Podobno najciemniej zawsze pod latarnią.
ACHTUNG!
Uprasza się o niekorzystanie z opcji "odpowiedz pod postem".
W poprzednim odcinku: https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-774-fashion-before-passion/zed53954?N=1#
dragon ball jest fajny
spoiler start
ahhahahahhaha prima aprilis mam was, co za cudowny dzien
spoiler stop
zaklepuje nastepna czesc, dosyc rzadow fanow chinskich bajek
to juz lepiej byc czarnym gejem zydowskiego pochodzenia niz byc fanem dragonballa chyba :F
takie rekordy to jak wrzody na tylku, milon ich mozna wymyslac, a nic nikomu nie daja, tylko zamieszanie robia przed istotnymi meczami,
lepiej niech teraz przegraja, a nastepne 4 mecze wygraja,
bardziej bede zadowolony
Lizus z Flandrii
tak na marginesie wjazdów na Paudiego, obejrzałem ostatno 7 odcinków pierwszej serii Daredevila i fajny jest. Dziś jeszcze zaliczę ósmy. Bardzo lubię Rosario Dawson i miałem opad szczeny w którymś z odcinków jak ją zobaczyłem.
ps. mam nadzieję że kobun nie jebnie spoilerem w stylu że ją zabiją czy coś...
dopiero zalapalem, ze teraz reprezentacje,
serbia, finlandia... pzpn nas nie rozpieszcza :)
pedalskie bajki zabily pilke nozna, brawo loon
Jaja sobie robię, ale generalnie, nie zdziwiłbym się widząc w przyszłym sezonie na ławce ManU pierwszy w świecie footballu triumwirat: Giggs - Neville - Scholes.
to juz lepiej byc czarnym gejem zydowskiego pochodzenia niz byc fanem dragonballa chyba :F
Nie zapominaj o rudym....
https://www.youtube.com/watch?v=EV2RQLOunds
i za to niby kare maja dostac? przeciez kulturalnie wspomogli potrzebujace kobiety
poza tym nie widac, zeby mialy cos przeciwko
Kataluński Sport krzyczy dziś z okładki, że losowanie było ustawione ciepłymi kulkami.
O święty Jerzy, ależ to są smutne siurki.
No to co, skreśl niepasujące:
Barcelona, Juventus, Bayern, Leicester
#najlepszaligaswiata
Wczoraj po powrocie z pracy czekala na mnie niespodzianka - marshmallow dla mojej motoroli. Musze przyznac, ze i tak niezła wydajność jest teraz jeszcze lepsza.
O kurde, zapomniałem o meczu. Z Perisiciem od 5 spotkań robi się coś niespotykanego, bo zaczyna grać momentami jak taki tylko troszkę gorszy Robben. Nie jest mi glupio, ze go hejtowalem, bo był beznadziejny, ale teraz odkupuje winy w imponującym stylu.
Przeciez szczyt nieudolnosci pokazal wlasnie z Realem pieprzac wszystko co tylko sie dalo :D
Obserwowałem go w City i dopóki wchodził z ławki to jeszcze dawał radę, ale gdy wystawiali go w podstawowym partolił jak leci.
Widzę, że w Romie mu się pogorszyło. Dziś grał gorzej niż w Madrycie.
Swoją drogą, Roma gra strasznie naiwny football.
-----------------------------------
Oglądam tę "Teorię wszystkiego" i to jest strasznie męcząca, nudna i łzawa hagiografia. Naprawdę wystarczy zagrać kalekę, by zgarniać wszystkie możliwe nagrody?
Dziś grał gorzej niż w Madrycie.
Da sie tak?!
Oglądam tę "Teorię wszystkiego" i to jest strasznie męcząca, nudna i łzawa hagiografia. Naprawdę wystarczy zagrać kalekę, by zgarniać wszystkie możliwe nagrody?
Gorsze od Walesy z nadziei?
Da sie tak?!
Mam wrażenie, że to nie jest jego ostatnie słowo.
Polecam asystę, slapstick 100%
Gorsze od Walesy z nadziei?
Obawiam się, że tak.
Polecam asystę, slapstick 100%
https://streamable.com/u0cv
jezu, ile bym dał by zobaczyć w akcji duet giroud-dzeko
Popierdoliło ten jebany Steam. Żeby instalować jakiś szajs w telefonie i robić tokeny do kart po 8 centów. Jakaś paranoja.
Dzisiaj o 16:45 mecz na szczycie w lidze holenderskiej PSV - Ajax.
W ogóle nie oglądam w/w ligi, ale tak się zastanawiam, że z braku lepszej alternatywy, może się skuszę.
Myślicie, że będzie co oglądać?
W sumie to są jeszcze derby Manchesteru i Barca w Villarreal tylko tu mam znowu przeczucie, że oba mecze będą bardzo jednostronne.
Hmmm, w ostateczności zawsze mogę podzielić ekran na 3 i oglądać wszystko naraz.
Obydwa Manczestery grają fatalnie w tym sezonie, więc derby mogą spowodować jakieś zakrzywienie czasoprzestrzeni. Będę oglądał, bo może być zabawnie.
Liga holenderska jest ogórkowa tak bardzo, że nawet Moldas jej nie oglądał, więc diabli wiedzą jak tam wyglądają mecze na szczycie. Sprawdź to nam opowiesz.
Dla bezstronnego i niezaangażowanego kibica, Villareal i Barca zapowiada się z tego zestawu chyba najlepiej. Z jednej strony gwiazdy Barcelony, z drugiej ekipa, która gra ładny dla oka, ofensywny football.
sporo tych derbow dzisiaj
kataru, manchesteru, turynu, dobrze, ze nic sie nie naklada na siebie
Z jednej strony gwiazdy Barcelony, z drugiej ekipa, która gra ładny dla oka, ofensywny football.
przeciez to sie skonczy teksanska masakra pila lancuchowa :D
Dzięki Kyahn za cynka o tym meczu w Holandii. Dowiedziałbym się o nim pewnie dopiero z wiadomości na onecie gdy Milik strzeli gola. A tak to nawet sobie popatrzę w wolnej chwili.
