1. W niniejszym wątku dyskutujemy o wspaniałym sporcie jakim jest piłka nożna, a także na tematy poboczne znajdujące się w obszarze zainteresowań stałych rozmówców.
2. Nie zwracamy się do siebie w sposób obraźliwy jeśli nie wymaga tego sytuacja.
3. Dyskutowanie o obstawianiu, proszenie o rady - niemile widziane.
4. Rozmowy o wstępniaku, regulaminach i sznurkach będą ukrywane.
5. Po około 300 postach zakładamy nowy wątek.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Poprzednia: https://www.gry-online.pl/forum/pilka-nozna-cz-643-kto-wyjdzie-z-grupy-a-kto/zdc6b9a8?N=1
Aj, a już nawet miałem krótki i "treściwy" wstępniak. No nic, następnym razem. Starość nie radość, są szybsi.
Jutro gra Liga Europa?
Przypomnę, że Legia Warszawa będzie walczyć tylko o "honorowe" pożegnanie, ale przed nami wiele emocjonujących meczów o awans.
we westepniaku warto dodać że mecz piłki nożnej trwa 90 min plus ewentualny czas który doliczy sędzia. ludzie pokroju sewciu50 muszą zostać uswiadomieni.
nie ma co grac na wiosne, trzeba oddac mecze walkowerem, bo arsenal przegral wiosne w lm. nie jest nawet polfaworytem z np. atletico.
#tuzimek
wiedzialem, ze jest cwiercinteligenty, ale tym mnie rozwalil.
miałem też pilnie się uczyć i nie przeklinac, odkładać pieniądze i nie sciemniac w pracy... nie wyszło
arsneal pewno trafi na barce i bedzie zegnaj ligo mistrzow
no to teraz trzeba mieć odrobinę szczęścia w losowaniu i ominąć Anglików (no i Milan, bo mi się przejadło)
czemu losowanie w poniedziałek? do tej pory organizowali je chyba jeszcze w tym samym tygodniu
Zawsze były w piątek, te do kolejnych faz też będą w piątki, ale to jedno wyjątkowo w poniedziałek. Internet nie wie skąd ta zmiana, więc prawidłowa odpowiedź to "bo tak". Może ktoś w UEFIE ma jutro urodziny i w piątek nie dadzą rady? ;)
Wypada też piątek trzynastego, może się boją, że kulki się nie otworzą?
czemu losowanie w poniedziałek? do tej pory organizowali je chyba jeszcze w tym samym tygodniu
Bo w piatki moldas ma szkołę i łysy z uefa nie mógłby pobawić się jego kulkami
Piękne dyskusje.
przecież on nie chodzi do żadnej szkoły; cały dzień siedzi na forum i przed telewizorem; medycyna sryna
Jestem na PWT, do tego mam tu same warunki, a historia filozofii to dramat. Tylko cicho bo się wyda.
gracz ->
Jestem z tych, którzy leczą kompleksy Borussią.
Dariusz Tuzimek
Jeezu tak się dać wydymać. :| Teraz 1/8 i do domu.
Swoją drogą, ten cały Kasai fatalny dzisiaj.
Neutm -> Wytarmoszę.
Nie masz co narzekać kubi, kibice Napoli by się zamienili z pocałowaniem ręki. Chociaż coś czuję, że będzie Bayern albo Barcelona dla Arsenalu. Jako hit. I powtórka z rozrywki.
Pozytywna informacja dla mnie z perspektywy kibica Chelsea, bo dzięki temu, że "zablokowane" są drużyny z tych samych krajów i Arsenal ani City rywalami w 1/8 nie będą, to reszta wygląda dość przyjemnie.
jezu, jak mozna chelsea kibicowac, przeciez to wstyd na cala polske, a moze nawet europe - to tak jakby byc fanem kelly family
co za klub: ruski zyd zlodziej prezesem, najwiekszy buc wsrod trenerow na lawce, skonczona kanalia kapitanem, najgorsza inwestycja ever w ataku, najwiekszy blazen w swiecie futbolu w defensywie, fakt, ze lampard te 10 lat wytrzymal w tym cyrku to dowod na to, ze z nim tez jest cos nie tak :F
reszta wygląda dość przyjemnie
myślę, że wyrażę kolektywną opinię wątku pisząc, że liczymy na niespodziankę
barcy, bo przynajmniej ma jakies tradycje (takie bo takie, ale coz...) a chelsea to klub bez historii
Znamy już zespoły, które zagrają w fazie pucharowej Ligi Mistrzów. Znamy również część tych, które pojawią się na wiosnę w Lidze Europy. Pora dowiedzieć się, jakie drużyny uzupełnią tę stawkę. Rozpiska na dziś:
Studio Ligi Europy, godz. 20:40 Canal+ Sport (HD)
ACF Fiorentina - Dnipro Dniepropietrowsk, godz. 18:55 Canal+ Family2 (HD)
Komentują: Żelisław Żyżyński i Remigiusz Jezierski
PSV Eindhoven - Czernomorec Odessa, godz. 18:55 nSport (HD)
Komentują: Tomasz Dryła i Wojciech Jagoda
Apollon Limassol - Legia Warszawa, godz. 21:00 Canal+ Sport (HD) i TVN Turbo (HD)
Komentują: Adam Marchliński i Krzysztof Przytuła
SC Freiburg - Sevilla FC, godz. 21:00 Canal+ Family (HD)
Komentują: Bartosz Gleń i Leszek Orłowski
Lazio Rzym - Trabzonspor, godz. 21:00 nSport (HD)
Komentują: Sergiusz Ryczel i Filip Surma
Mecz mistrzów Polski komentowany będzie ze studia. Legia tak rozczarowała, że nawet nc+ nie widzi sensu w wysyłaniu ekipy na Cypr.
Ze wcześniejszych meczów zdecydowanie warto obejrzeć starcie PSV z Czernomorcem, pojedynek o wyjście z grupy. Z późniejszych Freiburga z Sevillą. Ta sama sytuacja. Stawka tych meczów powinna determinować emocje. :)
Jeśli Legia nie strzeli dziś bramki, to będzie najsłabszą drużyną w historii rozgrywek. Tak się zapisuje na kartach, ergh.
Zgodnie z informacjami portalu madrid-barcelona.com, logo nowego sponsora Barcelony – firmy Intel – również trafi na koszulki drużyny. Ciekawe będzie jednak ich umiejscowienie.
Będzie to już czwarte logo, które pojawi się na trykotach Barçy (obok znaków Nike, Qatar Airways i UNICEF-u). Intel trafi na koszulki w styczniu 2014 roku.
