Bardzo proszę o przesłanie pierwszej listy z 10.07.2011 przyjętych i rezerwowych na PW.
Swoją niestety utraciłam.
dostałam, dostałam ,ale nie na to, co bardziej chciałam. Nie wiem teraz jakie szanse mam na rezerwowej . Poważnie teraz: bardzo potrzebuję tej listy. napewno ktoś ma!!!!
Przecież są listy rezerwowe z II etapu. Jeśli na nich Cię nie ma, to znaczy, że zostałaś wyrzucona z list rezerwowych.
nadal potrzebuję tej listy !!!
Czy jesteś skończoną idiotką? Zadzwoń do pieprzonego działu rekrutacyjnego i zapytaj o swoją pieprzoną pozycję na pieprzonej liście rezerwowej i nie rób z siebie autystycznego umysłowego paralityka!
Niech zgadnę, chciałaś się na administrację albo chemię z zamiarem specjalizacji w kosmetologii?
Jak były egzaminy wstępne na PW, to nie dostawało się tam zbyt dużo dziewczyn. Ciekawe dlaczego... Megejron, przybywaj, broń się.
http://www.pw.edu.pl/content/view/full/22984#Listy
Smutno mi jak widzę, jaka "elita" nam rośnie. Wyżej masz podane listy zakwalifikowanych i rezerwowych z 2 etapu. Jeżeli nie jesteś na żadnej liście, to nie masz już szans na dostanie się na wybrany kierunek.
Nie martw się. PW jest brutalne i sporo osób wypada na pierwszych semestrach :P
Poziom zostaje zachowany.
Duzo osób mnie obraża!.
Nadal potrzebuję lisy pierwszego etapu PW z 10.07.2011.
Zyczliwym nie muszę tłumaczyc po co ?
A ja się jednak zapytam: po co? Żeby płakać nad rozlanym mlekiem? Nic już nie zrobisz.
Lookash: Jak były egzaminy wstępne na PW, to nie dostawało się tam zbyt dużo dziewczyn. Ciekawe dlaczego... Megejron, przybywaj, broń się.
Twoja wypowiedz sugeruje, ze kiedys na PW dostawalo sie mniej dziewczyn niz teraz. Ponadto, ze to egzaminy wstepne je odsiewaly. Ale na jakiej podstawie opierasz to stwierdzenie skoro egzaminy byly dla wszystkich takie same, teraz matura jest dla wszystkich taka sama, wiec tak na logike - dziewczyny nie sa teraz bardziej wspierane niz kiedys?
Dryf Wiatrów Zachodnich => Jaja sobie robisz? Po prostu mniej chciało tam studiować widocznie. Mniej chciało to mniej przyjmowano. Twoja wypowiedź jest w stylu "feministycznym"
Ale czego ja mam bronić? W życiu mi nie przyszło do głowy by studiować cokolwiek na politechnice, jak jakaś panna chce tam studiować, to musi być emocjonalną kaleką :))
, jak jakaś panna chce tam studiować, to musi być emocjonalną kaleką :))
Calkowicie powaznie zapytam sie dlaczego? co jest z tą konkretna politechnika(czy to dotyczy ogólu politechnik?)?
Dryf -- Moja wypowiedź nie sugeruje rzeczy przez ciebie wymienionych, ona wprost je stwierdza. Na jakiej podstawie? Bo widać to po listach rekrutacyjnych? Widocznie łatwiej jest napisać jakoś tam tą maturę niż pofatygować się na o wiele trudniejsze egzaminy wstępne?
Magejron -- Emocjonalne kaleki trudnią się nauką i doradztwem w kwestii kociaków, piesków, koników i ośmiornic. Podobno to z braku przytulania za maleńkości.
