Witam. Zna ktoś może jakieś portale gdzie mógłbym poszukać pracy, dorobić sobie troszkę na czas wakacji ? Chodzi mi o jakieś roznoszenie ulotek, praca przy rozładowaniu magazynu i ogólnie prace dodatkowe :) Z góry dziękuje za pomoc :) Pozdrawiam
15 lat to za mało, nikt cię legalnie nie zatrudni. Szukaj jakiegoś zajęcia po znajomych.
już znalazłem pare chyba legalnych robot. Rozładowywanie towaru w tesco, ulotki roznoszenie
W wieku 15 lat pracowałem przy budowie i skręcaniu różnych mebli itd. 5zł/h - 5 dni w tygodniu po 8-12h. Po 2 tygodniach miałem 7zł/h. Przynieś, podaj, pozamiataj. Tutaj się pomogło, tam się pomalowało i uzbierałem prawie 3k w 2 miesiące nie wysilając się w ogóle.
no lajtowo mógłbym robic cos takiego tylko potrzebuje konkretne namiary .
pokieruje ktoś ?. jak coś ja już idę spać i wątek jutro rano bede ponawiał :)
Pisząc nie miałem na myśli Mysłowic. Mnie na to naprowadził znajomy mojego ojca. Popytaj, może coś znajdziesz. Pamiętam, że ulotki też były niezłym rozwiązaniem bo było można spokojnie wyciągać 40 dychy na dzień. Dodatkowo jeszcze liczyli za rozwieszanie plakatów.
Ja kiedyś w wieku 16 lat dostałem młot pneumatyczny na oko 15kg i rozwalałem przez cały dzień ścianę 10m x 3, wzmacniana spoina. Nigdy już potem tak przyjemnie nie chowałem pieniędzy do kieszeni :-)
Daj dupska ;)
Rozprowadzanie narkotyków. Dealerka.