Nowością jest fakt, iż logo amerykańskiej firmy znajdzie się po wewnętrznej stronie koszulki (motto korporacji to Look Inside – Spójrz do środka). Z tego powodu będzie ono widoczne tylko wtedy, gdy zawodnik podniesie koszulkę np. przy okazji świętowania bramki.
Przypomnijmy, że umowa z amerykańskim gigantem zawarta została do 2016 roku. W każdym sezonie Barcelona otrzyma za współpracę 5 milionów euro.
Beke to możesz mieć z Manchesteru w tym sezonie i z Mojesa czy jak mu tam.
a właśnie, jechaliście wczoraj po Tuzimku, a on jedynie powiedział, że Arsenal odpuszczając pierwsze miejsce utrudnił sobie życie, bo (na papierze) nie będzie faworytem w starciu z Barcą, Bayernem, PSG i Realem
o ile w starciu z paryżanami to jeszcze można by uznać, że szanse są 50/50, to w pozostałych dwumeczach chyba nikt nie powie, że to londyńczycy byliby faworytami
O przepraszam, ja jechałem tylko za standardowego fapa nad Dortmundem. :P
Arsenal na Dortmund trafić nie może, na United też nie, więc z tych co zostają, to uważam, że najłatwiej byłoby im... z Barceloną. Były te mecze już sto razy, ale to jest zespół, który Kanonierzy mogą pokonać. Podobny styl gry, a teraz to - przynajmniej mi - Arsenal znacznie bardziej imponuje.
Obstawiam, że niedoceniane przez Januszy i nie tylko będzie Atletico, a to jest nieobliczalna ekipa. PSG też nie bym nie skreślał koobon i Paudyn, Blanc ich ostatnio ogarnął. W Lidze Mistrzów grali ostatnio "leniwie", ale trudno się dziwić.
Natomiast Salvatore Sirigu uważam za najlepszego obecnie włoskiego bramkarza i postawiłbym na niego na miejscu Prandelliego. Chociaż z Buffonem jest analogiczna sytuacja jak z Lewandowskim u nas, pewniak niezależnie od dyspozycji.
Poczekajcie może na losowanie i wtedy piszcie kto jakie z kim ma szanse. Póki co czekam na wasze typy losowań bo na pewno ktoś je wrzuci :D
Geeeess... Nie wiedzialem, ze 50/50 to skreslenie :/
[40]
Idz na dwor i zobacz, czy cie tam nie ma.
Albo na pole. Właściwie na pewno na pole. :P
I tak możemy być pewni, że odpali ktoś jak kiedyś Galatasaray albo Schalke. Ostatnio Dortmund też przecież miał szybko odpaść. Nie musisz się martwić matirixos.
Zależy dla kogo, dla TVP pewnie tak. Za to Atletico na pewno pogardzą.
Mnie się marzy para Borussia Dortmund - Manchester City. Raz, że Pellegrini wziąłby rewanż za zeszły sezon, a dwa, że chcę zobaczyć łzy w studiu TVP. No i nie udało się jednej błękitnej drużynie w fazie grupowej, to teraz udałoby się innej. ;)
I tak możemy być pewni, że odpadli ktoś jak kiedyś Galatasaray albo Schalke
Mało logiczne zdanie.
A BVB w podstawowym składzie to może pocisnąć wszystkich z Bayernem i Barceloną włącznie, więc mówienie, że MC na pewno ich wyeliminuje jest totalnie nie na miejscu.
Zgadza się.
Do rundy rewanżowej wiele rzeczy się może pozmieniać, wrócą kontuzjowani, dojdą kontuzjowani, będą transfery, forma może być lepsza, a może być i gorsza. Na razie to jest takie śmieszne gdybanie.
A BVB w podstawowym składzie to może pocisnąć wszystkich z Bayernem i Barceloną włącznie, więc mówienie, że MC na pewno ich wyeliminuje jest totalnie nie na miejscu.
http://www.polsatsport.pl/pilka-nozna/reprezentacja/konferencja-uefa-2016.-zobacz-na-zywo-na-polsatsport.pl.html#.UqmzzeJ_vVF
Oficjalnie - eliminacje Euro 2016, turniej finałowy Euro 2016, eliminacje MŚ 2018 w Polsacie. Bardzo dobrze, ligi i europejskie puchary transmitowane na wysokim poziomie w nc+, a reprezentacje w Polsacie. Wyczekiwane uwolnienie od TVP. :)
Szkoda tylko, że nie jest tak, jak pisał Skiter w poprzedniej, bo MŚ 2018 są jeszcze niesprzedane. Polsat wykupił prawa do 2018, ale już bez turnieju finałowego.
Mnie z tej konfy, a w zasadzie studia przed nią, najbardziej spodobał się tekst "To dzięki naszej stacji Jacek Gmoch zaistniał medialnie". Faktycznie, jest za co dziękować :)
Rozsypał się dział sportowy Rzeczpospolitej. Wilkowicz od paru miesięcy w Gazecie Wyborczej/Sport.pl, a (świeża informacja) Kołodziejczyk przechodzi do Przeglądu Sportowego. Ma być szefem działu video na stronie.
Ja tam czasami gazety kupuje
. PSG też nie bym nie skreślał koobon i Paudyn, Blanc ich ostatnio ogarnął. W Lidze Mistrzów grali ostatnio "leniwie", ale trudno się dziwić.
nie grali ''leniwie'', grali do dupy, sorry, ale jak w grupie z benfica, olympiakosem i anderlechtem druzynie nedznie idzie to ja im wiele szans nie daje na dalsze sukcesy
edit: serio davis? serio?
Poniedziałkowe losowanie u nas już dzisiaj.
Kto nie chce sobie psuć zabawy niech nie zagląda!
SPOILER ALERT!
spoiler start
Real - Bayer
Zenit - Atletico
Olympiacos - Dortmund
Arsenal - Barcelona
PSG - City
Schalke - Man U
Bayern - Galatasaray
Milan - Chelsea
spoiler stop
To drukowane dzialy sportowe jeszcze istnieja...?
a jakie ma znaczenie, czy jest on drukowany, czy cyfrowy?
Ja tam czasami gazety kupuje
No czasami na tronie trzeba usiasc ;-)
a jakie ma znaczenie, czy jest on drukowany, czy cyfrowy?
