Czy ta kategoria na tym forum świadczy o tym, że jest tutaj prowadzona dyskusja o grach MMO ?
Udaj się albo na MMO albo na forum lola, tam chyba szybciej dostaniesz odpowiedź czy nie ?
btw. Ryze, TF jest obecnie bardzo słaby moim zdaniem.
Żaden nie jest lepszy.
"Lepszość" polega na umiejętności grania, nie postaci. Poza tym postaci nigdy się nie kupuje przed spróbowaniem ich.
https://www.gry-online.pl/forum/league-of-legends-44/zcc4b95e?N=1
Zapraszam do wątku.
Co do pytania, zdecydowanie Twisted Fate, Ryze otrzymał niedawno nerfa na zasięg swoich czarów co powoduje że jest dosyć niebezpiecznym pickiem, TF natomiast może zawsze bezpiecznie farmić z odległości, nie wspominając o jego fantastycznym ultimate który potrafi wykerować grę.
Jednak na yoyo Q poziomu bronze/silver wydaje mi się że Ryze byłoby łatwiej, głównie ze względu na błędy jakie popełniają gracze w tej lidze.
Kwestia gustu :) Polecam ci Veigara jest to "lejtgejmowy" champion czyli jest najlepszy w końcowej fazie rozgrywki jest om łatwy do ogarnięcia i trzeba dobrze "lasthitować" ponieważ stakuje on moc umiejętności na q i za każdego zdobytego fraga obojętnie jak dostaje 6 pkt mocy umiejętności! I jego ulti jest świetne przeciwko innym magom !
krzysiek1777-->W obecnej mecie gdzie dive comp jest bardzo popularny, Veigar nie ma miejsca, bez flasha i stuna jesteśmy chodzącym fragiem, dodatkowo Veigar ma bardzo dużo counterpicków.
Przypominam, że Veigar ma stuna !
Jeśli ktoś ma odpowiednie umiejętności naprawdę Vegiarem może zrobić dużo !
Nie do końca, obecnie Veigar jest tyrany przez wszystko czego nie może zburstować. Jest kontorwany przez merc threads i Abyssal na magach (Elise, Diana) i Hexdrinker z mercami na AD casterach (Jayce, Zed).
Na rankedach złapiesz tylko flame biorąc Veigara.
Nie chcę się kłócić chyba lepiej się znasz bo raczej dłuższą masz przygodę z LoLem. A może odpowiesz na moje pytanie? Oto link do wątku ! https://www.gry-online.pl/forum/lol-ad-cary-na-poczatek-1/zcc4d7fd?N=1
Bardziej preferuję Twisteda, mobilny i pomocny w late, pozdrawiam ;)
Skoro już tu się rozpisałem to na początek polecam-->
Caitlyn-->Duży zasięg, bardzo bezpieczny lane, ALE musisz ostrożnie "klikać" czyli zawsze korzystać z tego zasięgu który wynosi "650", wielu początkujących popełnia błąd i podchodzi bliżej przeciwnika.
Varus-->Wbrew pozorom dosyć prosty, tylko ultimate wymaga pewnego wyczucia, ma dobry wave clear i lane pressence.
Ezrael-->Trafianie z Q wcale nie jest takie trudne, dodatkowo bardzo bezpieczny z powodu drugiego "flasha"
Graves-->Fajny burst, dodatkowe statystyki z pasywa, posiada escape no i smoke screen OP, najbardziej wytrzymały ADC w grze.
Nie jestem jakimś super ADC, ale najprzyjemniej gra mi się Gravesem.
W obecnej scenie profesjonalnej LOLa Najmocniejsi są chyba Corki, Ezrael (z powodu wzmocnienia Trinity Force) oraz Caitlyn.