od jakiegoś czasu kompletnie straciłem chęć do grania ponieważ ciupie w jedno i to samo...więc tu pytanie do was:
Czy moglibyście polecić mi jakieś dobre tytuły?
Szukam dobrych Fps-ów które pójdą na ŚREDNIM sprzęcie , horrorów (coś innego niż Amnezja, Penumbra bądź Silent Hill) oraz ścigałek z dużą dawką adrenaliny :)
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Tomb Raider ;P
Napisz w co już grałeś.
długo by wymieniać nie wszystkie tytuły pamiętam
Duke Nukem 3D +HDpack
tak poza tematem StefanBurczymucha czy Ty jak przyjdziesz z pracy to od razu wchodzisz na forum i siedzisz do późnej nocy i tak codziennie:P bo już tyle postów masz i tak przeglądałem to wpisy od 17 do 2:P
to wielka sława Cię czeka:P ale coś mi się wydaje, że jesteś sporo dłużej na tym forum:)
No jakoś tak :)
StefanBurczymucha --> Tylko się nie uzależnij ; )
nie offtopować tylko konkretnie znacie jakieś tytuły?
Olej wszystko inne...
To zapełniacze czasu tylko, które szybko się nudzą.
Combat Mission: Beyond Overlord
Combat Mission: Barbarossa To Berlin
Combat Mission: Afrika Korps
Są bolączką na Twój problem.
Gry w które grać można latami i nigdy się nie znudzą. ;]
Stefan - D: Ta ilość postów w takim czasie....
Średni sprzęt hmm...
Condemned:criminal origins - może nie shooter , ale first person , a i do horrorów też się zalicza :)
Mery - bądź co bądź nieźle stoisz murem za tą serią. Widać sentyment. Sam kiedyś trochę pyknąłem w Barbarossa , ale po tygodniu mi płytka krachnęła....
chciałbym dodać że nie poszukuje tylko tytułów z "dobrą grafiką" mogą być klasyki byle by klimat był :)
Do CMBB jest nocd, więc można używać bez płyty.
CMBO i CMAK już defaultowo nie używają płyty w napędzie.
Oczywiście, by polubić Combaciki trzeba na serio interesować się IIWW, ale też i na serio wystarczą na całe lata, czy to grania samemu z głupiutkim AI, czy z żywym przeciwnikiem.
Zainteresuj się Lone Survivor, właśnie dodali do HIB, więc za niewielką cenę możesz kupić kilka naprawdę świetnych gier.
FEAR - horror i shooter, ale pewnie grałeś...
Company of Heroes + dodatki + mody
poszukaj sobie gier na golu albo metacrtic :|
League of Legends- świetna gra i nie nudzi się, serdecznie polecam:
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=513b59b63b020211460200