Jestem ciekawy czy standardowo wygra Wiedźmin w oczekiwanych premierach, bo polska gra, czy może jednak The Division, które zapowiada się na naprawdę coś przełomowego i znacznie ciekwaszego niż kolejny bardzo dobrze wykonany RPG.
Wiedźmin wygra, mogliście go nie dawać plebiscytu i dać * do kategorii o tym, byłoby ciekawiej ;)
Wiedźmin wygrywa już i za granicą tego typu plebiscyty, więc tu wygra tym bardziej.
Zdecydowanie w niedocenionych zagłosowałem na DMC. Gra zasługuje na o wiele więcej. A w grach we wczesnym dostępie brakuje mi Planetary Annihilation, bo DayZ obecnie jest totalnym badziewiem.
Szczerze zagłosowałem na The Division bo gra sie zapowiada fenomenalnie ,ale pewnie wiedzmin wygra :)
Zagłosowałem na Watch Dogs - tak naprawdę jedyny tytuł który ma szansę znaleźć się w moim top 10 (w ogóle).
Ogólnie kiepsko się ten nadchodzący rok zapowiada.
Słabo się maluje 2014 rok, oddałem głos ma MGS5. Choć w żadnego MGSa nie grałem to to co do tej pory pokazano zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Zastanawiałem się jeszcze nad tym nowym IP w świecie Tolkiena, ale to jest mocno niepewna sprawa, więc głos poszedł na MGSa.
Oddałem swój głos na The Division. Jestem ciekaw jak to będzie wyglądało w finalnej wersji. Ogólnie wiele produkcji zapowiada się świetnie. Szkoda, że można oddać tylko jeden głos.
Zagłosowałem na Watch_Dogs, ponieważ przesunięcie premiery nie zmieniło faktu, że gra wciąż zapowiada się fantastycznie i innowacyjnie.
"Najbardziej oczekiwana" - i Wiedźmin na samym końcu... no tak, żeby chociaż zerknąć na te pozostałe. :)
Dla mnie chyba najciekawszą grą 2014 jest The Division. Jeszcze na dobrą sprawę nie ma za dużo informacji na jej temat, a gameplay bardzo mi się spodobał. Trzymam za nią kciuki od dawna, bo ma szansę stać się jednym z najlepszych multi w historii. Na nią też oddałem swój głos, trochę też żeby ją wyróżnić spośród innych. Czekam też oczywiście na Wiedźmina (który pewnie zdeklasuje konkurencję), tylko że po Wieśku raczej wiadomo czego się spodziewać :)
Kurcze, cholernie ciezki ranking tym razem...Dosc duzo typow mialem. Nie mniej jednak jako gre roku wybralem Bioshock.Dawno zadna gra nie urzekla mnie tak zarowno fabularne jak i artystycznie. Po ukonczeniu gry czulem jawna pustke.Jakby czesc mnie nagle gdzies odeszla.Gra sie skonczyla-koniec...i to jaki. Zbieralem sie przez tydzien do normalnosci wciaz rozmyslajac o tej grze. Na rok 2014 wybralem Dragon Age. Cos posucha w tym roku w kategorii RPG a powrot do korzeni i uniwersum moze sie udac. Domyslam sie ze to WItcher bedzie wymiatal, czego mu szczerze zycze bo to jedna z najlepszych gier w jakie gralem.Obawiam sie niestety tego podejscia w strone free roamingu. Gry free roamowe pokroju skyrim czy gta mnie po prostu nudza...
Wiadomo, że wygra wiedźmin, ale jak można głosować na grę, o której wiadomo tyle, że będzie. No może trochę więcej, ale wiadomo, o co chodzi
Rok 2014 nie zapowiada się aż tak źle pod względem potencjalnych hitów. Wiadomo, że wygra Wiedźmin 3 i sam bym nie niego zagłosował, jednak jestem bardzo zainteresowany Watch_Dogs.
Dla mnie zdecydowanie Watch_Dogs. Odkąd zobaczyłem gameplay'a nie mogę się doczekać.
Czemu nie można zagłosować kilka razy w tej kategorii? :(
Wszędzie zagłosowałem ;D
Ja stawiam na Halo 5.
Problem bogactwa wyboru w tej kategorii jest niesamowicie wielki. Jednak mimo wszystko mój głos wędruje do Dragon Age: Inquisition. Mam ogromny sentyment do dwóch poprzednich części serii (a zwłaszcza do Dragon Age Początek) jaki i do samego BioWare. Wszystkie jak dotąd przekazane informacje na temat całokształtu produkcji dają jasno do zrozumienia że ten niezwykle zasłużony deweloper szykuje marce Dragon Age come back na najwyższym światowym poziomie.
Chyba najcięższa kategoria.Bardzo trudny wybór ale swój głos oddaje na The Division. Gra mnie po prostu powaliła gdy ją pierwszy raz zobaczyłem.
Zagłosowałem na Pillars of Eternity bo brakuje mi takich rpg w dawnym stylu. Ale pewnie Wiesław wygra:)
MGS oczywiscie!