Niestety nakłada się ten mecz lekko na Borussię ale trzeba sobie jakoś radzić.
przeciez to sie skonczy teksanska masakra pila lancuchowa
nie wiem z czyjej strony, bo barca w ligowych wyjazdach gra lekka padaczke, a zolci w tancu sie nie pierdziela
nie wiem z czyjej strony, bo barca w ligowych wyjazdach gra lekka padaczke, a zolci w tancu sie nie pierdziela
To skąd ten rekord 38 meczy bez porażki?
kojarzysz jak wygladaly wyjazdowe mecze z malaga, valencia, las palmas czy levante
a to zespoly jednak prezentujace sie troche gorzej, niz villareal, ktore to na el madrigal zlalo cala czolowke
klopp sciaga lovrena, zeby ten nie dostal drugiej zoltej kartki i wpuszcza za niego skrtela. co robi martin? po dwoch minutach fauluje w polu karnym i dostaje zoltko. dobrze ze mignolet to wyciagnal.
edit.
chyba nigdy mnie tak nie zdenerwowala zadna decyzja jurgena jak ta dzisiejsza zmiana. po pierwszej polowie powinno byc po meczu, wystarczylo ustawic obok siebie takie dwie kaleki jak flanagan i skrtel i takie sa skutki.
Bardzo dobrze. Jak się nie potrafi wykorzystać setek i "skończyć" meczu to się płaci później frycowe.
Edit: Zapomniałem dodać: Tępe chuje!
mam wrazenie, ze premier league uwzięła się, żeby jakoś wypełnić lukę po śmierci Benny Hilla
mohen jako kibic zespołu, który dał sobie strzelić bramkę po tak "boskim" podaniu nie masz moralnego prawa do takich komentarzy :)
Komedia.
Dawać te derby, czuję, że może być jeszcze zabawniej.
ed.
Tymczasem twitter mówi, że Barca powinna już grać w dziesiątkę po dwóch "rękach" Pike.
Zazanczę, że chodzi o twitter angielski i bezstronny
kubun
Co z tym Benzema? Idzie do pierdla i Perez bedzie chcial Morate zabrac czy woli wydac 500 baniek na jakiegos Aguero?
Valem -->
Człowieku, gdybym ja wiedział co knuje ten mafiozo to stawiałbym u buka.
Wiarygodne źródła twierdzą, że Floro na lato przygotował budżet, od którego nawet szejkom zmiękną kolana, ale na jakich piłkarzy będą te zyliony wydawać, nie mam pojęcia.
Wydaje się, że priorytetem jest Hazard.
Co do napastnika, to mówi się ostatnio często i gęsto o Aubameyangu.
Z drugiej strony, kibice chcą Moraty więc Perez może chcieć uciszyć wyrzucające go z klubu trybuny takim transferem.
Podsumowując, kij wie.
W podziece za dobre wejscie przeciwko The Reds, Jajcarz znow sadza Bastiego na lawce, a od poczatku zagra bedacy ostatnio bez formy Carrick.
Widze, ze ktos tu wchodzi Scholesowi w cztery litery...
Morata to bardzo dobry napastnik i na pewno warto dać mu szansę na szpicy Realu. Przynajmniej sezon.
Natomiast należy mieć na uwadze, że póki co to tylko bardzo dobry napastnik, a w takim układzie ciężko być galaktyczną ekipą z innego wymiaru.
A C. Ronaldo zostaje? Odchodzi?
To sędziowanie w Hiszpanii to już nawet nie jest wkurzające tylko zabawnee :D
Mniejsza już o tego karnego z kapelusza ale te kartki rozdaje jakby pierwszy raz sędziował :)
Real ma jednego (CR7 nie liczę, bo on na szpicy kuleje) napastnika, którego pewnie będzie chciał sprzedać, a potrzebuje dwóch. W teorii więc zarówno na Aubameyanga jak i Moratę znalazłoby się miejsce (+ Majorala jako uzupełnienie). Pytanie czy Alvaro będzie chciał wrócić do Madrytu. Niby w Turynie też nie jest podstawowym napastnikiem, ale chyba grywa dosyć często.
Nad Królewskimi wisi zakaz transferowy, który pewnie w końcu UEFA odwiesi, dodatkowo w związku z marnymi wynikami i jeszcze marniejszą postawą, władze klubu chcą wymienić sporą część składu. Wygląda na to, że latem Real będzie sprzedawał i kupował hurtowo.
Tyle, że ja nie jestem w stanie stwierdzić kto konkretnie poleci, a kto zostanie. Gdyby mnie ktoś pytał to jedynymi niesprzedawalnymi z obecnego składu są (w kolejności alfabetycznej): Carvajal, Nacho i Varane.
Generalnie najbliższe marcato zapowiada się srogo, bo przecież cała czołówka Premier League też musi wymienić składy.
chyba nigdy mnie tak nie zdenerwowala zadna decyzja jurgena
No to się przyzwyczajaj. Cały ostatni sezon w Borussi grał taktyką z dwoma defensywnymi pomocnikami mimo, że przez większość czasu nie miał ani jednego zdrowego w składzie.
Wygląda na to, że latem Real będzie sprzedawał i kupował hurtowo.
To dobrze, w mojej ocenie - co zresztą wielokrotnie w tym wątku podkreślałem - to drugie podejście do Galacticos jest jakieś takie sztuczne i wydumane. Niektóre zespoły mizernej ligi angielskiej sprawiają wrażenie lepiej obsadzonych niż Real (no, może tu akurat przesadzam, ale takie francuskie PSG na pewno). Tutaj ocena niektórych piłkarzy wydaje się sztucznie wywindowana tym, że za nich przepłacano.
Zespół zbudowany wokół Cristiano Ronaldo wcale mnie nie porywa, natomiast nie jestem też pewien czy wokół Cristiano Ronaldo da się dziś budować drużynę, więc zacząłbym od sprzedania Portugalczyka.
Benzema to chyba w najlepszym wypadku może teraz celować w FC Basel.
Diabli wiedzą co z tym CR7, raz donoszą, że idzie do PSG w miejsce Zlatana, potem, że jednak będzie kończył karierę w Realu. Ja bym się cieszył gdyby Perezowi udało się go sprzedać za przyzwoite pieniądze.
Zresztą, skoro przymierzają się poważnie do Hazarda to chyba liczą się z odejściem Portugalczyka.
Benzema to chyba w najlepszym wypadku może teraz celować w FC Basel.
Na szczęście jest jeszcze Wenger, który Benza i Isco weźmie z pocałowaniem ręki.
Ale Wielka Brytania chyba może dokonać ekstradycji do Francji, a Szwajcaria nie :P
BTW, Interu nie stać, nie dałby rady tego zaksięgować, ale Juve powinno pomyśleć o kupnie CR, zwróci się.
Do Stanów może, a do Francji nie?
Atletico zgubiło punkty, Barcelona zgubiła punkty, czyli Real też przerżnie :|
No Polańskiego odmówili, ale nie wczytywałem się w detale. Nie brnijmy w to, to był raczej taki żarcik, że Benzemie to chyba naprawdę bliżej do pierdla niż Arsenalu.
