[link]
Czy to nie jest kolejna jakaś podpucha? ktos się z tym zetknął już?
[3] - A poprzez kliknięcie w refa stanie ci się coś? Stracisz więcej transferu? Zaboli cię ręka?
Nie rozumiem tego.
Silveria - założę się z Tobą. Jak ci wypłacą kasę w przeciągu miesiaca, to ci drugie tyle dorzucę...
no niby wypłacają dopiero od 200 zł, ja po 2 dniach mam na liczniku 29 zł, nie wiem czy to nie przegięcie ale narazie nie podawałem żadnych moich danych a że kilkam i tak i tak w necie i sprawdzam poczte, to przy okazji mogę sobie nabić i to (co mi zazwyczaj zajmuje nie więcej niż 5min dziennie), zobaczymy za jakiś czas
korzysta może ktoś z tego? ja po tygodniu mam już uzbierane 55,37 zł. Ciekawi mnie Wasza opinia na ten temat
Jak będziesz miał 199 zł to przestaniesz dostawać kolejne listy czy ankiety. I co im wtedy zrobisz? Nie mają obowiązku ci ich przysyłać. Po 3 miesiącach zapomnisz się logować i usuną ci konto, a pieniądze zatrzymają dla siebie zgodnie z regulaminem.
no ale dostaję też od poleconych, więc nawet gdy nie dostaję maili to licznik mi wzrasta od poleconych osób
200 zł max wypłąta
jak chcerz dorobić sobie to
donkey mails tam nie ma limitu wypłat
tylko jak po miesiącu zarobisz z 20 zł będzie coś
Ja jestem zarejestrowany od 7 czerwca 2013,na koncie mam 119zł99gr,idzie jak krew z nosa.Czy są uczciwi? Tego nie wiem,chyba nie ma jeszcze osoby która te 200zł uzbierała.Pożyjemy zobaczymy,mam nadzieję że mnie pepiki nie przewalą,bo ostro się wku....ie!!!