Witam.
Czy ktoś spotkał się z problemem podczas grania w BF3, że cała ziemia jest czarna? Wygląda to tak-> http://www.youtube.com/watch?v=BWikNd2Wrc4
Gram na laptopie MSI GE-600, karta graficzna Radeon HD5730. Sterowniki najnowsze catalysty ze strony AMD (ver. 11.9 z 28.09.2011).
Miałem to samo w becie i myślałem, że to naprawią, jednak się myliłem ... Ktoś ma na to radę? Jeśli nie, to można to gdzieś zgłosić?
Moim zdaniem, chociaż nie uważam się za eksperta może to być wina tego że grasz na laptopie. Kiedyś słyszałem że nie wszystkie karty graficzne w laptopach są kompatybilne z grami.
To nie wina tego, że gram na laptopie, ale wina twórców gier, że takie rzeczy mają miejsce. Z żadną grą nie miałem jeszcze problemu. A na pudełku nie widzę informacji, że gra tylko na stacjonarne komputery.
Rozmawiałem z dwoma konsultantami EA na czacie i jeden kazał mi wklepać cały plik txt jaki generuje dxdiag :O, a drugi wkleił mi jakiś poradnik jak poradzić sobie z błędami grafiki w Warhammerze Online ... Outsourcing rzadzi...
Gra jest świeżo po premierze, nim Dice da patche to problemy z grafiką, sterowaniem i najbardziej znienawidzonymi lagami przez kilka tygodni będą uprzykrzać grę. U mnie grunt jest dość niewyraźny. Bez aktualizacji nawet na dobrym kompie będą problemy.
No przecież świeżo po premierze był już jeden prawie 500 MB patch.
Gdyby ktoś też miał taki problem, to sprawę załatwiły sterowniki 11.10, które są w wersji beta. Nie ma ich na stronie ATI, ale krążą po sieci i można je ściągnąć. Dodatkowo też zyskałem jakieś 10-15 fps.
Pozdrawiam.
Ja mam podobny problem tylko że podłoga jest cała bialutka. Nie chce mi sie pobierac specjalnie pod to sterowników. Lepiej żeby to naprawili. W becie tego nie było i w pelniaku tez przez jakis czas było git. Chyba zaczelo sie to gry zaczelem zmieniac opcje grafiki
Witam.
użytkownik blood napisał, że na GE600 wgrał najnowsze sterowniki ATI, ja mam z tym problem ponieważ próba instalacji wszystkich możliwych sterowników spoza strony MSI sie nie udaje.
Moglibyście mi poradzić jak wgrać nowsze?
Na sterownikach ze strony MSI multi w BF3 nie uruchamia się.
Dzięki, pozdro.
Witam.
użytkownik blood napisał, że na GE600 wgrał najnowsze sterowniki AMD, ja mam z tym problem ponieważ próba instalacji wszystkich możliwych sterowników spoza strony MSI sie nie udaje.
Moglibyście mi poradzić jak wgrać nowsze?
Na sterownikach ze strony MSI multi w BF3 nie uruchamia się.
Dzięki, pozdro.