Witam.Mam pytania dla was,ponieważ nigdy nie grałem w diablo a troszkę czytałem o d3 i nwm czy dobrze zrozumiałem.
-Jak kupujesz grę jest singiel w którym sobie przechodzimy fabule i wykonujemy zadania.
-A multi to jest żeby z 4 osobowa ekipa robić rajdy ,dungeony i inne w tym stylu i farmimy sobie itemy.
czy jakoś to inaczej wygląda ?
Jak co mam ts mikro nie ma problemu,mam teraz sporo czasu na naukę tak teraz od 10 tak do 18 codziennie i może jakieś wieczory ale wątpię.
Jeszcze nie kupiłem gry bo się zastanawiam bo jak patrze wersje w pudelku tak 220 zl bo lubię wersje pudełkowe :P
PRZEPRASZAM JAK SA BŁĘDY ORTOGRAFICZNE PISZE Z TABLETU I INNE :)
Pal licho bledy ortograficzne ale napisales to tak chaotycznie... W Diablo 3 nie ma singla jako takiego, mozesz grac samemu ale trzeba byc caly czas podlaczonym do sieci, multi no to grasz identycznie jak samemu, przechodzisz kampanie, robisz losowe zadania bounty albo rify, raidow jako takich nie ma.
Przepraszam ale nie wiedziałem jak to tak ująć.A słyszałem ze samemu za bardzo rady się nie da na wyższych poziomach :(.Koledzy stale graja w cs lub lol nie chcą słyszeć o d3 bo nic nie rozumieją z tego.
Dozylem czasow, kiedy Diablo jest uznawane za skomplikowana gre. Czas umierac.
Ja nigdy nie grałem a moi koledzy znają tylko lol i cs jak powiedziałem o diablo III to było "co kurwa?"
To jak da się samemu na wyższych poziomach ?
Przecież ta gra jest prosta, z czym masz problem? Jak już kupisz gre i będziesz miał problem to dopiero zakładaj wątek, a nie pytasz się na zapas.
I można samemu grać nawet na najwyższym poziomie. Jak ktoś gra w grupie tylko dlatego, że nie daje rady sam to jest to ciota, a nie gracz.
BloodPrince ty sie z niego śmiejesz a może podstawówki nie zdał że tak pisze....:(
Do dwóch panów specjalnie załącznik.A ja mam pytanie macie może jakieś build do krzyżowca ?,bo pobrałem sobie poradnik z tego portalu i ten build się jeszcze nadaje czy już przestarzały ?
Oooh jak dobrze wejść na forum i zobaczyć gupiego gimbóska wymachującego maścią :']
Mamy być wyrozumiali, że nie masz mózgu? Wszystkie potrzebne informacje znajdziesz w google, ogarnij człowieku, bo w przyszłości niczego nie będziesz umiał zrobić bez mamusi/forum...
ps- piszę z tabletu i nie robię błędów! Szoook :O
Ok to wetrzyj ponownie. Znalazłem nowe buildy do zamkniecie
A do cb jeszcze załącznik.
http://diablo.somepage.com/popular/crusader
Crusader ma teraz 3 dobre opcje:
- fire blessed hammer spammer (najlepszy kiedy nie ma się jeszcze dobrego sprzętu)
- "holy shotgun" z heaven's fury (najmocniejszy z wszystkich buildów, ale do najwyższej wydajności wymaga specyficznej broni i set bonusu, do tego mnóstwo cooldown reduction)
- fist of the heavens spammer,
Można też robić build z shield bashem ale tarcza Piro Marella jest absolutnie niezbędna do takiego buildu.
A Wy zluzujcie gacie, chyba wyśmiałbym bęcwała który przyczepiłby się do tego że nie sformatowałem poprawnie tekstu pisząc na tablecie.
Nie pojmuje, dlaczego autor wątku został napadnięty przez watahę? Zapytał i został zbluzgany, a odpowiedzi wyczerpującej niet. Wstyd i upadek.
Dziękuję obu pana up.No mam nadzieje ze d3 wraz z dodatkiem będą jutro u mnie :),tyle wiem ze muszę się sporo nauczyć :),muszę praktycznie powbijać każda postacią 70 lvl i zobaczy co mi pasuje.
JAK MACIE JAKIEŚ CIEKAWE STRONKI O DIABLO TO TEZ PROSZĘ PODESŁAĆ :)
Ok to wetrzyj ponownie.
Żeby zrobić coś ponownie, trzeba to najpierw zrobić po raz pierwszy Einsteinie.
A tak serio, to ta maść jest jakąś barierą przed złem w tej waszej (gimbusowej) podświadomości czy co?
Znalazłem nowe buildy do zamkniecie
No co ty nie powiesz- łaaał, brawo, brawo! Jestem z ciebie taki dumny- chwileczkę... Nie, jednak nie, bo wystarczyło użyć googli.
A do cb jeszcze załącznik.
O matko, pół godziny ci zajęło znalezienie odpowiedniego obrazka- i jeszcze "cb"?
Przesadziłem z tym gimnazjum, didn't i?
No ale tak to jest jak jedni walczą słowem, a drudzy obrazkiem...z kwejka...
A Wy zluzujcie gacie, chyba wyśmiałbym bęcwała który przyczepiłby się do tego że nie sformatowałem poprawnie tekstu pisząc na tablecie.