Jak ktos ma neta i jest mobilny, to jaki sens ma kupowanie papierowych mediow informacyjnych?
spoiler start
Tak, wiem ze istnieja, nie sadzilem po prostu, ze pasjonaci w tym watku jeszcze takowe czytaja, sam nie pamietam, kiedy ostatnio kupilem gazete codzienna, nie wspominajac o zajrzeniu do rubryki sportowej.
spoiler stop
My bad, z jakiegos powodu wydawalo mi sie, ze tam mowa o wydaniu papierowym. No, ale dzis zgubilem w pracy jeden dzien (wydawalo mi sie, ze jest sroda), wiec moj stan najwidoczniej nie jest najlepszy :F
PS. Tak naprawde nie jest potrzebna, wiekszosc i tak robi copy&paste z PAPu ;-)
wydawalo mi sie, ze jest sroda
lubię takie niespodzianki; jeden z niewielu plusów demencji (mówię o sobie, rzecz jasna)
w sumie, jak się nad tym zastanawiam to już nie jestem przekonany, czy panów Rudzkiego, Pola (moldas hold your horses, tak wiem, że tych dwóch nie pracuje razem) et consortes wypada jeszcze nazwać dziennikarzami/redaktorami; to raczej są "osobowości", bo z pisaniem to tam bardzo różnie bywa
ed.
o szlag, a jednak robią obaj w PS, skucha
napierdalam z gugle translatorem + reddit
adrem -> Nędznie idzie - jedna porażka w ostatniej kolejce przy pewnym awansie, jeden remis, wygrane 3:0, 4:1, 5:0. Faktycznie nędznie że hoho.
Paudyn -> Dzienników też kupuję, Rzeczpospolitej targetem nie jestem, ale dział sportowy mieli bardzo dobry. Zresztą, felietony pojawiał się przecież na ich stronie internetowej. A teraz się rozsypał kompletnie.
Za to Piłka Nożna jest spoko. :)
W piątek treningi w ramach rehabilki rozpocznie Holger Badstuber - po 15 miesiącach bez piłki. Jestem ciekaw, czy kiedykolwiek uda mu się ponownie wywalczyć miejsce w wyjściowym składzie Bayernu, ale nawet jeśli nie to powinien osiągnąć wystarczający poziom, żeby w bundeslidze jeszcze pograć. W końcu dopiero 24 lata.
12/13 01.12.2012 30.06.2014 Zerwanie więzadła krzyżowego
12/13 28.10.2012 11.11.2012 Naderwanie włókna mięśniowego
Za tm.
dali sobie wcisnac olympiakosowi, zremisowali u siebie z anderlechtem, ledwo wygrali mecz z benfica, tylko po to by nastepny przegrac - no rewelacyjne wyniki
adrem -> Ja widzę punkty, wygrane, bilans +11 i Ibrahimovicia na drugim miejscu klasyfikacji strzelców - i rozkojarzenie w końcówkach - ale każdy widzi to co lubi.
Bad Olo -> Patrz, kto nawet o tym napisał!
http://www.polsatsport.pl/pilka-nozna/ms-2014/kolton-mundiale-pelne-skandali-czy-fifa-znowu-kuglowala.html
ty widzisz suche liczby i wyniki, to prawda, jak moglem o tym zapomniec
Legia Gol! Wspaniałe emocje, już wiem jak się czuli kibice San Marino podczas ostatniego meczu z Polską.
davis--> dobre :)
Stra --> jakby powiedział to Kołtoń, to może nawet życzyłbym naszym porażki w eliminacjach :P
Wolałbym obejrzeć na kanałach nc+ Dynamo - Rapid, które jest o awans i mamy już w tym meczu 3 bramki, no ale... :P
Czornomorec pokonał PSV w bezpośrednim starciu o awans, za to zwycięstwo w grupie Fiorentinie (nad Dnipro) dał pięknym golem Juan Cuadrado. To był jego dzień.
A.C. Milan poinformował, że Stephan El Shaarawy wypada na dwa - trzy tygodnie po urazie doznanym w spotkaniu z Ajaxem. Napastnik niedawno wrócił do treningów po mikro-pęknieciu w lewej stopie.
Testy wykazały, że nie ma nowych złamań, ale potwierdziły zapalenie wcześniej uszkodzonej strefy. Młody napastnik będzie odpoczywał maksymalnie trzy tygodnie, poleci również do Amsterdamu na konsultacje medyczne z profesorem Niekiem Van Dijkiem. Oznacza to, że nie zobaczymy Włocha w tym roku na boisku. Zaś w tym sezonie mogliśmy oglądać go w zaledwie siedmiu występach - w Serie A i Lidze Mistrzów...
to jest kurwa jakas paranoja, przeciez ten sztab trzeba rozgonic w pizdu
Legia była tak blisko historycznego wyczynu ;////
---->
Evans imo najrówniej grający zawodnik MU od jakichś 3 sezonów.
Najlepsze że ładne bramki strzelili, nie ma to jak się obudzić na szóstym meczu, no ale honor chociaż troszeczkę uratowany.
W sumie cieszę się, że strzelili Jodłowiec i Brzyski - niby ligowe szaraczki, a w tej rundzie najlepsi gracze Legii.
Do rozstawień przy losowaniu drużyn z trzecich miejsc z Ligi Mistrzów, które trafiają do Ligi Europy, liczy się wynik w Champions League. Strasznie dziwnie wygląda w tym sezonie wynik Napoli, które ma 12 punktów i 4 zwycięstwa, zestawiony z rezultatem Viktorii - 3 punkty, 1 zwycięstwo...
Komentarz Manciniego po wygranym meczu!
" Mecz z Juventusem nie miał nic wspólnego z futbolem. Rozegrany został w warunkach zagrażających zdrowiu zawodników."
Jeśli to prawda to brawa dla Manciniego za szczerość :)
Nic odkrywczego nie powiedział, Conte bardziej "atakował", jeszcze w trakcie meczu, ale Mancini też przecież doskonale zdawał sobie z tego sprawę. Folklor piłkarski.
Mourinho by powiedzial ze murawa byla w swietnym stanie, zwyciestwo zasluzone i nie ma na co narzekac.
A czym jest "zasłużone zwycięstwo"? Nie pocieszaj się, warunki były takie same dla obu ekip, to Juventus zagrał źle.
Na mikołajki dostałem od dziewuchy książkę "Zinedine Zidane. Sto dziesięć minut, całe życie". Czy ktoś już czytał i może się wypowiedzieć na jej temat ? Ciekawa ? :)
wie, ze mowisz o niej dziewucha?
