Witam. Kupiłem grę Fifa 2014 w sklepie, orginalna. Instalacja przebiega bez problemu do czasu wpisania klucza rejestracyjnego, wyskakuje mi komunikat: " Ten kod został wykorzystany". Wydałem 100zł na nową grę i nie mogę grać i mnie trafi zaraz piorun. Błagam, błagam o pomoc!!!
Grę dostałem od siory w prezencie na urodziny. Pewnie kupiła ja w Media Markt lub innym Euro AGD. Gra normalna w pudełku nowiutka.
No to wydałeś 100 zł czy dostałeś w prezencie? Jeśli gra kupiona w sklepie to z paragonem do tego sklepu i reklamować a nie płakać na forum. Czego przepraszam od nas oczekujesz w tej chwili?
Czy to możliwe by kod nie wchodził. Kiedyś pożyczyłem od kumpla grę również Fifę i wpisywałem 10 razy kod i działał, on również pożyczał ją innym i nie było problemu.
Piszę bo nie chcę pytać siory to raz, dwa to pewnie nie ma nawet paragonu. Czytałem mnóstwo for na ten temat i wiele podobnych jest takich zapytań jednak podobnych nie identycznych
W takich sieciówkach lubią otwierać pudełka i kraść/ użytkować zawartość. Czy to filmy, czy gry. Mogą to potem zafoliować więc wygląda niepozornie. Sprawdź czy nie wpisujesz zamiast 0 o albo 1 I, jak nie to do sklepu reklamować
Sprawdzałem, wpisywałem kilka razy. I nic. A możliwe to by kod był jednorazowy?
Czyli jak pisałeś wyżej, ktoś z takiej sieciówki mógł wziąć grę do domu tam ją zainstalować i znów przynieść do sklepu i już po kodzie? A co w sytuacji gdy kod do gry miało 5 osób a ja miałem jako 6 i gra mi poszła, tak miałem w przypadku FM 2010
Reinstad chyba nie będę miał innego wyjścia. Gorzej jak siora nie będzie miała paragonu
czyli nie kupiłeś gry, twoja siostra też nie, po prostu ją pożyczyłeś i próbujesz użyć zużyty klucz
jak nie chcesz grać online to ściągaj pirata i tyle
Nie no kupiona, chyba że siora mnie okłamała. Dobra ściągam z neta
Najpierw gra kupiona, potem otrzymana w prezencie, a teraz zamiast ją reklamować to wolisz piracić. Nie żeby mi to przeszkadzało, ale oczywistym jest, że Ty tą grę pożyczyłeś od kumpla i zwyczajnie szukałeś sposobu na odpalenie jej na swoim kompie.
Gry z zużytym kodem aktywacyjnym, nie zainstalujesz na swoim koncie. Pozostaje Ci ściągnięcie jej z neta.
Nie no kupiona, chyba że siora mnie okłamała. Dobra ściągam z neta
Co za oszust..
to weź zrób zdjęcie pudełka + płyty z grą abyśmy mogli ostatecznie zdecydować, czy podać ci nowy kod aktywacyjny
Sorry Panowie że tak uciekłem wczoraj ale musiałem przekazać kompa dziewczynie. No zdjęcia zrobiłem tylko jak je wysłać wam?
Pożyczyłem też grę od kumpla, i chciałem pobrać z Orgin z jego profilu i dalej lipa. PS. Co można zrobić gdy komputer nie widzi nowego urządzenia w tym przypadku aparatu?
A_wildwolf_A jak mam wysłać ci fotki gry?
Edzio34
Zaniechaj juz tego osmieszania sie...
????? Chciałbym przesłać zdjęcia i udowodnić że to moja i orginalna gra. Jednak skoro mi nie wierzysz trudno. Może pomożesz mi w drugim przypadku związanym z Orginem?
Proszę. Zdjęcie nr 1. Jeśli chcecie mam kolejne 2 Wyskoczyło mi że obrazek zbyt duży lub zły format.
Próbuję jeszcze raz.
To zmniejsz rozmiar zdjęcia. Masz wyraźnie podane: obrazek - jpeg, gif, bmp, tiff, png - maksymalnie 1.1MB
Już jest