Bo kupiłem One X i dostałem je w bundlu, a już mam swojego ultimate jeszcze na pół roku :)
Przyjmę gamepassa
Dawaj maila
Poszło!
Doszło dziękuję bardzo :) pozdrawiam.
To zapodaj maila, GOLD się ostał :)
Poszło!
Przy okazji dzięki, wreszcie mam znajomego :D ogólnie to mieszkam w Niemczech i raczej nie mam tutaj ziomków graczy bo i pracuje z samymi dziadami (dosłownie i w przenośni), a w Polsce to każdy na sonkach pyka :(
Podziękował, jutro obadam i dam znać :)
No niestety to chyba taki urok Xboxa, bo mam zaledwie lekko ponad 10 znajomych. Wątek Xboxowy praktycznie jest martwy, ale należę do grupy Xbox One Gracze Polska na facebooku i tam chociaż się coś dzieje, często i gęsto szukają ludzi do grania. Ja sam dużo nie gram, ale myślę że chociaż warto się dodać, bo może będzie jakaś okazja coś ugrać :)
cswthomas93pl ukręcił łeb konkursowi na 3 miesiące golda, a teraz dostaje miesiąc w gratisie. Karma to dziwka.
Nie ja go zaspamowałem więc nie opowiadaj, że z mojej winy wątek został zamknięty, bo to Ty nasmarowałeś prawie 50 postów.
/ gdyby moderacja nie pokasowała postów, to by było czarno na białym czyja to zasługa :)
// bez powodu bym tego posta nie napisał i owa osoba w 100% zasłużyła na owy order. A może niech sam
Btw ja odpowiedziałem na post, a Ty tylko utrudniłeś potencjalne losowanie swoim spamem.
Serio? Oczywiście, że z twojej. ->
Handluj z tym.
Nie złamałem zasad konkursu, za to ty tak, bo nie potrafiłeś się powstrzymać, żeby komuś dogryźć.
Nie wiem, bo ten temat mi umknął, ale jeśli to był jedyny powód anulowania konkursu - dziecinada i żałosne zachowanie organizatora. Na swoim miejscu po prostu wykluczyłbym kłótliwe jednostki nie odbierając innym szansy na wygranie. Pozdrawiam i cieszę się, że kody działają :)
jeśli to był jedyny powód anulowania konkursu - dziecinada i żałosne zachowanie organizatora.
No nie bardzo.
https://www.gry-online.pl/forum/konkurs/zee68e4b?N=1