Łyczek jak podłączyć drugiego pada do xboxa? Pożyczyłem od kumpla i za cholerę nie chce go wyszukać.
Łyczek -> Po co ci opinia na temat książki, którą już masz? Przeczytaj to się przekonasz. :D
rpn -> Tam z tyłu jest taki przycisk, na konsoli także. Tu masz ładnie wyjaśnione:
http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-360/accessories/connecting-game-controllers
Łyczkiem nie jestem, ale będzie ci szybciej. ;)
Balo ---> Ma konto nawet na GOLu, więc może się dowiedzieć :)
Stra Moldas ---> Bo nie wiem czy się za nią zabierać w Święta czy też nie :)
rpn ---> Masz już link :) Zawsze robiłem tak jak jest w linku i zawsze działało.
To chyba ten pad jest zepsuty, bo po wciśnięciu przewodnika, kontrolki nie przestają mrugać :/
jednak działa :)
Bo nie wiem czy się za nią zabierać w Święta czy też nie :)
Jakby sie dziewczyna postarala i sprawila mi prezent w tak waznej dla mnie tematyce (a zarazem raczej malo interesujacej dla niej - strzelam), to zabralbym sie za ksiazke od reki, chociazby po to, zeby docenic wysilek :F
Jakby sie dziewczyna postarala i sprawila mi prezent w tak waznej dla mnie tematyce (a zarazem raczej malo interesujacej dla niej - strzelam), to zabralbym sie za ksiazke od reki, chociazby po to, zeby docenic wysilek :F
pierw musialbys miec dziewczyne
Van Persie (po raz kolejny) out na miecha. Widzę, że treningi Moyesa przynoszą efekt...
W nc+ zamiast ciekawego Newcastle - Southampton poleci Chelsea - Crystal Palace z jasno określonym faworytem. Obiektywnie patrząc - niefajnie.
Co wy takie wysokie oceny daliście Jagten ( http://www.filmweb.pl/film/Polowanie-2012-640318 ) ? Mnie strasznie brakowało konfrontacji na końcu, dosłownego odniesienia się do tytułu filmu :(
spoiler start
Tak wiem nie ten typ filmu, ale mimo wszystko :((
spoiler stop
Mam od wczoraj problem z livescore.com. Nagle i niespodziewanie przestały reagować linki do wyników (tzw. scorelink, czyli to gdzie się patrzy kto strzelił gole). Mam firefoxa i ni cholery nie mogę znaleźć co jest przyczyną tego błędu.
Może jest tu ktoś ogarnięty nie tylko w sprawach piłkarskich i pomoże.
Dodam, że w IE te linki działają normalnie więc myślę, że to problem firefoxa.
Obecność Cristiano na gali wręczenia Złotej Piłki to zły sygnał dla Ribéry'ego. Będąc szczerym, cała ta sprawa śmierdzi od czasu, gdy zdecydowano się na przedłużenie czasu głosowania. To nie jest dobra wiadomość. Nikt nie wyobraża sobie Ronaldo podróżującego do Zurychu tylko po to, by zobaczyć jak Franck odbiera trofeum – powiedział w wywiadzie dla Radio Montecarlo były golkiper Lyonu i Atlético, Grégory Coupet.
Coś w tym jest :) Mam dzisiaj czas to na pewno oglądnę szlagier w Anglii. :) Po za tym nie mogę się doczekać meczu z Zółtą łodzią podwodną i powrotu Messiego na boisko.
spoiler start
Wiem, wiem urzekła Was moja historia.
spoiler stop
http://www.transfermarkt.com/en/gabriel/profil/spieler_244275.html?from=direktErgebnis
W FMa gwiazda w roku 2020 :D
Paudyn -->Van Persie (po raz kolejny) out na miecha. Widzę, że treningi Moyesa przynoszą efekt...
Nie chcesz tego czytac , wszystkie tweety z 7 grudnia :
In 7 of 9 seasons at Everton: injury crisis after pre-season & very poor start of season. This pattern has clearly repeated itself at United
When I was watching United's training last July in Sydney, for me it was already clear that RVP would struggle with injuries this season
After missing 1st week of preseason, 30 hour flight & 9 hour time difference, RVP had to do extremely hard training once or even twice a day
One really wonders which idiot is responsible for this crazy training program. Anyway, United has paid a very high price for RVP's injuries.
Btw, how on earth did RVP play the full 90 minutes today after being injured for a month? Don't be surprised if RVP picks up new injury soon
Raymond Verheijen @raymondverheije
Director of World Football Academy & Lifelong student of the game.
Amsterdam, The Netherlands
Moja intuicja mówi mi że AVB pasowałby na ławce trenerskie Manu o wiele bardziej niż Moyes.
Mortan jak Ci się podoba skład Manchesteru? :)
boze czlowieku uspokoj sie troche
Boże z małej litery? Używaj znaków interpunkcyjnych. Wyciągnij kołek z dupy i nie narzekaj.
boze czlowieku uspokoj sie troche
Czy tylko ja przeczuwam, że dzisiaj
spoiler start
Arsenal dostanie niezły wpierdol od City?
spoiler stop
Trzeba być nieźle ułomnym żeby nawet nie ściągnąć sobie logo klubów do fm...
Ghost2p - Wpierdol czy nie, ma być dobry mecz i tyle.
to ktos jeszcze korzysta z livescore'a skoro livesports jest 10 razy lepszy i bardziej przejrzysty?
dzis licze na remis, ale zalezy jak kanonierzy zagraja poczatek. jesli sie obsraja to po ptokach.
Mają te same oprócz T-Mobile Ekstraklasy, folksdojczu. :(
Zresztą to minuta klikania.
Jak kiedyś wbiłem to musiałem 5 minut scrollować żeby do bundes dojechać. Nie wiem może coś się zmieniło od tego czasu.
Zmieniło, teraz ważne ligi są na górze zawsze
No dobra, przekonaliście mnie do zmiany na livesports.
true, true
Fajnie jakby dziś padł wynik w stylu 3:3. Ja daję jednak większe szanse na zwycięstwo City. W końcu zwycięstwo z Bayernem na pewno ich uskrzydli, a do tego mają Silvę z Toure w pomocy.
Z drugiej strony w Arsenalu wiele będzie zależało od Ozila, bo jak nie będzie mu się chciało grać to Londyńczycy mają pozamiatane. No i ten Giroud, o którym nie wiem co myśleć ale coraz bardziej nabieram przekonania, że to bardzo przeciętny napastnik.