Demichelis, matko, jak ten typ przez tyle lat utrzymał się w poważnej piłce?
Haha, +100. Dosłownie 4 dni temu przy okazji LM googlowałem gościa jakim cudem on jeszcze:
a) żyje
b) utrzymuje się w poważnej piłce
Ja go kojarze chyba jeszcze z Mundialu 2006, gdzie był totalną fajtłapą. Potem przemykał mi w Bayernie, jako melepeta kompletna. A tymczasem na Wikipedii jego biografia jest dość imponująca, kilkaset występów na szczycie. Niesamowite.
Ps. Chciałbym zaznaczyć, że w zasadzie na 100% mistrzem Anglii zostanie ktoś z grona Leicester, Tottenham, Arsenal. Na 90% ktoś z grona Leicester, Tottenham. Jakbym był szefem jakiegoś bukmachera to chyba przez miesiąc tańczyłbym na swoim jachcie.
A tak przy okazji, ciekaw jestem co po weekendzie napiszą kataluńskie szmatławce wszędzie szukające spisków Realu, UEFY i sędziów.
Pique powinien wylecieć z czerwoną kartką z boiska. Nie wyleciał. Zagra w El Clasico.
Milik dokłada asystę. Ciekawe kiedy ten chłopak wyląduje w lepszej lidze.
davis -> dzięki za info
Być może już latem. Przetasowania będą poważne.
[74] nie widzialem poczatku ale twittery pisaly, ze pique pierwsza kartke dostal z dupy, a w drugiej sytuacji, gdzie mu sie nalezala, nie dostal
sedzia dal dwa razy ciala
ps. guardiola z tym gotowcem, to chyba bedzie musial wojowac najpierw w lidze europy
guardiola z tym gotowcem, to chyba bedzie musial wojowac najpierw w lidze europy
Nikt nigdy nie pisał o gotowcu. Nie rozkręcaj zakończonej dyskusji.
---------------------
W Anglii też sędziowie nie wiedzą po co mają czerwone kartki. Smalling powinien wylecieć.
Nikt nigdy nie pisał o gotowcu. Nie rozkręcaj zakończonej dyskusji.
jak zwal tak zwal, wiadomo o co chodzi
moze to taka slodka zemsta pellegriniego, za to ze go wyhustali
Mnie też się wydawało, że pierwsza kartka była z dupy, także wychodzi na równo.
Pierwsza była z dupy, ale nie naprawia się błędów błędami. Powinien wylecieć.
Ja tam się jaram derbami Mou z Guardiolą znowu, liga angielska może być żałosna, ale przynajmniej będzie ciekawa. Szkoda tylko, że oni w tej Anglii grają mecze w godzinach obiadowych, to tak jakby do opery chodzić na 12.30.
Niech ten Nawałka ogarnie jakiegoś dobrego środkowego obrońcę. Żal byłoby z takim atakiem jak Milik-Lewy chociaż trochę nie zapisać się w historii Euro 2016.
Mogę nawet zloonizować przebieg Euro 2016, aczkolwiek wariantów jest kilka:
1. Z grupy jest wyjsc latwo, wiec wychodzimy.
2. Pokonujemy Szwajcarów w 1/8 finalu, Polska wariuje, pol rządu jedzie do Francji, Michał Pol wykłóca się z Mateuszem Borkiem czy mamy szanse pokonać Niemców w finale czy też będziemy musieli się zadowolić srebrem
3. Odpadamy w 1/4 z Albanią.
4. Anita Werner pyta w faktach po faktach kto jest winny, Jan Tomaszewski i Andrzej Person zrzucają wszystko na system szkolenia.
Proszę zapisać gdzieś tego posta, zobaczymy o ile sie pomylilem :P
Ćwiczyli to w tygodniu.
ed.
Hiszpańscy liniowi, żesz psia ich mać!
Widzę, że Ronaldo, Messi, Neymar jadą na tym samym wózku. Zmarnowali najwięcej karnych w tym roku. To już lepiej dać jakiemuś pomocnikowi lub obrońcy.
Kto tam w Realu dobrze strzela? Ramos poza tym przestrzelonym z Bayernem, to całkiem dobrze sobie radził :P
Proponuję, by francuska prasa jeszcze bardziej jechała po Benzemie.
Gość z każdym kolejnym artykułem dostaje +10 do boskości.
Sevilla to w tym sezonie fenomen. Są na szóstym miejscu w tabeli, a jako jedyna drużyna, nie wygrali żadnego wyjazdowego meczu w lidze :D
matrixos, czemu Ty czerpiesz wiedzę o świecie z takich debilnych serwisów, jak nie mixgol to noizz, nie próbowałeś kiedyś skonfrontować się, nie wiem, żeby nie przesadzić, z newsweekiem?
Świetny mecz, jak zawsze gdy grają te zespoły.
Nie wiem czym oni, poza słowem bożym, karmią Keylorda, ale jeśli Iker był świętym, to on jest bogiem.
Ciekaw jestem czy moje dzieci dożyją czasów, w których sędziowanie w Primera Division dorówna poziomowi piłkarskiemu.
master of none
polecam wszystkim netflixowiczom
ja odpuscilem po pierwszym odcinku, suche, niesmieszne i nudne
ale co ja tam wiem, ogladam nową pełną chatę na netflix
Jon Bernthal w 2 sezonie Daredevila i od razu dużo lepiej mi się ogląda ten serial :) 1 sezon był dobry ale mnie nie porwał zobaczymy jak będzie z drugim.
Co sądzicie o takim rozmieszczeniu zawodników w defensywie przy rzutach wolnych przeciwnika?
https://www.youtube.com/watch?v=8NUiQrXJFDk
Na niższym poziomie jednorazowo może zaskoczyć.
Po ustawieniu prostego systemu rozegrania, bo przewaga atakujących w polu jest znacząca, w 9 na 10 przypadków powinien paść gol.
Jak w bramce stoją obrońcy to się nie strzela technicznie tylko na siłę.
Po ustawieniu prostego systemu rozegrania, bo przewaga atakujących w polu jest znacząca, w 9 na 10 przypadków powinien paść gol.
Przesada i to gruba. Skuteczność rzutów karnych wynosi z tego co pamiętam około 76% jak nie więcej a Ty napisałeś że 90 % goli by było jak bramka przez kilku zawodników zasłonięta plus bramkarz blisko stojącej piłki.
matrix ---> powinien to nie znaczy że padnie :P
Tak samo każdy karny powinien zostać strzelony, dlatego m. in. piłkarze cieszą się po podyktowaniu jedenastki jakby już zdobyli gola.
Mendieta ponoć nigdy nie zmarnował karnego w całej swojej profesjonalnej karierze, także te 76% to marne wytłumaczenie dla strzelca.