Ja bym wyśmiał idiotę, który próbuje zakryć swoją głupotę/lenistwo tabletem- czy to tak trudno wprowadzić jakieś korekty, huh? To jest dopiero wstyd i upadek...
No to jak już jesteśmy tacy dokładni ->
Wstyd i upadek?
Widzę ze lubisz obrazki to masz kolejny.Dzięki ponownie panu Amadeusz
[17] Nie za bardzo widzę co tam za farmazony narysowałeś, ale jeśli pijesz do tego, że zaimków nie napisałem z dużej litery to- uwaga ciekawostka- nie trzeba tego robić. Jest to forma grzecznościowa i "ty" z dużej litery wolę sobie zachować dla babci w liście, a nie jakiegoś forumowego parcha :]
Jeśli zaś chodziło o myśliniki http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629826 ,ale myślę, że forumowicz z TAKIM levelem na pewno o tym wiedział ;]
18: serio, nie musisz mi pokazywać swojej głupoty, zostaw to dla pana Łopatki czy kogoś innego z piaskownicy...
Dzięki ponownie panu Amadeusz ~jestem bot Adams z przyszłość, odmiana przez przypadki jest dla lamus.
Ah te bezcenne chwile na forum :']
Preferowałbym określenie "tępiciel głupoty" jeśli można- dzięki.
ps. Pamiętaj: "bezcenny" piszemy razem :]
Przed myślnikami które nie są łącznikiem stawiamy spację. Chodzi o to.
PS też piszemy wielką literą.
Normalnie w życiu nie wpadłbym żeby zawracać komuś dupę i zaznaczać niedoskonałości jego posta, ale to Wy zaczęliście krucjatę o to, że nieskorygowane błędy stylistyczne to "wstyd i hańba".
To widzę ze jeszcze nie zaczynasz tępić głupoty, bo ty jeszcze piszesz :(:( :(
O Boże... A mogłeś wyjść z tego z tarczą... albo przynajmniej z twarzą...
Czy po znakach zapytania też stawiasz spację?
Miałem ten przecinek na linka dać? Spoko...
Podkreślone "serio"- really?!
Ah- jest też onomatopeją w języku angielskim, zamienne na przykład z "oh".
Jak już zwracamy sobie uwagi- bo przecież musisz być obrońcą upośledzonych- to nie piszemy "tą krucjatę" lecz "tę krucjatę".
edit. Ooo edycja po 7 minutach- very clever... Gramy fair albo wcale ;]
ps. Poproszę o taką analizę posta nr.1 :*
23: Widzę, że nie rozumiesz na czym polega ta robota, ale jakoś mnie to nie dziwi...
No kurwa bardzo dziwne ze nie wiem, na czym ta robota polega jak nigdy nie grałem w diablo
Dobra gimbusie idź do swoich kolegów i zapalcie tam swojego tzw"szluga"....
A po za tym diablo nie jest tak że wbijesz 70lv i to koniec trzeba grać miesiącami żeby być dobrym wybacz to nie jest metin.
Adams9422
Nie zadawaj pytań skoro nie masz gry.
Pytanie się o build skoro nawet nie masz wbitego 70lvla to GŁUPOTA. Nie wspominając o tym, że buildy, które ci podał Amadeusz wymagają przedmiotów, żeby działały efektywnie (nie licząc pierwszego).
Porada na przyszłość. W pierwszej fazie rozwoju postaci levelujesz ją do 70lvl. Druga faza to przygotowanie się na T1. Można znaleźć dużo tutoriali w necie, ale już pierwszego dnia po zdobyciu 70lvla możesz grać na T1. Następna faza to po prostu farmienie i robienie buildu pod to co ci wypada, a nie pod to co ci radzą na forum. Dopiero na końcu kiedy możesz już robić wyższe tormenty polujesz na coś konkretnego. Jak? Głównie polega to na szczęściu, jedyny sposób w jaki możesz to kontrolować to wybierać odpowiednie przedmioty u Kadali.
Wiem ze minie w ch*j czasu aż się nauczę, a jeszcze ostatnie pytanie, które mnie gnębi, to czy jak będę miał jakie build zrobiony i zauważę inny lepszy, to będę mógł resetować jakoś te skile ?.
Wszystkie umiejętności aktywne i pasywne można swobodnie zamieniać poza walką (o ile nie są w trakcie ładowania).
Możesz zmieniać swobodnie, za darmo. Pod warunkiem, że nie jesteś w trakcie walki.
25: Właśnie pokazałeś swój poziom, a mówiąc o robocie miałem na myśli tępiciela głupoty (to nawet wynikało z kontekstu!)-więc gratuluję bystrości.
30: 15.07.201421:05
https://www.gry-online.pl/forum/lowcy-okazji141/z9cb2558
dziekuje za cywilizacje!
W pierwszej osobie zawsze jest "ę" i dziękujesz chyba za jedną cywilizację, a nie za kilka.
Bernardo zamknij już morde :)
Adam-->na cholerę ci teraz buildy? Po prostu sobie graj, D3 nie jest skomplikowane, idziesz i zabijasz potworki. Wszystkiego sam sie nauczysz. A na buildy przyjdzie czas jak juz podlevelujesz.
Dobra już koniec tematu.Dziękuję oczywiście za pomoc niektórym :)
Bernardo, w wiekszosci postow nie uzywam polskich znakow. pisze na tablecie.
no i dziekowalem za dwie cywilizacje, wiec slaby research.