Neutm --> Bundesliga jak dziś patrzę jest ujęta na livesports jako czwarta więc nie jest źle. Kłuje w oczy, że wyżej jest francuska i hiszpańska no ale przynajmniej nie trzeba scrollować żeby widzieć :)
+można samodzielnie ustalać kolejność jak się żywnie podoba. :)
no ale to trzeba konto zakładać i się logować i dostawać spamerskie maile
Zmieniło, teraz ważne ligi są na górze zawsze
+można samodzielnie ustalać kolejność jak się żywnie podoba. :)
Czyli przewaga livesports nad livescore polega na tym, że można ustawiać sobie ligi w dowolnej kolejności jak się zarejestrujesz, ale ich ułożenie jest podobne i wszystkie istotne rozgrywki tak czy siak są na górze nawet bez rejestracji. Więc innymi słowy jedyną przewagą jest to, że takie moldasy mogą sobie ustawić na górę Albanię. Faktycznie, dobre bo Polskie!
kogo dzis na C?
lukaku, aguero czy hazard
Czyli przewaga livesports nad livescore polega na tym, że można ustawiać sobie ligi w dowolnej kolejności jak się zarejestrujesz, ale ich ułożenie jest podobne i wszystkie istotne rozgrywki tak czy siak są na górze nawet bez rejestracji. Więc innymi słowy jedyną przewagą jest to, że takie moldasy mogą sobie ustawić na górę Albanię. Faktycznie, dobre bo Polskie!
Ustawienie lig swoją drogą, ale skoro są tez relacje live, skróty, wszystkie statystyki ligowe, często tabela live, można sobie ustawić mecze które się chce śledzić i zrobić tak żeby w tle dźwięk powiadamiał cię o golach itd itd...livescore obecnie tylko na telefonie, ale już robię aplikację livesports na Androida, więc też do czasu. ;)
Przewaga jest jeszcze taka ze przy zmianie na livescore odswieza sie cala strona, a na livesport jest komunikacik przy odpowiednim meczu
A po chu** mi facepacki i inne pierdoły jak tylko dałem, urlop nie grałem w FMa w ogóle? Jak kiedyś zagram to na pewno pościągam dodatki.
soccerstand.com polecam
Czyli wydałeś ileś tam kasy tylko po to żeby puścić grę na urlopie?
A pomyślałeś geniuszu ,że może zagram jak znajdę więcej czasu? Kurwa sami filozofowie na forum,a może ściągnąłem pirata i chuj cie to obchodzi. Może mam tyle kasy że sobie ściągnąłem tylko po to żeby urlop włączyć.
tez mi najlepiej pasi soccerstand.com
probowalem kilka razy livescore i livesport, nie szlo sie przestawic
livescore.com
Siła przyzwyczajenia robi swoje.
edit.
Widzę, że na soccerstand tabela nie aktualizuje się wraz ze zmianami wyników. Odpada.
Ale jaja, co Yaya narozrabiał teraz ... Arsenal na ostrym farcie.
edyta:
Yaya już odkupił swoje winy.
Kościelny umarł. Koniec Arsenalu ? :P
Co się stało Kościelnemu? (wyszedłem na chwilę)
Kolano poszło...
Czemu nikt nie kryje Zabalety ? Robi co chce po tej prawej stronie.
Piękny mecz. Mam słabość do Zabalety. Świetny zawodnik.
Kompany jeszcze Inieste ładnie zrobił :D
Żiru to jest jednak tragedia.
Nie jestem osobą, która zrzuca winę na sędziego, ale kurde 3 na 3 spalone, których nie było. Ręka, która była i karnego nie ma ... No ludzie. Nie mniej dwie bramki w drugiej połowie City to piękna postawa zawodników Kanonierów.
tez nie chce usprawiedliwiac wyniku sedziami, ale dzis rzeczywiscie daja popis. :f
nie jestem rasista ale rozczarowuje mnie arsenal
koobon ---> Też ją lubię :)
No cóż, Arsenal w drugiej połowie przegrał ten mecz na własne życzenie + parę groszy od sędziego i 3 punkty lądują do City. Spadek formy Arsenalu jest wyraźny i mam nadzieję, że to tylko chwilowe, bo rywale się rozpędzają (oczywiście nie mówimy o Man U).
Nie jestem rasistą, ale gnój powinien leżeć na polu. Jak się ch... gra to nie ma co się arbitrem zastawiać.
Trael ---> Jasne że tak. Napisałem to w poście [152], ale zawsze zostaje niesmak i pozostaje gdybanie (zawsze gdy kibicujesz swoim) :)
ladny gwalt
City idzie na rekord strzelonych bramek.
Przec chwile miałem uczucie jakbym oglądał mecz towarzyski który zysk przeznaczony jest na cele charytatywne :D Najważniejsze że kibice się dobrze bawili :)
Wielkie brawa dla City i dla Pellegriniego.
No to czas na strzelanie Królewskich, ostatnie ich wyniki w la lidze są pro
[*] ronaldo
livesports.pl
Z powodów technicznych aktualizacje mogą być teraz opóźnione.
W ciągu 10 minut problem powinien być rozwiązany. Dziękujemy za zrozumienie.
Często takie atrakcje na tej stronie czy mam wyjątkowego pecha, że zdarzyło mi się to w pierwszym dniu używania?
no niech ktos kurwa w koncu zabroni ronaldo wykonywac wolne, ile jeszcze okazji musi zmarnowac
Nie jestem osobą, która zrzuca winę na sędziego, ale kurde 3 na 3 spalone, których nie było. Ręka, która była i karnego nie ma ... No ludzie. Nie mniej dwie bramki w drugiej połowie City to piękna postawa zawodników Kanonierów.