Gaizka Mendieta was considered the ultimate penalty taker. There are no records shown, even according to his own testimony, of him ever missing a penalty during his professional career!
Źródło http://www.history-of-soccer.org/mendieta.html - nie wiem na ile poważne, ale sam nie kojarzę sytuacji, w której by nie wykorzystał karnego.
Podobnie jak ja. Też nie przypominam sobie abym zmarnował karnego podczas swojej kariery i podobnie często je wykonywałem jak Gaizka.
Mendieta, jeden z moich ulubionych piłkarzy :) Fajnie wiedzieć, że ktoś go jeszcze pamięta. Do klubu zapomnianych (no, zakurzonych), ale bliskich memu sercu wrzucam jeszcze Henrika Larssona :)
No Mendieta był zajebisty szkoda że w Barcy nic nie grał. Ale on będzie mi się kojarzył głównie z tym golem!
https://www.youtube.com/watch?v=-2ncNfVF8gU
Elektra jest boska, Murdock to bęcwał.
-------------------------------------------
Valem -->
AS informuje, że Real Madryt ma już opracowany plan w sprawie odzyskania Álvaro Moraty. Królewscy mają tego lata odkupić zawodnika, a potem sprzedać go innemu klubowi, najpewniej z Premier League.
Aż Cię muszę Loon zalajkować za krótkiego i konkretnego posta w temacie o Brukseli.
Elektra jest boska, Murdock to bęcwał.
+1000.
Drugi sezon bardzo nierówny. Bardzo dobre fragmenty przeplatają się z tymi słabymi.
spoiler start
w trzecim poproszę o więcej Elektry i Sticka :)
spoiler stop
Jest coś cholernie nie w porządku z systemem, który po zakończonej aktualizacji musi informować mnie jebaszczymi bukwami, że "wszystkie pliki są na swoim miejscu".
--------------------------
davis -->
Bracie, czy mogę jakoś naprawić swój błąd? Masz rację, powinienem był wiedzieć, że jeśli istnieje osoba, która nie wie tego o czym mówiono nawet w polskich programach informacyjnych, to jesteś nią Ty. My bad, kajam się.
[106]
Mefedron tam chyba wiadrami wjeżdżał.
Drugi sezon bardzo nierówny. Bardzo dobre fragmenty przeplatają się z tymi słabymi
Dla mnie z kolei duże rozczarowanie, bo pierwszy sezon był kapitalny. Głównie za sprawą D'Onofrio...
spoiler start
...i to chyba było największą bolączką. Brak wyraźnego antagonisty. Cały sezon był tylko rozciągniętym wstępem do tego co będzie się działo w kolejnej odsłonie. Wątek Punishera bez rewelacji, dałem się nabrać trailerom na pojedynek Franka z Mattem będącym główną osią wydarzeń. Nie zdziwię się jak na dniach ogłoszą, że dostanie swój własny serial. Ta postać na to zasługuje, ale może nie w wydaniu zaserwowanym w Daredevilu (jestem uprzedzony do Bernthala jako FC). Ostatnio rzeczą, która najbardziej odpychała była meeeega niezręczna relacja Karen z Mattem. Nie wiem czy był to celowy zabieg twórców, ale strasznie się na to patrzyło. Z zapadających w pamięć plusów to oczywiście Elektra i jeszcze lepsza choreografia walk niż rok temu.
Pomijając różne absurdy to ktoś jest mi w stanie wyjaśnić jak oni utrzymywali się przez kilka miesięcy pracy pro bono? Za co opłacali rachunki kancelarii i własne? Żadne z nich nie było chyba zbyt majętne z tego co kojarzę, a Matt zabronił używania pieniędzy Elektry.
spoiler stop
Podoba mi się ustawienie na dzisiejszy mecz. Zastanawiam się tylko nad brakiem Piszczka, kontuzja ?
Fabiański – Rybus, Salamon, Glik, Piszczek, Krychowiak, Zieliński, Grosicki, Milik, Błaszczykowski, Lewandowski
Koobun, nie jestem wyznawcą SW i nie przeżywam twojego spoilera jakoś super intensywnie, niemniej są granice których przekraczać się nie powinno. Nie wiem w jakich programach informacyjnych trąbiono o tym, jakoś mnie to ominęło.
Sorry, że wtedy padło słowo na c...
Gdyby mnie facebook nie wyjebał to byśmy pogadali na grupie.
Podobno trwa właśnie mecz Polski ale jakoś wolę patrzeć na kolejny odcinek DD :)
Jak na razie chyba Kuba najlepszy, a Milik jak lewonożna maszyna. Widać też brak ogrania Krychowiaka...
DD 1 sezon
Oficjalnie
spoiler start
Murzyn jest najnudniejszą postacią i zwyczajnie, po prostu, jest w tym serialu tylko dlatego żeby zachować parytet czarnych w produkcji. Ten dziennikarz, rzygam nim po prostu.
spoiler stop
ps. Lewy gra? :)
Gra, ale ma na sobie pol Serbii, wiec trudno go winic.
Natomiast generalnie mecz nudny.
Ljajić gra tak jak go w Interze nauczyli, czyli bardzo dużo szumu o nic :>
Bull co sądzisz o tym Marquinhosie z PSG? Mało go widziałem w akcji ale zawsze mi się wydawało że to zajebista opcja dla Barcy. Pytam Ciebie bo wiem że lubisz PSG i Ligue.
koobon, co taki nazista popkulturowy jak Ty myśli o serialu Daredevil?
pytam, bo probowalem wczoraj zmeczyc s02e01 i przez cale 40 minut seansu zastanawialem sie jak ktos taki jak koobon moze to ogladac
Nie bardzo wiem jak mam ten "nazizm popkulturowy" rozumieć. Nie czepiam się , ani nie obrażam, po prostu autentycznie nie wiem jak mam to rozumieć.
Nie jest to wybitna produkcja, ale dostarcza mi trochę emocji i trochę przyjemności.
Mam wrażenie, że drugi, sezon jest lepszy od pierwszego, aczkolwiek jeszcze nie skończyłem oglądać wiec z ostatecznym werdyktem się wstrzymam.
Mnie tam zastanawia jak Ci wszyscy serialowi spece mogą się podniecać Jessicą Jones.
Do czasu trafienia na ten serial nie wiedziałem, że można zrobić coś tak nudnego o superbohaterach.
Nie dałem rady go skończyć, mimo że dla zasady staram się kończyć wszystkie seriale, których obejrzę więcej niż 1 odcinek. Na dodatek bardzo lubię Marvela/DC. DD przy tym to majstersztyk.
