Witam forumowa brac, posiadam nastepujace gry na sprzedaz, wszystkie wciaz w folii producenta. Tradycyjnie przed wystawieniem na Allegro wrzucam tutaj, a nuz sie ktos zainteresuje :) Ceny jak zawsze ciut nizsze niz najnizsza na Allegro, odbior osobisty w Warszawie (Zoliborz) lub wysylka:
Xbox 360 (folia):
The Witcher 2 Enhanced Edition
Dirt Showdown
Max Payne 3
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier
Procz tego punkty MS 2100/4200 oraz abo namenty GOLD 12 (choc te schodza w zastraszajacym tempie wsrod znajomych)
Uzywki X360:
HALO Reach
Portal 2
Venetica
i 4 gry na Kinecta: Zumba, Rise of Nightmares, Your Shape 2012 i Dance Central. W gruncie rzeczy Kinect tez na sprzedaz tak jak i starszy Xbox 360 120GB ale to juz prosze mailowo.
PS3 (folia):
Skyrim
Metal Gear Solid HD Collection
CoD: MW3
Tiger Woods PGA Tour 13
Fifa 12
Dirt Showdown
Lollipop Chainsaw
MIB Alien Crisis
Fifa Street
Game of Thrones
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier
Mass Effect 3
Max Payne 3
Oraz dwie gry na PS Vita Reality Fighters i F1 2011 choc te chcialbym wymienic na inne :)
W razie zainteresowania prosze pisac w watku lub na maila maish o2 pl
ZAPRASZAM TEZ NA GG: 600101
Najtansze 4200MSP na Allegro powyzej 130zl wiec sprzedam za 120 i jest to ostatnia z 5-ciu. Przy czym nadmieniam, ze jest to oryginalna zafoliowana karta Microsoft, a nie jakies lewe punkty i konta tluczone z azjatyckich kradzionych kart kredytowych...
Fifa 12 99zl, Skyrim 129zl, obie nowki w folii.
Z uzywkami to ciezko ustalic cene mialem zamiar puscic je w swiat od 1zl na allegro...powiedzmy Reach 45zl Portal 2 65zl lub obie za 100zl.
Misiek, a Max Payne 3 po ile ?
REACH jest, uzywek jeszcze nie wystawilem. Max Payne jest na X360 na PS3 chyba wszystkie poszly. Zapraszam na gadu 600101
Ok, zgadam się z kolegą i jutro do ciebie napiszę. I oczywiście jeśli ktoś inny w międzyczasie kupi, to się nie obrażę, nie chcę nikomu gry blokować.
Na Allegro sprzedaje po 145zl plus wysylka takze od reki niech bedzie -10% bo dzis dobry dzien :)
Brak punktow MSP, The Witcher 2 oraz Max Payne 3 na X360 (tzn. jest ostatni ale zamowiony na jutro)
Brak Lollipop Chainsaw, Skyrim, Fifa Street, Max Payne 3 i MGS HD Collection na PS3.
Reszta wciaz jest, ceny do negocjacji w zaleznosci od gry!
BTW: EMPIK placi 160zl za uzywke Max Payne 3, chyba stad sie rozeszly tak szybko mozna kilka dyszek nawet zarobic :)
Serdecznie polecam Yazza jako sprzedawcę. Dzisiaj zgodnie z obietnicą paczka została do mnie wysłana i numer przesyłki również otrzymałem ;) Teraz tylko czekać na listonosza. Kontakt też super, szybko i sprawnie.
Oto co zostalo z gier w folii:
Xbox 360
Dirt: Showdown 4szt.
PS3
Game of Thrones 2szt.
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier 2szt.
Dirt Showdown 1szt.
Sprzedam po cenach hurtowych z powodu rychlego wyjazdu, najchetniej odbior osobisty w W-wie!
Uzywki PS VITA (w zasadzie gry raz w konsolce, tylko by sprawdzic, wciaz pachna drukarnia):
Reality Fighters PL
F1 2011
Oraz Xbox 360 120GB przerobiony (nie dla mnie zabawa) z kompletem kabli, bezprzewodowym kontrolerem oraz gra (oryginalna) Conflict Denied Ops.
Cena za ixa jeszcze nie ustalona, nie wiem ile to warte, musze zerknac na Allegro, niemniej jestem otwarty na rozsadne propozycje. W razie czego zapraszam na gadu 600 101
No napisałem Ci na gg ale nie odpisujesz. Interesuje mnie jaka jest data produkcji. :)
Sorry, nie bylo mnie caly dzien, juz odpalam GG.
Najtansza F1 2011 na Vite jaka widze to 129zl plus wyyslka, moja byla w konsoli kilka minut (wyscigi na handheldach to nie moja domena) sprzedam za 99zl. Chetnie tez wymienie na cos innego.
Poprosze o cene Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier
Dziekuje
Wszystkie pozostale gry teraz na Allegro od 1zl BCM!
Future Soldier od reki 126.50zl wliczona wysylka, 120zl odbior osobisty :) Taniej nie ma nigdzie. Na aukcji oczywiscie moze byc jeszcze mniej bo nie ma ceny minimalnej...
2006, ale to o niczym nie swiadczy - jest po wymianie mobo w ramach gwarancji przez Microsoft. Konsola ma tez profesjonalnie zmienione chlodzenie (nie jakies smieszne intercoolery), natomiast custom software pozwala na monitorowanie na biezaco temperatury procesora, GPU oraz obudowy. Model nie do zdarcia, podziala jeszcze dluuuuugi czas :)
Jak ma mozliwosc monitorowania temperatury? Ma JTAG czy RGH? Najlepiej wejdz teraz na gg to pogadamy.
Nie wiem, nie znam sie na tym, sorry nie ma mnie cale dnie w domu. Po odpaleniu w lewym gornym rogu wyswietla stale cztery temperatury, CPU, GPU, obudowa i cos jeszcze, nie pamietam...
REKLAMA:
Dzis wieczorem koniec aukcji, wszystkie BCM, zaptraszam:
http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=9&us_id=115904