Zapomniałeś chyba o czerwie dla Y. Toure gdzieś w okolicach 60. minuty. No ale to pewnie nie miałoby żadnego znaczenia, jeden zawodnik w tą czy w tamtą.
uwielbiam komentatorów C+; Alonso wkurza się na symulujących piłkarzy Osasuny, ale wg (o)Labogi wścieka się na CR7
coś czuję, że Real w komplecie tego nie dogra
Obrona Chelsea to mistrzostwo świata.
no to znów minus sześć
grali dobrze na początku i stwarzali sytuacje, stracili bramkę i wrócił koszmar idiotycznych długich piłek do kij wie kogo
jak ja nienawidze tej zasranej ligi
myślę, że Perez musi się poważnie zastanowić nad kompletną przebudową środka obrony; nie dość, że od lat bezużyteczni przy wrzutkach, to jeszcze zbierają kartki hurtowo i w najgłupszy możliwy sposób
niech wypieprzą tego Ramosa skorą są idioci gotowi wywalić na niego 50 baniek, bo ja w powrót do formy z mistrzowskiego sezonu nie wierzę
no to znów minus sześć niekoniecznie, Isco daje nadzieje, na lepsza drugą połowe.
myślę, że Perez musi się poważnie zastanowić
not gonna happen
i w ogole leczcie sie na glowy skoro hejtujecie ramosa za pizdowatosc osasuny i glupote sedziego, tyle wam powiem #mad
i w ogole leczcie sie na glowy skoro hejtujecie ramosa za pizdowatosc osasuny i glupote sedziego, tyle wam powiem #mad
Przecież zasłużył, bo gra słabo. :|
Jak mnie wkurwia takie rozumowanie, serio.
adrem -->
nie mieszaj myślowo systemów walutowych; co innego symulowanie, co innego sędziowanie, a co innego debilizm Ramosa
jak powiedział józef; gość jest fiutem i płaci gapowe; typ z takim bagażem doświadczenia, reputacją i opaską kapitańską nie powinien raz po raz osłabiać zespołu; jak nie kartka, to głupia strata, jak nie strata, to pyskówka; niech idzie w...
nie, ramos jest skonczonym idiota, ale to wcale nie sprawia ze wywalenie go z boiska za nic jest w jakimkolwiek stopniu usprawiedliwione - przeciez ta druga zolta kartka to jest po prostu kpina, a tymczasem jedyne czym sa oburzeni wszyscy tutaj to debilizm ramosa, ktory akurat teraz nic nie zrobil
czy powinien wyleciec z realu za glupote? jak najbardziej. czy powinien wyleciec z boiska za glupote? w tym wypadku nie
przecież wszyscy powyżej napisali, że kartki za nic
poza tym, czerwona to nie wszystko, nie zapominaj o dwóch straconych golach
Spojrzcie sobie jak padaly bramki w meczu korona - podbeskidzie
Kelnerzy zjebali kontrę, w 4 na jednego Alonso XD
zaspamował mi twittera tymi old blue eyes
ed.
sędzia robi wszystko by wyprowadzić Alonso z równowagi :D
Pół sezonu czekałem na dzisiejsze 10 minut Hojbjerga i nawet warto było, bo asysta i niezła gra #zadowolonynojtm #bajerngralgowno
kabun, chyba nie i moze to wlasnie dlatego w pewnym momencie na jednym skrzydle byl marcelo, di maria, jese i ronaldo :D
a o meczu powiem tyle: lepiej poprowadzilby go stevie wonder, a ronaldo chyba zapomnial zabrac z wakacji umiejetnosc gry w pilke
na ose zawsze mozna liczyc :) na ich kibicow tez, bo swoje robia jak gra u nich real,
teraz trudny mecz z zoltymi bedzie ogladalo sie odrobine spokojniej
Kibice Barcy się śmieją z Realu a już nie pamiętają że Barca nie dawno z Osasuną też nie wygrała.
Bale coś grał bo nie oglądałem meczu?
195 hahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahaa
[195] hahaha jaka cipka. Normalnie prawie mu głowę urwał.
Wiecie co z Aguero?
No i ten Giroud, o którym nie wiem co myśleć ale coraz bardziej nabieram przekonania, że to bardzo przeciętny napastnik.
Czy to już czas, że Bendtner > Giroud? :)
Martino proszę nie dawaj dzisiaj Fabregasa na "9" Martino proszę nie dawaj dzisiaj Fabregasa na "9" Martino proszę nie dawaj dzisiaj Fabregasa na "9" Martino proszę nie dawaj dzisiaj Fabregasa na "9" Martino proszę nie dawaj dzisiaj Fabregasa na "9" Martino proszę nie dawaj dzisiaj Fabregasa na "9" Martino proszę nie dawaj dzisiaj Fabregasa na "9" Martino proszę nie dawaj dzisiaj Fabregasa na "9" Martino proszę nie dawaj dzisiaj Fabregasa na "9"
spoiler start
Może moje modły pomogą
spoiler stop
Tak czytam teraz Piłke Nożną nową i artykuł o najlepszych talentach w Europie na każdej pozycji i pierszy raz słysze o tym gościu. W dodatku ma polskie korzenie.
http://www.transfermarkt.com/en/layvin-kurzawa/profil/spieler_126710.html
Czyli dzisiaj dwóch piviotów Song i Busquets i Cesc na szpicy. Ciekaw jestem jak to się sprawdzi. Dzisiaj czuje że to będzie wieczór Neymara.
zieeeeew Camp Nou, autobus do karnego, po karnym minimalnie się gra otworzyła ale i tak nuuuuuuuuuuuuuudy.
http://mixgol.pl/img/52ac51dee8fa0.gif
kosmos
pierszy raz słysze o tym gościu
taki wyjadacz fma i nie slszal o nim? bez jaj
Mundo Deportivo wyjawia dziś także, że Puyol myśli o zakończeniu kariery. Kapitan powiedział kolegom, iż nie zostanie w klubie, jeśli nie będzie grał na odpowiednim poziomie.
:((((
Dzisiaj chyba Man U nie będzie rozdawał punktów :) Jak już Danny Welbeck strzela dwie bramki to chyba ten mecz nie może być przegrany :D
No i fani Manchesteru United nie mogą narzekać na brak van Persiego, skoro z boku czaił się taki skuteczny snajper. :D
A bramek może być znacznie więcej bo obrona AV leży. Idzie byle jaka akcja skrzydłem i już są obsrani. Największy popłoch robi w polu karnym Januzaj, dzięki temu Welbeck błyszczy.
No kurde Welbeck jakie zagrania w polu karnym. Zajebisty zawodnik, ciekawe czemu tak mało gra w pierwszym składzie.
Onet w formie :D wg. nich Real najpóźniej latem sprowadzi do siebie Hazarda z Chelsea za ponad 60 mln.
spoiler start
Byłoby śmiesznie gdyby się to jednak sprawdziło. Kolejny pomocnik, a obrona nadal leży <3
spoiler stop
btw tak wychwalaliście tego Benteke, a poza początkiem sezonu delikatnie rzecz mówiąc mu nie idzie. Lukaku to zupełnie inna klasa przecież..
Musiały się drewna rozstrzelać... Teraz nici z wietrzenia składu.
Wow, Fleczer na boisku. Powrotu do zdrowia i formy życzę.
Suarez z jaką łatwością. Geniusz !
