Kuppie\;k wczoraj nowa Motorole DEfy, karta pam. 2gb. Po podłączeniu do kompa nic nie wykrywa, kombinowalem w telefonie wszytstko co można. CO z tym zrobić. Wogóle jakie powinieneeem wykonac czynności po zaistanlowaniu androida. co jest przydfatne. p\rosze o kasne opowiedzi bo ponad 10 godz siede na tym telefonem przysypiam przed kompem i zaraz mnie szlag trafi. ech...................................
Po podłączeniu do PC, wybrałeś w telefonie opcję "połączenie przez usb"?
Możesz też sprawdzić opcję debugowania USB, jest w ustawieniach dla programistów w ustawieniach aplikacji.
Używasz task killera jakiegoś? Jeśli ubija proces "usb" to takie są objawy. Po restarcie telefonu powinno się poprawić. Jeśli się poprawi to dodaj ten proces do ignorowanych...
http://forum.android.com.pl/f266/brak-poa-ae-czenia-z-komputerem-przez-usb-70954/
Pewnie nie używasz, ale gdyby jednak...
[3] Nic sie niepojawia \ Mam Xp'ka
[4] Spróbuję tak jak Miczkus radzi, jak lipa to koniec :( Tu nie ma linku :( Trzeba sie rejstrować?
moze po prostu.... zainstaLUJ sterowniki do defy na komputer
Valem --> MotorolaHelper z tej stron wogóle nie działa, po zainstalowaniu klikam i nic się nie dzieje.Kompletnie nic.
A wydaje mi się, że te:PC Driver 1 (W370, W375, W376g, W377)
PC Driver 2 (W216, W230, W230x, W23x, W259, W270, W270x, W27x, W388, W396, W397, W397v)
Są do starych modeli ;/
Czy ktoś kto się zna na rzeczy pomożę? A może to wina kompa?
Niem mam żadnych dziwnych procesów otwartych, ani "usb" WTF?
zainstaluj to, jest kompatybilne ze wszystkimi urzadzeniami motoroli, potem zrestartuj komputer i powinno byc ok
no i po podlaczeniu rozwin pasek notyfikacji jak w [3] zeby sie polaczyc w ogole
Po podłączeniu telefonu do komputera, coś się w ogóle wyświetla na telefonie?
Czy na telefonie(nie na komputerze) masz jakiegoś task killera zainstalowanego?
I co? Działa?
przeciez autor watku juz jest w drodze do kraju ziola i rowerow
No tak, zapomniałem :)