Kupiłem wczoraj Nokie X3 i zaraz skończy mi sie bateria, jak długo mam ją ładować za pierwszym razem, trzeba ją formatować czy w nowszych bateriach nie trzeba tego robić ?
W każdym telefonie można "sformatować" czy tam jak kto zwie formować baterię.
Czekasz do rozładowania telefonu. Ładujesz potem 12h. I ta 3 razy. ;)
No i dwie różne odpowiedzi, tego sie spodziewałem, to niech ktos inny napisze.
Ok nie będę musiał jej sformatować, a wie ktos może jak wgrać polski język to telefonu Nokia X3 ?
UP
wiesz nie musisz ale dobrze by było jakbyś sformatował ;)
No ok sformatuje, ale wie ktos jak wgrać polskie menu do Noki X3 ?????
Nie formatuj(właściwie to nie formuj:P), nic Ci to nie da! Stracisz tylko czas.
W kwestii menu: http://ebgsm.com/tuning-nokia/wgrywanie-polskiego-menu-do-noki-zmiana-product-code-38341.html
Chociaż w twoim przypadku lepiej oddać telefon do jakiegoś serwisu zapłacić i mieć z głowy.
Co masz na mysli pisząc w twoim przypadku ?
A nie da się zrobi aktualizacji w której jest polski język, gdzies chyba o tym czytałem, ale teraz nie wiem , wie może ktos jak zrobić taką aktualizacje bez komputera tylko przez Wi-fi na telefonie ?
Mam na myśli, że nie jesteś kimś kto lubi się w to bawić.
Przecież Ty nie masz wifi:O chyba, że mówimy tu o modelu X3-02, w sumie to nic nie zmienia, ale języka oprogramowania przez WiFi nie zmienisz żadną aktualizacją.
Baterie Li-ion nie posiadają tzw. "Efektu pamięciowego", więc ich formowanie jest zbyteczne. W niektórych przypadkach taka operacja, może nawet uszkodzić baterię.
No mam wersje X3 02 sorki ze nie podałem dokładnie, Wifi mam bo używam, ale może kto mi podać product code do mojej wersji telefonu z polskim menu ?
Up
[14]RazRez
poszukaj na tej liście -> http://nokiahacking.pl/lista-polskich-product-code-telefonow-platformy-bb5-vt697-60.htm
@up: mam nadzieje, ze to była ironia, bo jeżeli nie, to od dzisiaj dla mnie nie istniejesz...
<--- [17] + [18]
Obawiam się, że z wami koniec :D
Niestety, ale nasz związek nie mógł przetrwać... Z nami koniec xD
Nie ma to jak trochę ponabijać się z Mody na Sukces :D