Tottenham kolejny raz wygląda tragicznie w defensywie.
Nawet Henderson im strzelił.
Dawson to jakaś tragedia ... wysoko ustawiona linia obrony z takim wolnym drewniakiem. To nie mogło dobrze się skończyć.
Lipt0n już jest 16v15 dla Suáreza. Pomimo osłabienia składu Liverpool całkiem nieźle. Chociaż jakby wykorzystali wszystkie sytuacje to Suárez spokojnie mógł już hat-tricka mieć. Oby tylko wytrzymali drugie 45 minut.
Ładnie nerwy im puszczają, oby Liverpool dobił kogutów jeszcze jedna bramką, najlepiej Suareza.
Wcześniej powinien być karny dla Kogutów. wcześniej dla Liverpoolu też.
A jeszcze wcześniej sędzia powinien był uznać bramkę Soldado.
OJP co ten Coutinho ma na głowie xD
Co gol. Henderson MoTM.
Hehe, przy takiej dyspozycji TheReeds i tak nie mieli by szans :D
Tak się zastanawiam, kiedy władze Tottenhamu pójdą po rozum do głowy i wypieprzą tą podrube Mou.
btw. gram w fm14 właśnie Liverpool'em 3 sezon i zajebiaszczo się nimi gra, parę młodzików z szkółki + transfer Insigne i w tym sezonie idę na miszcza :D
jeszcze nie zauważyłeś miszcza
The Reeds - new folk sensation
wypieprzą tą podrube Mou - dwa na cztery; dobra średnia
hehehehehehehhehehehe
ihihihihihihihihihi
uuuuuuuuuuuu
Gerrard nie Gerrard, ale kuraki zagrały dziś strasznie słabo. W przerzedzonym składzie Liverpool spuścił im taki wpier... Na miejscu AVB pakowałbym walizki, to nie zeszły sezon gdy Bale ratował im punkty.
Było łatwo, następna Chelsea tu będzie o wiele trudniej w takim składzie.
Wynik rewelacyjny, gra momentami wyśmienita. Druga linia
bez Gerrarda zaskakująco silna aż miło było patrzeć.
Zastanawia mnie, czy Liverpool jest w stanie zagrać podobnie
w Święta na Etihad lub Stamford.
Na marginesie, nie spodziewałem się, że Tottenham może
grać aż tak słabo. Tyle kasy wydali...
to jest jakas masakra, ostatnie 3 mecze suareza 7 goli i 6 asyst
Nie wiem, jak ze stadionem, ale tej sytuacji finansowej nie byłbym taki pewien po ostatnich wpadkach Silvio :)
Dopiero nadrabiam weekend. Właśnie obejrzałem skrót meczu Chelsea czego bardzo żałuję. Mogłem się po prostu cieszyć ze skromnego zwycięstwa a teraz będą mi się śniły koszmary :-|
Tak btw. to Suarez mógłby już wyłapać jakąś karę bo istnieje duże zagrożenie, że zostanie najlepszym strzelcem tego sezonu ;)
Napoli wygrywa 4:2 z Interem w hicie kolejki Serie A. Bardzo dobry mecz, cały czas coś się działo, drużyna z Neapolu trochę sobie "odbiła" środę.
Tyle tylko, że w środę też wygrali więc o żadnym odbijaniu nie ma mowy. Odbić to oni mogli sobie przebimbaną całą fazę grupową.
No raczej po środzie zadowoleni nie byli, cmon. ;)
Sprawdźcie sobie skrót po prostu, bo mecz dobry był. Zwłaszcza pierwsza połowa.
Te ogórki same się pozamiatały. Oczywiście doceniam siłę rażenia w ofensywie obecnego Liverpoolu oraz geniusz Wampira ale to wyglądało jak gwałt na dziwce, która sama rozchyla nogi.
Za 15 minut Gianni rozpoczyna taniec z kuleczkami!
Oby Dortmund - City i PSG - Milan. A, i Barcelona z Arsenalem.
dajcie city barca, bo chce zobaczyc jak gwalco neymara na etihad
hahahahah
moldas w niebie; Chelsea zagra ze świetnym zespołem z Turcji
gites! chciałem Niemców i mam Niemców (szkoda, że już bez Raula)
wenger wyautuje lysego
xavi890, 19 sekund temu:
Czemu real nie mogl trafic na arsenal co to jest ? Czy mi sie wydaje czy to jakis przekret
Candy, 45 sekund temu:
pisał jeden uzytkownik pary ze ustawione i sie wszystko sprawdza. ja tez slyszalem ze ustawione, ale tylko slyszalem o parze city-barca. i co niedowiarki, a pisalismy to nie wierzyliscie!!!!!!
FromCatalonia, 3 minuty temu:
Figo, jakim prawem ten judasz nam losował rywala ? ta świnia sprzedajna. no i oczywiście musiał to być najmocniejszy możliwy rywal, czekam na losowanie dla realu bo jestem pewien ze jeden ze słabszych drużyn będzie miał.
xavi890, 5 minut temu:
Figo ty zdrajco i jeszcze ten jego ironiczny usmiech
[264]
Ponoć Capello ma ich wziąć, tylko nie bardzo wiem jak skoro jest selekcjonerem Rosji.
Capello marnuje się w trenerce reprezentacyjnej, mógłby się wziąć za porządną robotę
Figo swój chłop, tak bay the way
szkoda city, no ale chociaz wyszli z grupy, moze za rok bedzie 1/4...
manu i real jak zwykle na farcie, dziwne ze realowi legii nie wylosowali
manu i real jak zwykle na farcie
1/8 rok temu hmmmm
City i Arsenal srogo płacą za nie zamknięcie sprawy kiedy była ku temu okazja.
O ile w Arsenal nie wierzę, to wcale nie zdziwiłbym się jakby City ograło Barcelonę.
jak ma sedzia pomoc farsie, jak oni dostana 6/7-0 na etihad?
Trzeba myśleć o najbliższym meczu! Już jutro najważniejszy mecz sezonu rewanż z Cartageną:D
Tak na poważnie to chciałem każdego przeciwnika oprócz City. No ale trudno się mówi. Jak odpadną to najwyżej się skupią na La Liga. Wengera szkoda. Dwa razy trafić najgorzej jak się da. No ale sami są winni bo mogli wyjść spokojnie z pierwszego miejsca.
Po za tym nie spodziewałem się że Aguero tak szybko zagra na Camp Nou, chociaż szkoda że nie w barwach Barcy.
