Zapraszamy do głosowania!
http://graroku.gry-online.pl/gra-roku-2013.asp?kategoria=grafika
BioShock pozostaje raczej bezkonkurencyjny. Rayman też nieźle wygląda, ale bardziej bajkowo.
Cięzka decyzja, daliście w jednym zestawieniu Tearaway i Puppeteera, mój głos otrzymał Tearaway ze względu na wykorzystanie ficzerów Vity i zastosowanie ich w grze które wyglądają kapitalnie. Puppeteer też genialny ze względu na oprawe artystyczną. Niestety dwóch nie mozna wybrać szkoda.
Oprawa artystyczna to zdecydowanie Bioshock, jeśli chodzi o wymienione gry, chociaż brakuje kilku równie dobrych pod tym względem produkcji.
Bez chwili zastanowienia mój głos wędruje do bezkonkurencyjnego moim zdaniem w tej kategorii BioShock Infinite (a raczej Collambi). Jak się ogląda tę grę w akcji to ręce same składają się do klaskania braw.
Brakuje mi w tej kategorii Remember Me, na które bym oddał głos, gdyby było. A tak to głos leci na BioSchocka.
A jest Remember Me! I w oprawie artystycznej tak jak i w najbardziej niedocenionych!
Don't Starve za grafikę która przypadła mi do serca.
poomex97 - screen or didnt happen. Slepy jestem? Ja tu widzę tylko BioSchocka, Antichamber, Brothers, Contrast, Don't Starve, Dragon's Crown, Puppeteer, Rayman Legends, Resogun, Tearaway...
w ogóle, co to jest żeby w tej kategorii - styl artystyczny dawać (prawie) same indyki (!!) z kreskówkową grafiką to ja nie wiem... że niby większe produkcje nie mają kunsztu artystycznego? Nie zgadzam się z tym absolutnie.