1. Wiedźmin 2. The Division 3. Middle-Earth... 4. Watch Dogs 5. MGS5 Jeśli ktoś mówi że Wiedźmin wygra bo jest polski to czemu Dying Light nie jest na drugim miejscu w końcu to polska gra. Ludzie co to ma do rzeczy, Wiedźmin 3 to świetna gra sami sobie wmawiacie że nie... tylko The Division jak dla mnie jest porównywalny, ale o nim zbyt mało wiadomo, może się okazać słaby gdy już dostaniemy końcowy produkt, a Watch Dogs zrobił na mnie ogromne wrażenie gdy zobaczyłem go pierwszy raz później do mnie dotarło, że niestety, ale poza światłami, komputerami i telefonami do shakowania to będzie tylko uboższe GTA ( wybaczcie fani WD to moje osobiste zdanie ). Czemu Middle-Earth na tak wysokim miejscu bo klimat Tolkiena mi się podoba i wreszcie coś o czym marzyłem gra w tym uniwersum bez hobbitów... wiem że to brzmi bez sensu, ale właśnie hobbity mnie odstręczały od produkcji ( gier i filmów ) z tego uniwersum. Rozumiecie mroczny świat, orki, duchy, demoniczni jeźdźcy, magowie, krasnoludy, wszechogarniający mrok i... hobbity jako główni bohaterowie!?!? ( one psują mi cały odbiór tego świata )...
Wiesław wygra, chociaż na pewno system walki, tak jak w poprzednich częściach będzie zasysał:/Głos oddałem an Watch Dogs, bo nie zobaczyłem, że Pillars of Eternity jest.
Rok 2014 zapowiada się jak dla mnie (fana cRPG i turówek) zdecydowanie lepiej. Pillars of Eternity jest, Might & Magic X jest, jeszcze tylko brakuje mi kogoś, kto by wskrzesił Vampire the Masquerade i Wizardry:)
@Sinnedx
Skąd wiesz, że Wiedźmin 3 to świetna gra, skoro nie grałeś w nią ani minuty?:D
Tolkiena z resztą też nie rozumiesz, bo właśnie cała historia pierścienia kręci się wokół hobbitów, którzy są jedną wielką przenośnią, ale pewnie książki nie przeczytałeś, więc niepotrzebnie się rozpisuje:)
Dlaczego nie ma PILLARS OF ETERNITY?! Przecież to może być GRA ROKU 2014!
Gdzie Persona 5?
Jak dla mnie gra 2014 Wiedzmin a potem Watch Dogs...na trzecim Dragon Age a potem DArk Souls 2 poklony;)
Mój głos poszedł na Tom Clancy's The Division. Jaram się!
Jeżeli chodzi o premiery w tym roku, to wybrałem Alien: Isolation. Gra zapowiada się bardzo dobrze, jestem fanem tego uniwersum no i wiadomo że i tak największą ilość głosów uzyska Wiedźmin, więc postanowiłem tak a nie inaczej zagłosować.
Miałem problem w przypadku Rok 2014 ale ostatecznie wybrałem Wasteland 2 bo to w końcu kontynuacja protoplasty mojego ulubionego cRPG Fallouta ^^
watch dogs wszystkie gry sponiewala ale WIEDŹMIN I TAK GO NA KOLACJE WPIER***A :D :D :D
Bezapelacyjnie Wiedźmak 3, inne gry mogą się schować.
Dla mnie premiera TES Online sama w sobie morze być wydarzeniem, na które morze będziemy głosować a rok tak jak na premiery konsol albo związana z nimi skandale. Po raz pierwszy pełne uniwersum(lub większa część), Prawdopodobnie setki graczy i co najlepsze automatycznie wywalą na na serwer na którym gra najwięcej osób z naszego sąsiedztwa.
Najtrudniejsza kategoria, oddałbym z chęcią 10 głosów a nie 1, ale skoro mogę tylko raz to oddaję głos na Dragon Age.
Nie wierzę, a gdzie do cholery jest Routine , przecież w dzisiejszych czasach survival horror to megaważny gatun
Pillars of Eternity zdobywa mój głos. W ogóle już kocham 2014 rok, rok RPG <3. Już na wstępie zostałem kupiony przez Blackguards a to dopiero początek.
Wybieram watch dogs przez to że zaciekawił mnie światem i opcjiami rozgrywki
W 2014 czekam na Wasteland 2 to na pewno, ale Watch Dogs, o boże szykują się spore wydatki, a jak zobaczę w sprzedaży Wiedźmina to chyba nie opłacę jedzenia itd.
Mimo wszystko za ciekawe przedstawienie świata otwartego głos oddaje na Watch Dogs.
W 2013 roku grałem w tak mało gier, że w niektórych kategoriach nie wiedziałem co wybrać :P
Mi brakuje w tym zestawieniu Snipera Elite v3 Afrika oraz Stronghold Crusader 2 ;)
Spośród tych gier wybrałbym Watch dogs'a.
Nie wiem co tu robi Phantom Pain, bo ta gra wychodzi 2015/2016 roku.
A z listy jest 5 tytułów które mogłyby być tymi numer ,,ono"
1.To oczywiście Wiedźmin 3, oczekuję Killera wszystkich RPG, no może oprócz KOTORA.
2.Lords of the Fallen ( a przy okazji dzisiaj pierwszy gameplay)
3.Watch Dogs
4.Dragon Age III
5.Destiny
Tadam! Choć Wiesiek i tak najlepszy.
Nie wiem kto robił tą liste ale żeby nie było DIABLO III : REAPER OF SOULS <3
Czekam chociażby na nowego Dragon Age'a czy czwartą odsłonę seri The Sims. Najbardziej frapuje mnie jednak Watch_Dogs i do tej produkcji wędruje mój głos.
Wow, jedyny problem miałem z muzyką - DMC albo MGR: Revengance. Jednak wygrał Dante i jego Combichrist+Noisia.