Chyba największy psychol z całej ekipy.
Jak zwykle mistrzostwo, polecam obejrzeć jakikolwiek filmik z serii "Meet the <nazwa klasy z TF2>"
Choć spodziewałem się w końcu zobaczyć co kryje się pod tą maską...
Dobranoc :)
Chyba największy psychol z całej ekipy.
Krążą słuchy że psycholożka :)
Agugugagaga Bohoo....
Piękne to. Potwierdzili , że potrafią robić takie rzeczy.
Dobry materiał. Mam nadzieję, że po powrocie do domu będzie się dało ściągnąć aktualizację. Nowa rakietnica dla Soldiera wymiata, dosłownie i w przenośni.
Do tego parę nutek na koniec
http://youtu.be/2HjLN1TA3bc
http://youtu.be/Ld98BPcpWIE
Wreszcie ten update z nowymi itemami!
Moja ulubiona klasa to Soldier więc muszę wypróbować tą rakietnicę.
Hahah, to jest mistrzostwo. Musiałem się zbierać z podłogi jakieś 10 minut. Nadal mam szeroki uśmiech na twarzy, ten film jest po prostu megaaaa :D
A wiecie, że razem z tym Valve wydało wreszcie Source Film Maker? Co to oznacza? To, że będziemy mogli robić takie same filmiki samemu. Może nie takiej jakości i dźwięku, ale lepsze niż w Gmodzie.
Sourcefilmaker był już wcześniej dostępny (chociaż z tego co patrzyłem to był o wiele biedniejszy). Trzeba było tylko kombinować z betą tf2 pobraną z torrentów :P
Ale szczerze mówiąc genialny jest ten program. Do tej pory myslałem, że wszystkie mmet the były robione w jakimś 3dsmaxie czy Blenderze.
Z jednej strony fenomenalne przedstawienie klasy, z drugiej w samej grze jest to klasa najbardziej irytujaca - szczegolnie dla Spy w ciasnych miejscach.
Sethlan-->Zawsze kochałem grać jako typowy Spy Checker :D
I tak 90% z was nie wie, że grając Pyro się nie powinno za dużo używać miotacza płomieni tylko innych broni.
Pewnie niektórzy nie wiedzą nawet, że drugi tryb miotacza umożliwia gaszenie płomieni na sprzymierzeńcach czy odbijania pocisków.
HA teraz dali każdemu gogle przez które widzisz tak jak na tym filmie, wszystko sie robi kolorowe
Ech i gdzie tu stary duch poprzednich Meet the.....
Ostatni B.Dobry Meet the to był Snajpera.
[19] Chyba mi nie powiesz, że Meet the Medic było słabe? Wg mnie to był najlepszy Meet the...
Od 0:55 automatyczny banan na twarzy :D BTW. moja ulubiona klasa
IMO średni.
Meet the Spy to mistrzostwo cały czas ;)
Swoją drogą te filmiki są 1000x lepsze od tej słabej gry z tragicznym feelingiem broni (czekałem na TF2 strasznie, a potem wielkie rozczarowanie... ;p).
Jeśli ten filmik (genialny swoją drogą, Spy najlepszy ze swoim tekstem) jest całkowicie zrobiony tym Source filmmakerem, to mam nadzieję, że już niedługo zaczną się pojawiać jakieś filmiki od graczy na YouTube. Potencjał jest niesamowity.
Wg. mnie średnie, przebajerowane, pierwsze meet the miały to coś, później tylko coraz bardziej zaawansowane technologicznie, niby źle nie jest, ale wystarczy popatrzeć na meet the demoman czy scout, albo spy to było mistrzowskie, dla osób które z TFem są dłużej niż od aktualizacji F2P klasyki :)
PS. gnoll od kiedy grasz w TFa?