Generalnie staram się nie wnikać w gusta innych, ale tyle pozytywnych opinii na temat JJ mnie po prostu zdumiewa.
BTW Loon DB S się rozkręca, widziałeś? :)
nad dragon ballem to sie onanizuje, ale juz wszystkie superbohaterskie twory sa niegodne
jj mialo momenty i genialnego kilgrave'a
bo dragon ball jest w miare klarowny
jest jeden goku, jeden vegeta, jeden krillan
nie ma goku turbo, vegeta dimension czy amazing krillana
fabuła idzie po kolei, ma sens, ostatnio mniejszy, ale ma, mam gwarancje, ze nagle w swiecie dragon balla nie pojawi się ash ketchum z pikachu, tygrysia maska albo rycerze zodiaku
jestem tez wzglednie spokojny, ze nikt nie wpadnie na spinoff genialny żółw vs czarodziejka z księżyca vs yattaman
wiadomo z daleka, ze to infantylne anime, ktore ma dostarczac rozrywki ludziom 20 lat mlodszym ode mnie, ekhm, nie sili się na dramat psychologiczny, który i tak jest prymitywny
ps. nie twierdze, ze nie mozna zrobic dobrej produkcji o superbohaterach, podobala mi sie ta kreskowa o batmanie czy dwa ostatnie filmy nolana
podobal mi sie tez film o iron manie, nawet 2 z 3, a wczesniej znalem typa tylko z nazwy
ale ten zalew tego komiksowego pedalstwa w ostatnim czasie, robienie filmow, seriali itd. o wszystkich mozliwych bohaterach, gdzie wiekszosc jest ciekawa i rozpoznawalna niczym szczakowianka jaworzno, to jakas porazka, nie wiem kto tym sie jara, ale wspolczuje
Koszulki Hiszpanii wymyślił jakiś mistrz dizajnu. Wygląda to tak jakby przed meczem wpadli do Ikei na hot dogi.
Przy okazji, Aduriz (lat 35) strzelił bramkę.
#nietylkozlatan
nie no, spoko, Piotrek Świerczewski ostatnio na halowych mistrzostwach też strzelił gola, a potem nawet dwa gongi, więc śmiało można wysnuć tezę #NieTylkoZizou
naprawde to jest dla mnie rozczarowanie, ze z jednej strony Kusturica, Anderson, Holland, a z drugiej jestes w stanie zdzierżyć tak prymitywna rozrywke i marny jakosciowo serial, jak daredevil
Ale ta Argentyna w nocy zagrała padakę. Martino zwyczajnie sobie nie radzi. Nie wiem, co ten gość tam jeszcze robi. Jedyna recepta na tę Argentynę, to Diego Simeone.
Trochę przykre, że ofensywa tej reprezentacji opiera się na duecie Di Maria-Messi, a reszta zawodników, to tam sobie biega, chyba tylko po to, aby byli.
przeciez z tym trenerem, to argentyna ma realne szanse nie wyjsc z grupy,
wiadome to bylo od samego poczatku
Przyzwyczaiłem się do tego, że Twoje analogie są naciągnięte bardziej niż guma w gaciach.
Przy okazji, podobno ManU chce Zlatana. Co na to Mou?
Tak się składa, że ani Kusturica, ani Holland.
I ja naprawdę nie istnieję po to by spełniać Twoje wyobrażenia o mnie.
ed.
Gwoli wyjaśnienia, bo widzę, że trzeba jak krowie na miedzy. Nie twierdzę, że Aduriz ma umiejętności Zlatana. Twierdzę, że Szwed nie jest jedynym napastnikiem 30+, który gra na wysokim poziomie.
dd s02e03
spoiler start
scena w ktorej foggy moca serca i pieknych slow rozdziela dwoch gangsterow moze byc najgorsza rzecza jaka widzialem w jakimkolwiek serialu
spoiler stop
za to bojka w korytarzu ponownie na propsie
DD 1 sezon
spoiler start
i po muzinie. fisk to jest gość!
spoiler stop
spoiler start
to teraz jeszcze ta parówa foggy i byłoby extra
spoiler stop
widać koobon miałem Cię za lepszego człowieka, niż sam jesteś
btw, znajomy sprzedal mi właśnie zajebistą teorię, że niby Agent Smith był Wybrańcem
Poziom reprezentacji Portugalii to jednak dno totalne. No, a Ronaldo, jak Messi. Po co wykorzystywać karne? :D Portugalczyk w ciągu ostatnich 30 dni zmarnował aż trzy rzuty karne, wykorzystując tylko jeden.
nie wiem co myslec o naszej reprze. z jednej strony wyglada to dobrze, z drugiej nie chcialbym sie rozczarowac na euro po raz kolejny.
Wielkiego rozczarowania nie będzie, wyjątkowo patrzę na kadrę z optymizmem, bo coś tam grają. Nadal mają sporo pracy przed sobą, ale w zależności od rywala w 1/8 finału może ćwierćfinał uda się maksymalnie ugrać. Jest nieźle, ale nie fantastycznie, Nawałka ma jakiś plan, realizuje go i do tej pory wszystko się sprawdza. Tak jak zawsze marudziłem na kadrę, że gra katastrofę której nie da się oglądać, to teraz muszę przyznać że jest jakaś przyjemność z oglądania takiej gry. Jeżeli wszyscy będą zdrowi to o wynik jestem spokojny, ale w razie jakiejkolwiek kontuzji czołowego gracza niestety zaczną się problemy.
Wyjdą, wyjdą. Przecież to nie jest sztuka wyjść z takiej grupy, że nawet po trzy drużyny mogą awansować. Tak samo jak z tym awansem do Euro. Wielka feta, niesamowite radości, a przecież póki co Nawałka dokonał mniej, niż Janas, Engel czy Beenhaker. Im trudniej było awansować, bo w ich czasach, nawet druga drużyna grupy nie była pewna awansu, bo mogła odpaść w barażach.
A teraz? Wystarczyło pokonać słaby Gibraltar, Gruzję i jakoś uciułać punkty ze Szkotami i Irlandczykami, aby na Euro się znaleźć. Kto to widział, żeby wygrać jeden mecz z Niemcami, jeden z Irlandią i jechać na Euro? Rozumiem radość i w ogóle, ale pompowanie balonika jest bezsensowne, bo tak jak mówiłem, póki co Nawałka zrobił mniej, niż Janas, Beenhaker i Engel.