Emocjonalne kaleki też wylewają swoje żale na forum, bo im ktoś na krajówce nie zjechał albo nie mrygnął światełkami.
ej, Megera! Ja studiuję na Politechnice :P Chyba, że te emocjonalne kaleki to tylko na wrocławskiej polibudzie :P
te emocjonalne kaleki jak się dobrze ustawią, będą po studiach zarabiały całkiem dobre pieniądze. nie to co światłe absolwentki uczelni pedagogicznych, humanistycznych, społecznych i tym podobnych ;)
Ja trochę nie rozumiem o co się rozchodzi. Koleżanka spytała się czy ktoś ma tę listę na dysku. Jeśli by tak było, to po 5 minutach miałaby ją na poczcie i sprawdziła to co chciała.
Inaczej musiałaby dzwonić w odpowiednie miejsce, dowiadywać się wszystkiego przez telefon, na szybko, gdyż lista jest już niedostępna na stronie PW. Dodatkowo musiałaby za to płacić i mieć styczność z niemiłą panią zmęczoną ciągłymi telefonami przyszłych studentów.
Czy brak możliwości znalezienia czegoś/kogoś na liście, której nie ma już w Internecie musi się równać z ułomnością umysłową, katastrofą dla polskiej, przyszłej inteligencji studenckiej bądź z dyskwalifikacją dziewczyny jako studentki Polibudy?
może się równać z tym, że koleżanka chce znaleźć nie siebie a kogoś innego...w celu o jakim możemy jedynie spekulować.
Te emocjonalne kaleki jak wybiora dobry kierunek dla kobiet, to tak jak mowi Yasiu, moga sie bardzo dobrze ustawic.
Polco skoro jej tak zalezy na tej liscie to chyba moze przebolec niemila pania z dziekanatu albo rundke na PW, zeby sie dowiedziec?
szarzasty
Całkowicie poważnie odpowiem - nie pisałam tego poważnie. :) Jak dla mnie to cała politechnika może być zdominowana przez kobiety i wcale im tej kobiecości nie odmawiam! Ale krąży jednak obiegowa opinia, choćby wśród moich kolegów z polibudy, że panny to się tam żadnej konkretnej nie uzna. Nie robiłam prywatnych badań, nie wiem, ile w tym prawdy - no ale co ludzie klepią, to klepią.
Lookash
A małe zakompleksione siusiaki potrafią gadać nie na temat tylko po to, by się ośmieszyć. Ty przytulania miałeś ewidentnie za dużo, co się odbija na orientacji teraz.
Nucia
Damn! Zapomniałam! :D Ale architektura jest mało polibudzka w sumie.. co innego, jakby to była, a bo ja wiem, matematyka stosowana ;)
yasiu, hopkins
Już szarzastemu napisałam, o co mi szło :) Ale właśnie te wspomniane "światłe absolwentki", nie wiedzieć czemu, najczęściej są utożsamiane z najbardziej apetycznymi kąskami. :) Ot, magia stereotypów/różnych hierarchii potrzeb i wartości.
[22] Wiadomo, że może chce znaleźć kogoś innego np. w celu sprawdzenia czy ten ktoś idzie z nią na ten sam kierunek.
[23] Jak jej tak bardzo zależy, to oczywiście, że może przeboleć :) Tylko nie wiem po co takie wielkie halo :)
Chyba kolega od pękniętej żyłki w pośladzie zauważył był zwrotu 'emocjonalna' - bo chyyba nie ma tu takiego kozaka co stwierdziłby, że polibudy rozwijają emocjonalnie? ;))
Megera ---> well said :) Łukaszek od niepamiętnych czasów nie trawi kobiet na forum więc ewidentnie jest cos na rzeczy ;PP
.... ... ,a może ktoś ma listę zakwalifikowanych i rezerwowe na PW z 10.07.2011!!!! ???
......naprawdę
nie potrzebuję listy z drugiego etapu 16.07.(potrafię sobie wydrukować)
Dla tych, którzy przeczytają w przyszłym tygodniu - nie potrzebuję listy z 3 etapu,która również będzie na stronie PW.
Pozdrawiam wszystkich odpisujących nia na temat!