W takich dniach jak ten wszyscy jesteśmy Hanką Mostowiak [*]
[3]
- Ej Hanka !
- Co ?
- Pudło !
U mnie dzisiaj w szkole na informatyce nauczyciel spytał się nas czy wiemy co się stało. Odpowiedział: "Hanka nie żyje."
to mnie porozpierdalało po maksie hahahahahahahahaha
http://vader.joemonster.org/upload/qzq/512_67789182a1940b4.jpg
Owszem, z jednej strony to zabawne, ale z drugiej tragiczne jak nisko stoją polskie seriale - i nie mam pretensji bynajmniej o to, że z samej swojej przynależności gatunkowej czyli bycie głupią telenowelą ją przekreśla, ale samą realizację i poziom scenariuszy, w lwiej części pisanych przez "królową polskich seriali" (jak to pierwszy raz przeczytałem/usłyszałem poskładałem się ze śmiechu) Ilonę Łepkowską... I jaki jest sens płacenia abonamentu? Żeby oglądać "Klan", "Plebanię" czy "M jak Miłość"?
Dlaczego nie wezmą przykładu z USA (tak, z USA, mimo że to przez wielu uważana "komercha") i napiszą jakiś ciekawy serial ze świetnymi postaciami (granymi przez nieznanych aktorów, dosyć mam oglądania na zmianę Tomasza Karolaka i Izy Kuny), bez zbędnego pierdolenia. Przykładem może być "Weeds" czy "Breaking Bad" - pieniędzy dużych na pewno nikt w to nie włożył, a sukces zarówno artystyczny jak i komercyjne seriale odniosły niesamowity.