Tak samo z wyjściem z grupy. Okaże się, że wygramy jeden mecz, znajdziemy się w 1/8 finału i cały kraj będzie trąbił i świętował, że wielki sukces, bo wyszliśmy z grupy. Już teraz trąbią i mówią, że cel naszej reprezentacji minimum, to wyjście z grupy, że to już będzie wielki sukces, bo przecież na ostatnich turniejach nigdy nie wychodziliśmy z grupy, więc teraz szok.
Na 24 drużyny, w kolejnej fazie będzie 16. Odpada tylko osiem. Litości, wyjść z grupy to nie jest wielki sukces. Przy tych zasadach, to i Engel po wygranej z USA i Janas z Kostaryką, to też by wyszli z grupy.
Takie sztuczne promowanie słabego trenera.
Nie czaję. Jeżeli jest z Barcy, to czemu gra w koszulce Kaiserslautern? I to jeszcze w El Clasico? Jakieś niemieckie El Clasico?
Do niedawna miałem podobne odczucia co Nero, ale moim zdaniem ta drużyna mimo wszystko się rozwija i dziś jest jeszcze lepsza niż kilka miesięcy temu. Do tego ma kłamliwy, ale jednak świetny mit założycielski w postaci historycznej wygranej nad Niemcami.
Zapomniałem wkleić drugiego linka. O tego pierwszego gola to po prostu gość z Kaiser uderzył podobnie jak kiedyś Mendieta przeciwko Barcelonie.
http://static.fangol.pl/content/4/c/f/4cfb7f4477675cb4be32288d648b2831-full.gif
Kane, Vardy pięknie przeciwko Niemcom, cacy brameczki
http://sport.tvp.pl/24608368/anglicy-zdobyli-berlin-piekny-gol-vardyego
Czas właśnie postawić na takich zawodników, a wypieprzyć pokraki i może Anglia coś ugra :D
Będzie jak zawsze. Wypalony Rooney będzie grał w pierwszym składzie i Anglia i tak nic nie osiągnie w turnieju.
Jestem wielkim fanem duetu Kane - Alli, ale pomoc Anglików wygląda tak sobie. Nie jestem przekonany do Milnera z Dierem. Inna sprawa, że nikogo innego Hodgson w to miejsce wstawić za bardzo nie może, Carricka chyba nie powoła.
Poza tym, dobre rezultaty Spurs w tym sezonie to w dużej mierze zasługa obrony, a Alderweireld, Vertonghen i Wimmer grają dla innych.
Co nie zmienia faktu, że byłoby miło gdyby Anglia, dla odmiany, nie zbłaźniła się na dużym turnieju. A jeśli, jako bonus, kadra oparta będzie na graczach Tottenhamu, będzie mi podwójnie przyjemnie.
Mam nadzieję, że trenerowi w oficjalnych meczach rura nie zmięknie.
Jakiś czas temu rozmawialiśmy tutaj o legalności tanich Windowsów z Allegro.
Dziś można przeczytać, że wyszło szydło z worka. http://next.gazeta.pl/next/7,151243,19829042,policja-rozbila-szajke-produkujaca-piracki-windows-sprzedawali.html#MTstream
Ktoś z wątku chyba wtedy kupował? To niech się szykuje na wezwanie, bo sprawa rozwojowa.
Możesz mieć na sumieniu wiele istnień. Za chwilę wpadną Zgredek z Loonem w świątecznych nastrojach i wszyscy popamiętamy.
E tam. Zgredek napisze, że warto piracic Windowsa bo Bill Gates i tak już jest bogaty, a jak tysiąc pracowników Microsoft chce zarabiać to niech gra koncerty
ja kupowalem, nie wiem czy z olsztyna
wezwa to wezwa, to allegro brocha, zeby bylo legalne, ja kupuje, bo ufam allegro, skad mam wiedziec czy to pirat czy nie
windowsa mi nie zablokowali jeszcze
Koszulki na Euro
Jak dla mnie najlepsze to ---->
Włosi katastrofalnie.
Emre Can. Typowe niemieckie nazwisko. Gmoch też w formie, na Sebastiana Rode, mówi Sebastian Rudy...
Tekst roku, polecam:
http://wolna-polska.pl/wiadomosci/palenie-chroni-przed-nowotworem-pluc-2016-03
Coś w tym jest. Przyszedł Zgredek i zamiast napisać o ważnym wydarzeniu związanym z Valencią, wrzuca jakieś iluminacje.
ed.
No, poprawił się.
Nie wiem czego się spodziewali w Valencii oddając klub w ręce tak niedoświadczonego trenera, w sumie wielkiego zera.
Ten sezon i tak był stracony. Gary objął stery trupa i poległ. Tutaj pewnie Mourinho by nic nie zdziałał.
3/4 składu bez formy a reszta kontuzjowana.
Bez przesady. Neville to trenerem został bardziej ze względu na nazwisko, takie sztuczne promowanie na siłę, a jest mnóstwo lepszych trenerów, którzy nie są promowani, bo nie mają wielkiego nazwiska. Neville pewnie by i problemy miał w jakimś gotowcu.
Neville pewnie by i problemy miał w jakimś gotowcu.
Co nie zmienia faktu, że w Valencii jest burdel jak siemasz wiktor.
Mnie Neville'a nie żal. Pierwsza praca, w lidze, której nie zna, w języku, którego nie zna i w bardzo trudnym do prowadzenia klubie. Porwał się z motyką na słońce.
Poza tym, pewnie jest szykowany na następcę van Gaala.
Poza tym, pewnie jest szykowany na następcę van Gaala.
To tam niedługo chyba pół gwardii gumożuja będzie się biło o stołek...
Pierwsza praca, w lidze, której nie zna, w języku, którego nie zna i w bardzo trudnym do prowadzenia klubie. Porwał się z motyką na słońce.
Do tego w środku sezonu, więc szanse powodzenia były naprawdę znikome dla kogoś z zerowym doświadczeniem.
Niech sobie chłopak spróbuje sił w Championship.
Co do MU - żadnych byłych piłkarzy na stołku trenerskim, dopóki byli koledzy z boiska są w kadrze zespołu.
ratunku, mialem wlasnie jeden z najbardziej absurdalnych snow w moim zyciu, sila wparowal mi do mieszkania cygan wygladajacy jak Machete i ukradl laptopa, a towarzyszyly mu 3 cyganki grajace na tamburynach
Jeśli mam być szczery, to patrząc na naciski Charltona i Ferga, też bym się nie zdziwił...
Cytat dnia nalezy do Jacka Gmocha"w 72,74,78,82,86 nie było zadnego szkolenia,był wyż demograficzny"????????
Kto planuje grać w nowego Baldurka?
Ja! Ja! Ja! Ja.... nie wiem jeszcze. Beamdog to jednak Beamdog, może nie warto :)
Ale mimo wszystko trochę się jaram.
