiedziała Halinka, widząc Ferdka w jury :/
Piotr Gruszka kiedyś zatańczył z Markiem Citko, ale to chyba inny Gruszka.
Napisałbym, że nie znam nikogo (no, może poza jednym wyjątkiem) z tej listy, ale zaraz pojawi się jakiś idiota, który napisze, że "oczywiste jest to, że ten post był tylko po to, żeby pokazać jaki to jestem inny, bo ja telewizji nie oglądam i w ogóle nikogo to nie obchodzi".
Tyle problemów, jak sobie z nimi radzić? Panie premierze, jak żyć?
No tak, ja też kojarzę z listy tylko Rozenka i Gruszkę... Siwiec... coś słyszałem, tzn słyszałem imię i nazwisko, ale nawet gęby czy tam dupy dobrze nie kojarzę.
Nie, żeby mnie to martwiło, bo oglądał tego przecież nie będę (czekam na złośliwe uwagi - no, tak, na pewno nie będziesz, każdy tak pisze, hipsterzy!)... ale zapytam inaczej - Polsat kupił prawa tlko do jendego sezonu? A jeśli do kilku, liczą na naprawdę duży sukces? Te coraz wątpliwsze gwiazdki przyciągną widownię? OK, niby można stawiać na TV-ameby co pochłoną wszystko, ale tkaich programów nie produkuje sie chyba an tej zasadzie, to ma jakoś walczyć z konkurencją i być sukcesem komercyjnym, czyż nie?
I naprawdę Grabowski? Ale to tak pod "widza Polsatu", czy on ma jakiekolwiek pojęcie o muzyce? Bo ok, o tańcu Wodecki też nie miał, no ale...
Co do jurorów - podobno się zwrócili do tych z pierwszych dwunastu edycji. Pavlović i Tyszkiewicz się zgodziły, Wodecki odmówił. Nie wiadomo, co z Galińskim, ale Terentiew uwielbia Malitowskiego, do tego to bardzo utytułowany tancerz i fachowiec.
Miał dojść "znany aktor", w końcu zawsze tak jest w jury i wybrano Grabowskiego. Pierwszoligowa opcja, do tego kojarzony z Polsatem - chyba lepiej być nie mogło. ;)
z tych gwiazd znam Zając, Siwiec, Gruszke, Brzozowskiego i Kwiatkowskiego..
ale i tak nie bede ogladac
To już dzisiaj!
Prowadząc "Jak oni śpiewają", Ibisz miał taki denerwujący "symbol", który cały czas pokazywał - machał dwoma palcami przed oczami. Ciekawe, czy mu zostało.
Ja nie znam prawie nikogo.
Nie zdziwię się jeżeli oglądalność będzie na tyle duża, ze zaczną robić kolejne sezony. Ten polsatowski Got to Dance też był przecież do dupy, ale jednak ludzie to oglądali.
Pooglądać można tylko dla jaj.
Edit. Oj Krzysiu to już nie jest ta epoka polsatowskich teleturniejów.
Najwiekszy fan Pierwszej Miłosci is here. Anetka kozacko zatańczyła. Czekam na Siwiec haha :D
Włączyłem z ciekawości, jak chyba większość, nie licząc fanów. Dobry byłby twist z Gąsowskim i Skrzynecką, mogli zrobić taką niespodziankę. Ibisz plastikowo uśmiechnięty i sztuczny, wolałem Gąsowskiego i Urbańskiego. Głogowska się cieszy ze wszystkiego, no ale lepsze to, niż naburmuszona Urbańska.
Dobrze Polsat łączy nowe akcenty ze starymi -ta sama orkiestra, ten sam lektor... A Ibisz faktycznie mógłby dostać jakiś teleturniej. Tam był naprawdę świetnym prowadzącym. Do tego brak obecnie tego typu programów w Polsce - poza TVP.
"Wybitny" program. Wszyscy tańczą i śpiewają tylko, jak mówi Ferdek /co on robi w jury???/ :
-...robić ni ma komu !! -
No i Ibisz, po umyciu włosów w "super szamponie", da czadu. Z resztą to Polsat, więc co wymagać. Hospody, pomyłuuuj!!!
Eeee tam, szkoda że TVN nie organizuje tego programu, tam to by na pewno tańczył Bęgowski z Kwiatkowskim.
To by było coś!
Ja wczoraj z ciekawości zobaczyłem ich facebookowy profil i gdy czytałem komentarze jeszcze bardziej straciłem wiarę w ludzkość. W życiu jeszcze nie widziałem tak dużego stężenia totalnych pustaków.