Szkoda, że nie postawiłem kasy u "buka" na San Marino kurs wynosi przy postawionej złotówce 1,01 za zwycięstwo polaków 40zł za remis i 150zł za zwycięstwo San Marino. A więc gdybym postawił 100zł na San Marino i doszło by do nieprawdopodobnego blamażu naszych kopaczy to zgarnął bym 15 tyś zł.
http://www.livesports.pl/mecz/UwQlupMc/#szczegoly-meczu
Wygramy i już zostaniemy obwołani mistrzami świata ;)
Szpakowski ostatnio cholernie mnie wnerwia gdy grają nasi .
Nie oszukujmy się ale raczej stracił byś 100zł :P
[2] hehheh Szpakowskiego nie da się słuchać, gdy Ukraińcy faulują to on domaga się od arbitra czerwonej kartki gdy natomiast nasi faulują to on nie wie za co i prowadzi te swoje wywody jak to Polacy są pokrzywdzeni.
Szpakowski ostatnio cholernie mnie wnerwia gdy grają nasi .
Mnie cały czas. Dlatego oglądam na Polsacie (choć tam też potrafią androny gadać).
BTW. Podobał mi się komentarz w necie (pokazywali w TV), że nasi dlatego tak zagrali słabo z Ukrainą, żeby nie odkryć wszystkich kart przed meczem z San Marino :-D
San Marino nas przyciśnie, a my musimy atakować z kontr.
Z Ukrainą to była zasłona dymna, uśpiliśmy czujność San Marino i dzisiaj to wygramy. Będzie trudno, ale wierzę w naszych, w końcu już karne przeciwko nim broniliśmy!
Podobno nad nogami Lewandowskiego pracowali przez całą noc najlepsi stolarze. Jak dzisiaj Drewniak nic nie strzeli to won ze składu.
No brawo zamieniają jednego amatora na drugiego, ale z dwojga złego wybieram jego.
Szpakowski ft Szaranowicz + FIFA > EPIC COMMENT
o ktorej ten jakze emocjonujacy mecz?
Google Ci wyłączyli?
jestem zbyt leniwy by szukać a skoro tu temat jest to nie zaszkodziło zapytać
fuck yeah, zaczynam się zachowywać jak 3/4 użytkowników GOL'a :)
Mecz bez Szpakowskego to nie mecz :E
Przede wszystkim - Puchar Weszło!
http://www.weszlo.com/news/14278-Wielki_LIVE_przed_drugim_Pucharem_Weszlo
Za najlepszy występ reprezentacji uznaje się spotkanie z Turcją w eliminacjach do Mistrzostw Świata 1994, zakończone bezbramkowym remisem. Piłkarze San Marino byli tak szczęśliwi z tego wyniku, że postanowili zamówić sobie koszulki z napisem „0:0” aby upamiętnić to wydarzenie. W owych koszulkach drużyna grała przez kilka następnych spotkań.
O są i osiągnięcia na skalę międzynarodową.
Mimo tego, to reprezentacja San Marino strzeliła najszybszego gola międzynarodowego futbolu, po 8,3 sekundy gry w meczu z Anglią
W 1994 r. grali z Watykanem jeśli wierzyć wikipedii, ale wynik jest utajniony. Ciekawe, kto wygrał i w jakim składzie grał Watykan.
A jest jednak 0-0 było.
Ale bym chciał żebyśmy przegrali, nawet sobie nie wyobrażacie
czemu?
[28] Bo jak wygramy, to znów zacznie się dmuchanie balonika z kalkulatorem w ręku.
Z całego serca jestem za San Marino, chociażby tylko po to żeby dokopać tym frajerom z polski
jeden z najgorszych komentarzy jakie słyszałem, napieprzają jakby się gdzieś spieszyli, nie słychać okrzyków z boiska, nie słychać dopingu a nasi grają jak...cóż, no nie wygląda to pięknie ;)
Sędzia ślepy, nasi jak zwykle chcą wejść z piłką do bramki.
Istny cyrk :D
Jestem dziwny, ale chciałbym, żeby SM ośmieszyło naszych :)
Prawie 20 minut i 0-0.