Ja postoję.
Kupiłem tymczasem DS3 i do 12 będę zabijał czas bijąc się o poczwórną koronę z Tottenhamem.
Też postoję. W najlepszym wypadku wyjdzie coś na poziomie Pillars of Eternity na bardzo przestarzałym silniku.
gdzie kupiles koobun, jakas dobra okazja?
będę zabijał czas bijąc się o poczwórną koronę z Tottenhamem
FIFA czy w końcu zacząłeś grać w grę dla osób, które ogarniają coś więcej z piłki niż Ronaldo i Messi? ;) (i wyjątkowo nie pytam o PES-a)
Wiesz dobrze, że wstrętem napawają mnie tabelki w Excelu. Mam w pracy i to mi wystarczy.
adrem -->
229 zyli, odbiór osobisty, Electronic Dreams
Nie wiem co Ty tam robisz w tej pracy, ostatnio ustaliliśmy, że jesteś znanym warszawskim raperem, który po godzinach dorabia jako kustosz w muzeum i na tym temat umarł.
Ja od 3 dni robię pierwszy w życiu bilans sp. z o. o. i pomimo wsparcia księgowej zapewniam, że nie ma niczego gorszego od Excela.
Potrzebuje jakiś programik żeby kilka krótkich filmów złączyć w jedną całość jako jeden film. Polecacie coś?
Ja od 3 dni robię pierwszy w życiu bilans sp. z o. o. i pomimo wsparcia księgowej zapewniam, że nie ma niczego gorszego od Excela.
Pamiętam, że robiłem takie dziadostwo kiedyś na studiach ale w papierowym zeszycie więc uwierz, że Excel dla Ciebie i tak jest błogosławieństwem.
A tak w ogóle to po przedmiocie "podstawy rachunkowośc" utwierdziłem się w przekonaniu, że nie ma nudniejszych kobiet niż księgowe.
Edit:
Davis ja na smartfonie mam ok. Spróbuj wyczyścić ciasteczka.
Matirixos jak chcesz tylko skleić kilka filmów to sprawdź windowsowego movie makera.
Nic dziwnego, że angielskie kluby grają taką kupę skoro na Wyspach ludzie nie mają pojęcia o piłce nożnej.
http://sport.tvn24.pl/pilka-nozna,105/euro-2016-ranking-druzyn-wg-the-telegraph-polska-nisko,631791.html
Anglia 4? Irlandia Płn 8? Co oni biorą?
pacz matrix, messi w realu
http://www.goal.com/en-gb/news/4160/extra-time/2016/04/01/21881962/football-world-in-shock-as-messi-agrees-500m-real-madrid
spoiler start
juz najgorsze jest to, ze oni sie nawet nie staraja
spoiler stop
nie wiem gdzie wtedy byles koobon
Koobon był wtedy tam, gdzie zomo.
Jak wy nic nie rozumiecie normalnie. Po prostu lun hołduje zasadzie "trzymaj swoich przyjaciół blisko, a wrogów jeszcze bliżej.
boze koboon, stary chlop, a naprawde chyba ta gwiazdka ma dla ciebie o wiele wieksze znaczenie niz dla mnie,
chcesz passy do mojego konta? zaloze sobie nowe
Udowodnij, ze jestes z nami i zasloz na bana.
Kurde, dzisiaj PBN, gran derbi i Juventus :|
Sąsiad -->
Powstrzymam się z sympatii, ale daj już spokój.
------------------
Pato wraca do, powiedzmy, poważnego footballu.
[223], [224] Dupka boli? MA BOLEĆ HEHEHEHEHEHEH
Pozdro lun, nie zawracaj dupy tymi zawistnymi cebulakami.
Jakie to Fargo nudne :| Jestem przy s02e03. Będzie się coś działo później ciekawego? Warto oglądać?
Jakie to Fargo nudne :| Jestem przy s02e03. Będzie się coś działo później ciekawego? Warto oglądać?
Odpusc, to nie jest serial dla Ciebie. Wlacz sobie spidermana.
Czlowiek z braku laku chce obejrzec bundes, ale sie kurwa nie da. Ten Hajto to taki oszolom, ze brak slow.
daredevil moze nie byc najlepszym serialem ever, ale cholera, jesli chodzi o obsade kilku postaci to jest naprawde rewelacyjnie
Payet co wolny to bramka i za każdym razem ładniejsza :O
https://streamable.com/0qrg
A tak w ogóle to dlaczego Payet ma na imię Dimitri?
Domyślam się, że któryś z rodziców jest imigrantem z ZSRR, ale żadnego info na ten temat nie mogę znaleźć.
niby tak, ale niekoniecznie, moze po prostu rodzice chcieli byc oryginalni https://en.wikipedia.org/wiki/Demetrius
232----> WOW
A Ibra dalej ładuje gola za golem.
Ribery też dzisiaj ładnie z nożyc przymierzył.
Nikt by nikt by nie pomyślał, bo nikt nie śledzi w Ligue 1 niczego poza rekordami strzeleckimi Zlatana (na livesports).
Za Dembele i Mendy'ego za chwilę będą płacić jak ManU za Martiala.
Oni tam we Francji mają potęgę w szkoleniu, tylko głów szczeniakom brakuje.
ed.
O, widzę, że Valencia po zwolnieniu Neville'a mocno się poprawiła.
Spokojnie, wszystko wróciło do normy.
Meczu nie oglądam, ale ponoć sędzia 2 bramki Paco ukradł.
Tebas pewnie kazał gwizdać przeciw VCF w tym sezonie. :/
Podsumowanie sezonu:
https://streamable.com/ljsy
Jakby Gran Derbi było przed przerwą reprezentacyjną, to by pewnie Barca Real rozniosła w pył, ale dzisiaj raczej tak nie będzie. Barca często po przerwie reprezentacyjnej lubi grać bez pomysłu i wolno.
Remis brałbym w ciemno. Mascherano z Alvesem lubią coś odwalać w takich meczach :D
Oj już przestań z tym swoim durnym wudu, Real nie ma prawa tego nie tylko wygrać, ale i zremisować.
koobon, to nie wudu. Sam wiesz, że Real lubi się mobilizować w takich meczach, tym bardziej po przerwie reprezentacyjnej, nawet jak jest w słabej formie. Poza tym, nowa twarz - Zidane, często bywa tak, że nołnejmowy trener wygrywa ważny mecz. Czymś musi pozostać na stołku :P
Dlatego mówię, jakby to było w trakcie sezonu przed przerwą, to nei miałby prawa, ale po przerwie reprezentacyjnej? Wszystko jest możliwe.
czy przypadkiem ostatni mecz Realu z Barceloną nie był po przewie reprezentacyjnej?
