J.w
Pytanie może wydać się dziwne, a nawet i głupie, ale nie pytałbym, gdybym nie musiał.
cswthomas93pl kiedy ty masz dla niej czas jak ciagle jestes online
http://www.kowbojki.pl/ <- masz tu zadawaj takie pytania
Wiedziałem, ze piszesz na samosi.
Wydaje Ci się wieśniaro. Poza tym pytanie nie jest związane ze mną, dotyczy społeczności forum, więc po co mi wyjeżdżasz z moją?
[Ed.]
Myślałem, że polecisz mi samosie. Słabo się postarałeś :c
Btw gtfo.
Moja dziewczyna jest obecnie w Stanach. Od 3 dni...Juz za nią tęsknie wiec masz odpowiedz.
Ja mam faceta na odległość 700 km już od jakiegoś czasu i nie powiem, łatwo nie jest już przy wsiadaniu w pociąg
Ale już niedługo :D
[8]
Zwiazki na odleglosc dobre sobie. Jak to mowil, podobno Berlusconi, powyzej 500km to nie zdrada to higiena bo kto by sie cofnal 500km po szlanke wody do domu.
[10] też tak kiedyś dawno temu myślałam ;>
Ale fakt, na odległość za długo się nie da, dlatego też napisałam 'ale już niedługo' ;p
[12]
To nadal tak myslisz, bo nie widzisz tego na stale tylko czekasz na poprawienie sytuacji transportowo-logistycznej.
Nigdy niczego twardo nie neguj, bo to wywoływanie wilka z lasu i uwierz mi - w 99% go wywołasz ;p
Znam to za autopsji ;>
[14]
A zle to napisalem, chodzilo mi o dystans chyba, ze faktycznie planujesz miec to 700km do pokonania caly czas. Coz chyba oboje sie zgadzamy, dystans na dluzszy czas to nie jest dobre rozwiazanie.
nie, nie cały czas ;> za jakiś czas to by się rozwaliło, więc kupuję bilet w jedna stronę :)