Z ciekawosci na szybko sprawdzilem co to ten Pih, bo nigdy o nim nie slyszalem - najlepszy jego kawalek to bedzie chyba to, co wszedzie kladzie.
http://www.youtube.com/watch?v=R015wjiRIwg
Polski hip-hop to nie hip-hop.
2, 3, 4 --> Jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to po co się wpisujecie? Jeżeli chcecie sobie ponabijać posty, to idźcie do wątków do tego stworzonych. Chyba logiczne, że wątek kierowany jest do ludzi słuchający jego muzyki?
Mnie zastanawia czemu pih płacze za każdym razem gdy nieudolnie probuje rapowac
"Chyba logiczne, że wątek kierowany jest do ludzi słuchający jego muzyki?"
Serio? Po czym konkretnie to wnioskowac? Przeciez pytanie "jaki jest wasz ulubiony kawalek Beatlesow" wcale nie musi byc kierowane tylko i wylacznie do fanow Beatlesow. A takie ogolne pytanie "jaki jest najlepszy kawalek" (sugerujace nieopieranie sie na osobistych gustach - to ma byc cos obiektywnie najlepszego, a nie najbardziej sie podobajacego, brakuje tylko zdefiniowanych kryteriow 'najlepszosci') - tu juz w ogole powinny miec okazje wypowiedziec sie osoby obiektywne, bez uprzedzen i preferencji, a nie tylko te z definicji nastawione pozytywnie, n'est-ce pas?
A mnie zastanawia czemu wielka wiesniara jest ciota... Czemu krytykujesz w taki sposob? Rozumiem moze go nie lubisz jego typu muzyki ale czy ja ci mowie ze twoj ulubiony wykonawca jest pedziem albo poprostu jest do dupy ? Nie wiec gon sie hejterze bo widac gowno wiesz o muzyce i slabo ci jest ogarnac przeslanie ktore z nich leci.
Zgnilych sumien cmetarz
@wysiak
Jak można ocenić, który kawałek Beatlesów jest najlepszy, jeśli nie zna się ich muzyki? Wątek kierowany jest tylko dla fanów, ponieważ pytanie w wątku wyraźnie sugeruje, że chodzi o najlepszy utwór z jego twórczości. Gdyby wątek był o Pihu jako o osobie, a nie konkretnie o jego muzyce to wtedy można by się wypowiadać negatywnie. Tymczasem jeżeli pytanie w wątku dotyczy o jego najlepszy utwór, to raczej logiczne, że nie powinny się tu wypowiadać osoby, które nie znają jego muzyki, bądź po prostu jej nie lubią. Jak chcesz odpowiedzieć na pytanie w wątku, jeżeli "Z ciekawosci na szybko sprawdzilem co to ten Pih, bo nigdy o nim nie slyszalem"?
Czepianie się, że najlepsze nie oznacza najbardziej podobające się, jest bez sensu. Jeżeli podoba Ci się jakiś utwór i mówisz o nim, że jest najlepszy, to równie dobrze można powiedzieć, że najbardziej mi się podoba.
MavericKK -> nie obrazilem Piha. Stwierdziłem tylko ze ma antyflow.
Teraz jak ktos ma inne zdanie to od razu jest hejterem :D BEKA
Ostatnio spodobały mi się jego utwory a szczególnie.
Nie żałuj mnie.
Nigdy już nie wróci
Nic nas nie rozłączy
Pih jest strasznie słabym raperem, jednym z najsłabszych w polskim "mainstreamie".
Ale koncerty gra świetne: http://www.youtube.com/watch?v=2-Zp_k5Mllw
Bercik K --> Spoko, przeciez sobie jaja robie - sorry, jesli poczules sie urazony:)
"Mnie zastanawia czemu pih płacze"
A mnie zastanawia czemu heavy metalowcy nawalaja w struny jak nienormalni... Nie mam nic do HM ;)
Pih nie ma dobrych kawałków.
Ewentualnie Semper Fidelis wybija się spośród jego repertuaru.
"Co było a nie jest" na ficzuringu u Brudnych
oczywiście ta wersja, ona bez udziału Piha
Pih nie ma dobrych kawałków.
Żaden, każdym prezentuje dno.
żaden.
Dokładnie Gentelmens. Szatańskie wersety ze Słoniem shellerem i Kaczorem są spoko, i to tylko dlatego, że uratowali kawałek przed pluciem PiH'a przez cały klip.
PiH'a nie ogarniam. Za dużo pluje i ma taki sposób swojego flow że kurwica mnie bierze.
[6] <- - - Dokładnie nie mają żadnej wiedzy na ten temat a najwięcej do powiedzenia.
Otwórz do mnie ogień
Śniadanie mistrzów
Semper Fidelis
Nie słucham piha nałogowo ale te 3 kawałki wg mnie najlepsze.
PiH'a nie ogarniam. Za dużo pluje i ma taki sposób swojego flow że kurwica mnie bierze.
Buhahaha bo żeście jeszcze nie dorośli do jego tekstów i przekazu. Chociaż bliższa i najbardziej prawdopodobna przyczyna to brak własnych doświadczeń z życia, o którym on nawija ;) a żeby to dostrzec trzeba być trochę "bliżej" jego tekstów ;)
SZYYYYJAAA hehehe