Premiera za 7 miesięcy. Yes.
Ostatnio ktoś mnie posądzał o bycia fanboyem Star WARS, to nie prawda, jestem fanbojem filmów SF Ridleya Scotta. yes yes yes !!!
będzie super
Dla zainteresowanych, kilka dni temu wyciekł zwiastun :)
http://film.wp.pl/id,123708,title,Prometeusz-zwiastun-filmu-wyciekl-do-sieci-wideo,wiadomosc.html?ticaid=1d7fc
Mnie bardziej zainteresowała wiadomość o reboocie Żołnierzy Kosmosu :)
Scott skończył się na Kill'em All
Też nie mogę się doczekać, bo Alien, to jedno z moich osobistych arcydzieł filmowych, w szczególności właśnie jedyneczka i trójka.
Zastosowałem też podobny zabieg jak w Avatarze, czyli nie czytam żadnych info, nie oglądam zwiastunów, zdjęć z planu, zero informacji, oprócz wiedzy, ze film dotyczy uniwersum z Obcego.
Będę miał dzięki temu lepszy odbiór filmu podczas premiery. ;]
A serio, to również czekam, ale nie napalam się zbytnio. Na początku byłem zachwycony, bo "prequel Obcego", "Scott za kamerą", ale ostatecznie kierunek w którym to zmierza co raz mniej mi się podoba i w tej chwili mam mocno mieszane uczucia.
Zapowiada się ciekawie. Fajnie jakby miało klimat Aliena albo takiego ciężkiego SF a nie jakiejś popierdółki co to się musi masowo sprzedać. Jednak mam obawy, że to niestety będzie raczej to drugie.
Fett --> Jakieś konkretne info na temat tych Żołnierzy Kosmosu? Bo jeśli zrobiliby to w końcu na podstawie książki i dobrze to mógłby być całkiem niezły film
Najbardziej oczekiwany film roku :)
Mam nadzieję, że FOX da luzu i wpuści do kin wersję R-rated.
Najbardziej oczekiwany film roku :)
Pff :) Expendables 2 bodajże w sierpniu :)
Pff :) Expendables 2 bodajże w sierpniu :)
Chyba Dark Knight Rises w lecie!
Chyba Dark Knight Rises w lecie!
O, zapomniałem :) Przebiłeś mnie :P
[6] Obcy? Jedyneczka super ale trójka? Najcieńsza część... :P
Co do filmu to czekam ^^
''Ostatnio ktoś mnie posądzał o bycia fanboyem Star WARS, to nie prawda''
aha ;->
ale czemu zaraz ''posądzał''? to brzmi prawie jak zarzut
jak patrzeć na ''fanbojstwo'' tak jak w nisko budżetowym, sympatycznym filmie fanboys , to takie określenie dobrze się kojarzy - ale gdzie nam do prawdziwych fanbojów włamujących się na ranczo lucasa by zobaczyć film przed śmiercią przyjaciela,
skoro nikt z nas się nie włamywał do magazynów epiku aby zdobyć sagę na bluray przed tym jak trafiła do sprzedaży ;->
scott jest genialnym reżyserem a taki jakim go lubię najbardziej stał się pośrednio dzięki star wars lucasa, bo różnica między jego pierwszym a drugim dużym filmem jest kolosalna
- i będąc fanem dobrego kina można śmiało być fanboyem jednego i drugiego reżysera, chociaż do starwarsów lucasa szybciej bym się przyznał, bo świat star wars nie ma sobie równych