Losowanie LE sie zaczyna a mam to kompletnie w dupie
http://darekwolowski.blox.pl/2013/12/Ojciec-Messiego-oskarzony-o-pranie-pieniedzy-mafii.html
nike i pepsi juz rozwiazalo umowy reklamowe z karlem xDD
kubun -> To interesująca para ze względu na Didiera Drogbę. Na pewno dla Tito to będzie wyjątkowy mecz, dla jego kolegów z Londynu też. I niewątpliwie okazja do pomeczowego spotkania. ;)
A czysto sportowo to nie jest też łatwy rywal, mistrzowie Turcji pod wodzą Manciniego łapią formę, może być ciężko. Właśnie Drogba "ubarwia" ten dwumecz.
Kyahn -> Wątpię, Atletico jest najbardziej niedocenianym zespołem, a silnym. Milan na odwrót.
Wiadomo, które dwie pary najciekawsze "na papierze". Arsenalowi i Manchesterowi City niewiele brakowało do wyjścia z pierwszego miejsca. Ale mają rywali, których nie mogą się bać. Każdy jest do ogrania, to będą pasjonujące rywalizacje.
dario i bullzaj zaliczyli faila
http://www.fcbarca.com/mobile/52745-hiszpanskie-msw-zaprzecza-sledztwu-przeciwko-messiemu.html
Kyahn -> Wątpię, Atletico jest najbardziej niedocenianym zespołem, a silnym. Milan na odwrót.
Jakby mecz byłby jutro to dałbym Milanowi 1% szans, ale że jest dopiero w przyszłym roku to daję mu 50%.
Łooo, ManCity vs Barca, coś pięknego! Liczę, że Yaya pozamiata ;)
Real Madryt także wspierał Cristiano w tym wyjątkowym i jedynym dniu, jakim było dla niego otworzenie swojego muzeum. Na Maderę udali się kolega z klubu i kadry Pepe, dyrektor ds. instytucjonalnych Emilio Butragueño oraz dyrektor ds. futbolu Miguel Pardeza. Cała trójka pogratulowała Portugalczykowi i dokładnie obejrzała wystawę. Na uroczystości byli także między innymi Jorge Mendes i Paulo Bento.
Ileż można wspierać tego Ronaldo. Co chwile news na stronie Realu że Ronaldo ktoś wspiera. A to kibice, a to prezes a to przedłużają głosowanie na ZP. Śmiech na sali. Raz powiedział że jest smutny i mu do du** chcą wchodzić. Z drugiej strony cały czas jakieś oskarżenia na Messiego i jego ojca :) Podejrzanie to wszystko wygląda.
Dobre komentarz kibiców Realu
Żenada roku , koles otworzył muzeum a nie ma nawet się czym pochwalić. Iloscią pucharów przebija go prawie każdy z piłkarzy Barçy ale jakos sobie własnych muzeów nie otwirają
Dla mnie to już zaczyna przypominać cyrk - a Ronaldo i cała reszta to małpy z tego cyrku - tylko czekać jak Cr7 zacznie grać w filmach i wyda swój album - co oni z tej piłki nożnej robią.
Dziwna decyzja Martino o powołani zawodników na mecz z Cartanegą.
Powołani:
Pinto, Olazábal, Montoya, Fàbregas, Puyol, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Song, Jordi Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto.
Przecież wygrali 4-1 pierwszy mecz to dziwne że nie da pograć zawodnikó z Barcy B jak się tyle narzeka na wielką ilość meczów i brak odpoczynku dla zawodników.
edit- chyba już znam odpowiedź. Wczoraj grała Barca B to pewnie dlatego nikt z Barcy B nie został powołany.
AVB zwolniony
Dokladnie widac, jacy sa naprawde obaj pilkarze, skoro Ronaldo wspieraja wszyscy, a Karla nie wspiera nikt.
#arsenal
Feb 8 LiverpoolA
Feb 13 ManUnitedH
Feb 19 BayernH
Mar 12 BayernA
Mar 15 TotenhamA
Mar 22 ChelseaA
Mar 29 ManCityH
Apr 5 EvertonA
to chyba koniec marzen
Dokladnie widac, jacy sa naprawde obaj pilkarze, skoro Ronaldo wspieraja wszyscy, a Karla nie wspiera nikt.
Messi nie potrzebował co chwile wywiadów przesuwania terminu głosowania i innego wspierania żeby wygrał ZP.
No tak, palnalem z tym "nikt nie wspiera" zapominajac kompletnie o FIFA, sorry.
Andre Zwijasz Bagaż
Losowanie kolejny raz ustawione.
#NihilNovi
Messi nie potrzebował co chwile wywiadów przesuwania terminu głosowania i innego wspierania żeby wygrał ZP.
Karłowi wystarczyła pomoc ze strony UEFA.
[284] ktoś wypisał wszystkie kombinacje, po czym usunął te nietrafione
Karłowi wystarczyła pomoc ze strony UEFA.
No jak myślisz że UEFA głosowała a nie selekcjonerzy i kapitanowie rep. to jesteś po prostu debilem albo niedorozwinięty.
Jak wygrywać to z najlepszymi :) Cieszę się, że Bayern się trafił. Będzie ciężko, ale wierzę w sukces.
Nie psuj Kherlon, już się dzisiaj dowiedziałem, że jest ustawiane pod Real, żeby wygrali "dziesiątkę", a Barcelona ma zawsze najtrudniej...
Jak wygrywać to z najlepszymi :) Cieszę się, że Bayern się trafił. Będzie ciężko, ale wierzę w sukces.
Serio wolisz Bayern w 1/8 niż np Olympiakos? Nie wolałbyś żeby np Bayern im się trafił w dalszej fazie?
To jest podejście kibica sportowego uczciwego klubu piłkarskiego, a nie kombinatorów i hochsztaplerów!
Szczerze ? Dla mnie to żadna różnica jako kibica. Pod względem terminarzu Arsenalu w lutym / marcu to wolałbym, aby trafił się łatwiejszy rywal, ale pod względem kibicowskim i emocji wolę Bayern :)
Jak mnie wkurza gadanie "jak chcą wygrać to muszą z najlepszymi grać". Przypominam drogę Borussi do finału w ostatnich rozgrywkach, faktycznie z samymi najlepszymi grali. ZAWSZE jest lepiej na początku mieć łatwiejszych przeciwników, a przy takim terminarzu (chyba Fergie go układał...) to już w ogóle. No, ale mają to na co zasłużyli po meczu z Napoli, 1/8 i do domu, emocji co nie miara będzie. ;)