Sam wiesz, że Real lubi się mobilizować w takich meczach
No właśnie mi to jakoś umknęło. Od czterech lat nie wygrali w lidze, a bywali w o wiele lepszej formie, więc nie wiem o jakiej mobilizacji mówisz.
Poza tym, to Barca zwykła się mobilizować na El Clasico. Nawet Iniesta, gdy grał piach przez cały rok, to w Wielkich Derbach znów dostawał skrzydeł.
No dobra, ale tak czy siak, sraka jest, zawsze się boję Realu, nawet jak nie ma formy. Ronaldo umie przypierdolić, nawet z niczego.
Poza tym, ta seria bez porażek musi się przecież kiedyś skończyć (no, oby nigdy, ale zawsze się kiedyś kończy) :D
EDIT: Ruski stream na razie daje radę, oby jak najdłużej
ja mam podobnie jak nero, z tym ze nie boje sie realu, a boje sie o real
Ładnie Camp Nou pokazało, tylko czemu ten hymn mają taki debilny. Przecież ja takie piosenki śpiewałem w przedszkolu.
ed.
Liniowi :D
Piękne El Clasico. Widzieliście te rzuty z autu Bale? Coś niesamowitego. Zizu geniusz taktyczny :D
No cóż, można było się tego spodziewać. Jak można było taką swobodę dać Marcelo
Kurza twarz, Ronaldo bucu!
ed.
Poważnie, La Liga chyba musi zacząć importować sędziów z Japonii.
ed.
Ramos <facepalm>
Hahahaha, ale beznadziejne sędziowanie, skąd oni ich wzięli?
Sędziowanie standardowo na poziomie LaLiga, jako gdzieś tam sympatyk Barcelony jestem zniesmaczony, kradzież bramki aż nadto wyraźna.
Hahahah typowy Real.
Sędzia wydrukował pod Barcę a minutę później Ramos łapie czerwo :)
zostaja okradzeni z bramki, dostaja czerwona kartke i strzelaja gola. brawo real.
Odszczekam po gwizdku, sędzia jeszcze nie powiedział ostatniego słowa.
Przecież to było pewne, że obrona da dupy, Ronaldo coś strzeli, a Enrique, jak Smuda, nie chce robić zbytnio zmian.
W sumie to mecz o pietruchę, bo patrząc na ogórkowe mecze jakie Barcie zostały to ona już jest mistrzem.
[269] you have my sword!
Ale ten mecz pokazuje, że nie taka Barca straszna i jej zwycięstwo w LM nie jest wcale przesądzone.
Casemiro zdał egzamin. Zaskoczył mnie. Myślałem że nie da rady.
Ten mecz pokazuje to o czym trąbię od lat - Barca ma słabą obronę, szczególnie boki.
Oczywiście, żeby to wykorzystać trzeba ją pozbawić gry (niekoniecznie piłki). Pokazał to Villareal w poprzedniej kolejce, pokazał Real w drugiej połowie.
ed.
Swoją drogą, Zidane pokazałby prawdziwe cojones wystawiając nie tylko Casemiro, ale i Nacho zamiast Ramosa. Sergio nie może grać w Klasykach, q.e.d.
Jakby się wszyscy nie śmiali z sędziów w BPL tak Hiszpania bije wszystkich pod względem sędziowania. Mecz momentami nudny ale końcówka ciekawa. Ramos kolejny raz niszczy system swoim geniuszem. Jemu się jakaś specjalna nagroda należy jak Vidiciowi swego czasu :D
José Mourinho has reportedly signed a pre-contract agreement to join Manchester United, with the former Chelsea manager due up to Ł15m in compensation if he is not appointed by the club by 1 June.
- Guardian
dzeko technicznie zly nie jest, kiedys takie bramy ladowal
https://www.youtube.com/watch?v=G1uck8UC9pU
po prostu mu sie synapsy we lbie poprzestawialy i teraz nie potrafi grac :D
swoja droga, czyzby zlatan pozostawal jedynym nie-niedoleznyn napastnikiem >190? #yetanotherproof
Byle by nie przegrali bo szkoda by było rekordu a tak nie wiele brakuje żeby pobić Juve. Liga i tak już wygrana.
Ja będę zadowolony jak gryzoń nie dostanie dzisiaj żółtej kartki :)
Znalezione przez przypadek.
Dokąd ten świat zmierza ;/
benzema to chyba najlepszy, dalej aktywny pilkarz, ktory pokazuje ze inteligecja ogolnie a inteligencja boiskowa to dwie rozne sfery
jesli chodzi o sama tylko technike uzytkowa i kreatywnosc to chyba najlepsza 9 na swiecie :F
BTW Loon DB S się rozkręca, widziałeś? :)
Nie widziałem jeszcze e35, ale czekam na niego z wypiekami od dawna, co chyba najlepiej dowodzi tezy :F
Generalnie było mega chcujowo, początek i Golden Freeza to była jakaś masakra. I w sumie nadal jest chcujowo, ale ten alternatywny Saiyanin mnie zajarał i już od kilku odcinków oglądam z wypiekami :))
JJ lipa, odpuscilem w polowie pierwszego odcinka, a i tak chyba dojechalem tak daleko tylko dlatego, ze gra w miare niezla dupa. DD skonczylem s01, nie wiem dlaczego, chyba dlatego, ze prawnicy, ale juz widze, ze nie zdzierze drugiego sezonu serialu o prawnikach, ktorzy pracuja za ciasto truskawkowo-rabarbarowe.
uwazasz ze filmy o superbohaterach sa malo klarowne? bo to moze wiecej mowic o tobie niz o tych filmach sie obawiam
nie zeby mnie to jakos specjalnie dziwilo, ale poki co to francuzi masakruja holendrow
Niczym Mendieta przeciwko Barcelonie...
https://www.youtube.com/watch?v=RP7l_jBaWCg
A tu jakiś 12-latek z Barcy strzela w stylu Juninho bramkę w El Clasico <wow>
dopoki hodgson bedzie ukladac zespol oparty na kogutach, dopoty nie maja sie o co martwic
a takiemu napadowi jak kane - vardy ciezko nie kibicowac
przeciez wlosi grali jak to wlosi w sparingach - rezerwa, z podstawowego skladu insigne, bonucci, darmian i buffon
mourinho podobno w valencii
breaking bad > daredevil, a chyba znacie moje stanowisko na temat bb
ale co do obsady to sie zgadzam, kingpin <3
apeluje o zabranie gwiazdki uzytkownikowi mohenjodaro
pierwszy raz uzylem gryonlajnowej opcji lajka