Piotr Kaszubski żyje czy nie żyje?
W internecie Puchaczeł zaczął udostępniać jakiś znicz z tym człowiekiem itd.. potem cały internet zaczął robić to samo i fanpage Piotra cały w zniczach i nie wiadomo już czy to prawda czy nie .. lol
Gadałem z nim z miesiąc temu, przez przypadek. :/
Jeśli to Prima Aprilisowy żart to raczej słaby.

Devorels - a kto to jest?
jakiś celebryta czy gęba doklejona do wymyślonej postaci , jak ten biedny wąsaty policjant?
a troszkę mnie zaintrygowało czemu o to pytasz, to też był człowiek sukcesu? ;->
Umarł w wypadku dzisiaj. Na szczęście janusz maj żyje
Tak trudno w internetach rozpoznać sarkazm ;_:
W sumie to przecież były też akcje typu "Grubson nie rżyje" itp.
Ale ogólnie beka że gość się nie odzywa na FB i wgl. bo widzi że mu sie fejm zaczyna zgadzać a lajki idą w górę XD
nawet TVN24 dało info o tym, Puchaczeł przejął Polski internet
Za komentarze w stylu "kto to jest", "nie znam człowieka", "kogo to obchodzi" powinny być bany.
Sprawdźcie sobie w google, do bulwy nędzy! Internet wam odcięli czy chcecie pokazać ignorancje czy też swój wrodzony debilizm.
I obojętnie o czyjej śmierci(albo nawet takiej domniemanej) jest wątek to wypadałoby by się czymś wykazać.
Echhh szkoda człowieka, pomimo tego całego hejtu na niego w internecie ja ceniłem i lubiłem tego chłopaka. Wszystko przemija niestety, każdego z nas to czeka.
Podobno w rajdzie zginął, ciekawe ile w tym prawdy.
[*] Niech spoczywa w salonie ;(
jak bulwers, hee-hee-hee
nie ciskaj się tak bo żyłka ci pęknie albo osiwiejesz, sądzisz że każdy czyta newsy z pomponika?
i wyobraź sobie człowieku POZBAWIONY wrodzonej ignorancji i debilizmu , że ktoś mógł przejrzeć internet nie znajdując wystarczającej liczby wiadomości by zaspokoić (chwilową) ciekawość - to kogo ma pytać jak nie zakladającego wątek?
a jak już ci ciśnienie tętnicze spadnie to podlinkuj dla ciemnego luda info o tym kimś np. z wikipedii, niech się dowiedzą wszyscy o kim mowa
Za komentarze w stylu "kto to jest", "nie znam człowieka", "kogo to obchodzi" powinny być bany.
Sprawdźcie sobie w google, do bulwy nędzy! Internet wam odcięli czy chcecie pokazać ignorancje czy też swój wrodzony debilizm.
Jeżeli autorowi tematu zależy na lepszej odpowiedzi, niż "kto to jest", to powinien opisać/podać linka do opisu osobę, o której ma zamiar temat założyć. W przeciwnym wypadku, nasuwa mi się tylko jedno:
Kto to jest Piotr Kaszubski?
Czy chodzi o Kaszubowskiego? Wikipedia zna tylko takiego, a ten jak najbardziej żyje. A jeżeli chodzi o innego... nie ma go na wiki, więc jest prawdopodobnie nikim.
jak bulwers, hee-hee-hee
Źle to odczytałeś to żaden bulwers, wydaje mi się musiałbym mieć wyjątkowo nudne życie aby w święta bulwersować się jakimś forum, a od jednego wykrzyknika nikt nie umarł.
Jeżeli autorowi tematu zależy na lepszej odpowiedzi, niż "kto to jest", to powinien opisać/podać linka do opisu osobę, o której ma zamiar temat założyć.
Masz dużo racji. :)
Tuminure [ gry online level: 42 - Generał ]
Czy chodzi o Kaszubowskiego? Wikipedia zna tylko takiego, a ten jak najbardziej żyje. A jeżeli chodzi o innego... nie ma go na wiki, więc jest prawdopodobnie nikim.
Czyli wchodzi na to że Ty też jesteś NIKIM.
Dlatego też, nikt by w tym momencie nie zrobił wątku Tuminure nie żyje i oczekiwał, że wszyscy wiedzieli by dokładnie kim jest (zakładając oczywiście, że podobnie jak w tym przypadku nie używamy ksywki na forum, tylko normalnego imienia i nazwiska). To samo się tyczy i mnie i ciebie :)
Pierwsze słyszę o takim człowieczku.
Nawet jeśli nie żyje (co w samo w sobie jest wiadomością przykrą), to czy ta strata dla świata jest na tyle duża by zakładać o tym wątek?
Aż z ciekawości trochę poczytałem o tej osobie i mogę powiedzieć tylko tyle, że wszystko to jest jedną wielką parodią.
Gostek zakłada farmę świerszczy oraz występuje w reklamówkach dzięki czemu zarabia 300 tyś i zakłada swój własny gabinet kosmetyczny dzięki czemu niby zarabia teraz miliony.
Ok nie wnikam może to prawda i chłopak jest geniuszem biznesowym ale ludzie ta cała wrzawa wokół niego woła o pomstę do nieba.
Jedni z zawiści chcą go zlinczować drudzy wleźć do du** i się pytam, po co?
Tak ciężko zauważyć, że gość tworzy wokół siebie darmową reklamę?
Dodatkowo ta informacja o śmierci, kolejny chwyt marketingowy. Normalny człowiek ma to gdzieś no ale jak widać są ludzie, którzy wokół takiej bezużytecznej informacji obojętnie nie przejdą.
Cały jego wizerunek to znakomita praca PR'owców, jeżeli wcześniej nie zarabiał milionów to teraz jest to jak najbardziej prawdopodobne.
Dla Ciebie/Piotra K. zapewne tak.
@rvc18
Chodzi o Piotra, a nie o Jana ;).
http://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Kaszubowski
Tylko mi się wydaje że jego postać niezależnie od tego co robi ma dosyć pozytywny wydźwięk w kierunku młodych ludzi?
Czytałem z nim wywiad, bodajże w CKMie, gościu fajnie zakręcił i ma dobre życie. Plus dla niego.