Komentarz... No Nareszcie....
Czekają na karne
Już myślałem, że nie wejdzie.
Ale żenada, frajerzy potrzebują karnego żeby strzelić bramkę amatorom San Marino, a lewy drewniak ledwo go wykorzystał.
komentatorzy to jacys na speedzie chyba są -_-
Mierzejewski to by w stodołę nie trafił.
Piłkę strasznie szybko tracą, gubią się w dryblingu,za dziko, za nerwowo.
Komentator podniecony jakbyśmy grali z Brazylią.
Jest jeszcze nadzieja, że przegrają. Cała druga połowa - mam nadzieje, że przyjdą jeszcze czasy, że nawet San Marino pokona tych pozerów na boisku.
[47] Byłoby to święto narodowe w SM. Pierwsza wygrana po 53 meczach.
San Marino strzelcie chociaż honorowego. 20 gol w historii reprezentacji by był
Jaka kurwa chała, 3:0 i dwie bramy z karnych :|
Lewandowski poprawia Statystyki
Niech się chłopaki wystrzelają póki mogą ,bo w następnym meczu i tak będzie wp.erd.l
Chociaż można się pośmiać ;) Bardzo spodobała mi się ta akcja, co Wawrzyniak odebrał piłkę koło pola karnego San Marino i gdy już ją miał na ziemi, to wykopał ją sobie za daleko.
W sumie to szkoda, że nam gola nie strzelili :/
A miałem taką podnietę jak leciał na naszą bramkę. Powinien jeszcze karny być :)
Ale gratuluję San Marino determinacji. Jak na amatorów szło im dość dobrze.
Brawo San Marino. Co z tego, że przegraliście skoro graliście z honorem i pasją, a nasi lalusie only for money ofc?
Ostatnia akcja San Marino była stuprocentowym podsumowaniem stanu polskiej drużyny.
No i jest "moje" 5:0. Słowa uznania dla pana Lewandowskiego, na pewno nie było mu łatwo, gdy strzelał tego pierwszego karnego, ale już ten drugi karny był bardzo pewny.
[66] --> To co prezentował poza karnymi, które są formalnością, budzi obawy. W ogóle gra reprezentacji w tym meczu pełna była bezmyślności i braku zaangażowania. Nawet wyprowadzane akcje od początku do końca oparte na oklepanym, prostym schemacie, w którym przeciwnicy są ruszającymi się tyczkami kopiącymi po nogach.
Mierzejewski to by w stodołę nie trafił.
Z całym szacunkiem, ale przypomniała mi się słynna precyzja Krzynówka. Słynął on z takich zagrań.
Dziwne że chłopaki z San Marino wziąć grają, życzę im wygranych, ostatnia akcja San Marino bardzo ładna, wg. mnie powinien być karny.
Takie spostrzeżenie mi się nasuwa po tych wszystkich meczach reprezentacji od Euro 2012, że rywale nie oszczędzają trio z Dortmundu, a już w szczególności to pana Lewandowskiego. W każdym meczu dostanie łokciem, butem, ręką, kolanem i to od każdego z kim grają, może już czas zareagować na to jak kiedyś zareagowali piłkarze jeszcze za czasów pana Engela w Erewaniu, gdy czegoś podobnego próbowali armeńcy, czerwone kartki się posypały, ale czymś takim reprezentacja pokazała, hart ducha i wolę walki nawet tej wręcz...
Dlaczego jesteśmy nad Ukrainą w tabeli? Bilans bramek ważniejszy niż mecze bezpośrednie między drużynami mającymi tyle samo pkt?
Kovalow117 -->
Rywale nie oszczedzaja pilkarzy ktorzy stanowia zagrozenie. Im mniej ich jest tym wiecej im sie dostanie. Jesli jest komu podac, przeprowadzic skladna akcje to i trudniej faulowac. Jesli jest to 1 pilkarz utrzymujacy sie przy pilce i stanowiacy zagrozenie to sila rzeczy jest on mocno pilnowany i czesto faulowany.
"Zemsta" nie jest tutaj zadnym rozwiazaniem...