Witam, nie da się jakoś przywrócic starego interfejsu? Wpieprzyli miniaturki na pół ekranu i muszę 2 razy dłuzej przewijac.
Niestety nie, na forach allegro już trwają spory o możliwość przywrócenia starej szaty graficznej liczące nawet pare tysięcy postów, allegro się zachowuje tak jakby tego nie widziało, a to co teraz wyrabiają z tym allegro to pożal się Boże.
Nie widzę większych zmian. Parę kosmetycznych poprawek.
Ja rozumiem zmiany ale to jest jakiś zły żart
za góra miesiąc jak się przyzwyczaicie to nie bedziecie chcieli pamietac o starym interfejsie tak samo jak bylo z filmweb.pl
>>> Max_101
Kosmetyczna? Powiedz mi wiedz SKAD jest sprzedawca tego produktu:
http://allegro.pl/guitar-hero-6-warriors-of-rock-na-ps3-gitara-gra-i1901026239.html
Bardzo mi się nie podoba nowy wygląd, strasznie nieczytelny i niewygodny. Po co oni zmienili coś co było dobre??
Jest tak samo dobrze jak było przed tą zmianą... Wolałbym większe grafiki po powiększeniu...
[8] Nie piszę skąd pochodzi ponieważ on po porostu nie podał gdzie się znajduję bo wysyła tylko kurierem a nigdzie nie piszę o możliwości własnego odebrania towaru a jak tak bardzo chcesz się dowiedzieć gdzie on mieszka to po prostu do niego napisz.
Ludzie nie rozumiecie tego że zmiana wyglądu strony nie usunie żadnych danych ja tam nie jestem za zmianą wyglądu tej strony ale nie mówcie że czegoś tam nie ma przez jej modernizacje.
za góra miesiąc jak się przyzwyczaicie to nie bedziecie chcieli pamietac o starym interfejsie tak samo jak bylo z filmweb.pl
dobry lol, na filmwebie jest pierdolnik jakich mało
[14] Ja bym ci polecił:
http://allegro.pl/ilustrowany-slownik-ortograficzny-super-cena-i1889874558.html
Aż nie wiem co napisać. Ale jak chwilę pomyślisz to może sam dojdziesz do pewnego wniosku.
[16] Chyba wiem do jakiego wniosku:
Za drogi ten słownik i mam ci znaleźć tańszy bo ty przez nowy wygląd strony Allegro nic nie możesz tam znaleźć.
Beznadziejne te nowe allegro
Ja jakichś wielkich zmian nie dostrzegam. Może dlatego, że praktycznie na ten serwis nie wchodzę.